بابا خیلی نامردی!اینا چیه گزاشتی؟!؟
آدرنالین خونم بالا رفت!
هیچ راهی نیست که هنگام پرواز multiplayer چه با اینترنت چه با شبکه ی محلی یکی خلبان بشه و اون یکی کمک خلبان؟
اصلا هیچ راهی نداره؟
بابا خیلی نامردی!اینا چیه گزاشتی؟!؟
آدرنالین خونم بالا رفت!
هیچ راهی نیست که هنگام پرواز multiplayer چه با اینترنت چه با شبکه ی محلی یکی خلبان بشه و اون یکی کمک خلبان؟
اصلا هیچ راهی نداره؟
Last edited by babak_deghat; 24-01-2010 at 15:54.
چرا... یک قسمت داره که نوشته Share my Aircraft.
وقتی یک نفر وارد یک سرور می شه اسامی افراد آنلاین مشخص هست. اگر کسی هواپیماش رو share کرده باشه مشخص می شه. ممکنه پسورد گذاشته باشه .
این طوری 2 نفر در یک هواپیما پرواز می کنن. تاحالا امتحان نکردم.
خب حالا باید چه جوری share کنم؟
توی قسمت مالتی بعد از انتخاب سرور هواپیمای خودتون رو انتخاب می کنید. بعد از انتخاب نوشته Share my Aircraft . مثل عکس زیر.خب حالا باید چه جوری share کنم؟
در این قسمت هم اگر کسی هواپیماش رو بخواد با کسی share کنه در کادر نارنجی ظاهر می شه که نوشته Join. اگر پسورد داشته باشه شما باید پسورد رو بزنید تا بتونید وارد بشید.
![]()
Last edited by mro229; 24-01-2010 at 20:47.
[PHP]ممنون خوب بود اما اين يکي قوي تره سانحه هم داره مخصوصا f00 و يک ايلوشين که واقعا منو تکون ميده...
22مگ هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود. تشکر.ممنون خوب بود اما اين يکي قوي تره سانحه هم داره مخصوصا f00 و يک ايلوشين که واقعا منو تکون ميده...
22مگ هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون هواپیمای دوم که 747 بود فکر کنم فرودگاه هنگ کنگ بود که تعطیل شد. درسته؟ تا حالا چند مورد از هارد لندینگ های این هواپیما رو تو اینترنت دیدم.
خداییش جالب بود!
اون توپولوف 134 که موقع بلند شدن آتیش گرفت واقعا حقش نبود و به نظر من خلبان کاملا مقصر بود ، نه ؟
اون DC9/MD8x هم که دنبش کنده شد خیلی مضحک بود. کلی خندیدم البته مسافرای ردیف آخر براشون چندان خنده دار نیست!
من به خلبان ايلوشين حق ميدم چون V1 رو رد کرده بود و راهي به غير از بلند شدن نداشت اما با اون موتور آتيش گرفته ميخواست چيکار کنه از طرف ديگه باند هم داشت تموم ميشد.
اون هم fokker 100 بود که دمش کنده شد اگر توجه کرده باشي نزديک بود بدنه هواپيما هم از وسط 2تا بشه.
خيلي وحشتناک بود.
سلام
دوستان من بد فرم تازه کارم ولی تمایل دارم که به عنوان هابی این گیم رو بخرم و یواش یواش حرفه ای دنبالش کنم
لطفا راهنمایی می کنید که در حال حاضر بهترین ورژن و کاملترین ورژن کدومه؟ ور از کجا می شه تهیه کرد و چند می باشد قیمتش؟
ترجیحا ورژنی باشه که از گرافیک بالایی برخوردار باشه...من سیستم خوبی دارم.
این گیم نیست !
اگه بتونی fsx : gold رو گیر بیاره از همش بهتره اما فعلا بهترینش که در دسترسه و ما همه داریم fsx: acceleration هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)