بچه ها یه سوال حالا من اینترنت 3 ماهه داشتم یک ماهه مونده تموم بشه به ما هم شبها رایگان می خوره یا فقط به اونهایی که تازه اکانت می گیرند
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بچه ها یه سوال حالا من اینترنت 3 ماهه داشتم یک ماهه مونده تموم بشه به ما هم شبها رایگان می خوره یا فقط به اونهایی که تازه اکانت می گیرند
سلام دوستان
تبریک میگم این رکورد شکنی جهانی رو به همه ی دوستان
سواله منم دقیقا همین سوالیه که دوستمون پرسید
به عربی یه بیانیه صادر میکنم:
لعن الله علی الکارشناسیون الآسیاتک و علی المدیرهم
من با کارشناس پشتیبانی آسیاتک موضوع گرون کردن قیمتها رو مطرح کردم میدونید چی گفت:
میگه تا قبل از این فروش سرویسهای آسیاتک هیچ سوددهی ای براش نداشته
با این روش جبران ضرردهی شرکت میشه
این جبران کردن هم من و شما باید به دوش بکشیم
بما چه که یه شرکت عوضی از جیب ما به سودخودش برسه بما چه؟
عزیز می دونی چرا سود نداره ؟ چون بی در وپیکره تازه می شد قیمتها رو جور دیگه ردیف کرد تا فروش بره بالا
حالا وقتی کسی نخره که شرکت درش تخته می شه دیگه به ضرر هم نمی رسه![]()
دو روز دیگه میگن بیاین پول بریزین به حساب بیخیال اینترنت بشین شما که دارین پول میدین همین بسته اینترنت میخواهین چیکار.
همه جای دنیا اینترنت روز به روز ارزون میشه عجیب تو ایران تند تند گرون میکنند.
من که بعد چند سال که مشترک آسباتک بودم حالا میرم اشتراکم رو قطع میکنم میرم مال مخابرات رو میگرم حداقل قیمتش بهتره
تو رو جون هر کی دوست دارید یکی جواب من بدبخت رو بدهیعنی تو اینجا یه نفرم نیست با کارت شتاب پرداخت کنه ؟|!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چرا نگران هستيد؟
تا قبل از 8 خرداد بريد هرچقدر كه ميخوايد سرويستونو تمديد كنيد چون سرويس ها هنوز به قيمت قديمه!!!
من همين الان سرويس جاريم تا مرداد هست رفتم 3 ماه ديگه به قيمت قبلي تمديد كردم يعني تا ماه آبان!!!!
اگر قيمت هاي قبلي براتون مناسبه!!
در ضمن اگر مطمئنيد تا قبل از آخر اشتراك نياز به شارژ داريد همين الان بريد به همون قيمتهاي هر گيگ 3 تومن شارژ كنيد!
اينترنت خود مخبارت لينكش چي هست ؟
قطع کردن اشتراک فکر میکنی راه حل خوبیه؟
قطع میکنی میری سراغ کی؟
منم خیلی دو دو تا چهارتا کردم
پارس آفلاین؟ سپنتا؟شاتل؟ فن آوا؟کدوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از یکی آشغالتر و بیخود تر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)