اگه به نژاد گول حمله کنی و طرف تله داشته باشه نیرو هات اسیر میشن
و برای آزاد کردنشون باید حمله عادی بزنی و حد اقل 1 نیروت سالم برگرده
اگه به نژاد گول حمله کنی و طرف تله داشته باشه نیرو هات اسیر میشن
و برای آزاد کردنشون باید حمله عادی بزنی و حد اقل 1 نیروت سالم برگرده
دوستان ثبت نام درسرور 5 از امروز شروع شد هرچه سریعتر اقدام کنید
دوستان عزیز ثبت نام برای سرور 5 ایران در تاریخ 1 مهر 1388 ساعت 12 ظهر شروع خواهد شد و بازی در این سرور در تاریخ 3 مهر 1388 ساعت 12 ظهر شروع خواهد شد.
دوستان از لینک زیر میتونید در سرورهای دیگه هم ثبت نام کنید
لینک ثبت نام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این زره سازی و اسلحه سازی رو دارم الان میخوام برای زره ها و سلاحهای نیروهامو بهتر کنم چند تا سوال در این مورد دارم:
اول این که الان فقط میتونم فقط یک لول به زره هاشو ن بدوم و یک لول به اسلحه هاشون این یک لولی که به اونا میدم تا چند درصد باعث قوی تر شدن نیروهام میشه اصلا تا چند لول میشه زره ها و اسلحه هاشونو ارتقا داد اگه نیروها بیرون دهکده باشن باز هم این ارتقا اثر خودشو رو نیروها میزاره یا نه
من نژاد توتنم . چرا بعضی وقتها نمی تونم حمله عادی بکنم و بعضی وقتا می تونم
فکر کنم فقط به روستاهایی که توش نیرو های طبیعت هستن نمی تونی حمله ی عادی کنی
به بقیه می تونی
دوست عزیز چنین چیزی نداریم ! درچند حالت این مساله میشه ! یکی اینکه شما جانشین کسی باشی که در این صورت نمیتونی حمله عادی کنی ! در بقیه موارد و در حمله به دهکده های معمولی همیشه حمله عادی فعال است
و یا اینکه به سرزمین متروکه باشه
موفق باشی
دوست عزیز زره سازی و اسلحه سازی برای تمام نیروهای شما کاربرد نداره ! از اسلحه سازی فقط برای نیروهای هجومی خود و از زره سازی فقط برای نیروهای دفاعی خود استفاده کنید! مثلا اگر توتن هستید نیازی ندارید که لول زره سازی شوالیه را بالا ببرید . (اگر نژادتون و بگید میتونم بیشتر کمک کنم)
این لول ها تا سطح 20 بالا میره و روی تمام نیروهاتون که لول آپ کردید تاثیر میزاره
البته یک راهنمایی : هر وقت سربازهاتون بیشتر از 1000 شد دنبال لول آپ کردن زره سازی و اسلحه سازی باشید
موفق باشید
زیر 50 شدی بیا با هم صحبت کنیم![]()
نزاد رومی
این اسلحه سازی چقدر میتونه توان نیروها رو افزایش بده من الان 40 تا شمشیر زن دارم و میخوام یه لول به اسلحه هاشون بدو چند میخوام بدونم به نظرتون تقریبا چند درصد توانشون افزایش پیدا میکنه
در نژاد روم نیروهای هجومی شما عبارتند از شمشیر زن و شوالیه (دژکوب و منجنیق وقتی کاملا قدرت پیدا کردید لول آپ کنید) این اسلحه یک فرمولی داره که یادم نیست اما در این جد بگم که اگر 40 تا سرباز و لول 20 هم بکنی مثل این میشه که با 45 تا سرباز حمله کردی !!! این خیلی در تعداد پائین خودش و نشون نمیده و در تعداد نیروی بالا خودش و نشون میده ! شما بجای هزینه کردن در مورد اسلحه سازی تعداد نیروهاتون و زیاد کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)