من که خودم نظرم رو مشکیه،مشکیو میپسندم،ولی حرفایی که در موردش میزنن منو سر دو راهی قرار داده و دو دلم کرده!از نظر کیفیت رنگم مشکیو خاکستری تفاوت دارن؟
من که خودم نظرم رو مشکیه،مشکیو میپسندم،ولی حرفایی که در موردش میزنن منو سر دو راهی قرار داده و دو دلم کرده!از نظر کیفیت رنگم مشکیو خاکستری تفاوت دارن؟
نه از نظر کیفیت تفاوت نداره!من که خودم نظرم رو مشکیه،مشکیو میپسندم،ولی حرفایی که در موردش میزنن منو سر دو راهی قرار داده و دو دلم کرده!از نظر کیفیت رنگم مشکیو خاکستری تفاوت دارن؟
به حرف دلت گوش بدههرچیزی که باهاش حال میکنی بخر
sلام دوستان سوئیچ 206 الان از این مدل تاشو ها هست یا همون معمولی قدیم ؟
نه همون معمولی ها هست هنوز!
الان معمولیه(مثل سابق)ولی اگه سوئیچت خدای نکرده بشکنه یا خراب شه فابریکش 6تومنه!اون تاشوها 10تومن برات عوض میکنن!
سوپیچ تاشو ها رو خود ایران خودرو هم میده؟
من سوئیچ تاشو میخوام، از کجا باید بگیرم؟ عکسی ازش دارید؟
جنس های مختلف هم داره؟ اگر جواب مثبت هست کدوم جنسش بهتره و قیمت جنس های مختلفش چقدره؟
مزایا و معایبش چیه؟
مطمئنی سوئیچ فابریکش 6 تومنه؟ یکی از دوستان میگفت 80 تومنه!
فکر میکنم ایران خودرو هم ارائه بده!
باید بپرسید من جای خاصی نمیشناسم!
من جنس های مختلف ندیدم فقط همین که عکسشو گذاشتمو دیدم که قیمتشم 10یا12تومنه!
عیبش اینه نسبت به مدل فابریک بزرگتره!ولی در کل خیلی خوبه،یکی از دوستام انداخته (دقیقا مثل عکس بالا) عالیه البته چون دکمه های کلید اصلیش از کار افتاده بود ناچارا عوض کرد!مثل کلید مزدا3 میشه(تقریبا)
سوئیچ فابریک 6تومنه!این که میگن 80 تومن واسه اینه که یا سوئیچ رو گم کردن یا تراشه مغناطیسیش گم شده که هزینه درست کردن اونه!
ولی اگه کلیدتون مثلا شکسته باشه فقط طرف میخواد قاب کلید رو عوض کنه و اون تراشه رو هم بچسبونه بهش و تمام!!!
فقط یه نکته:این عکس هارو از اینترنت پیدا کردم!نمیدونم نوید غلامی کیه که کارت ویزیتش تو عکسه!پس تبلیغ محسوب نشه!
Last edited by Amirrezaajalli; 16-06-2011 at 22:30.
سوئیچ های اصلی فکر میک نم کلاس کاریش بیشتر بود تا این تاشو های جدید![]()
نظر ها و کاربرد ها متفاوته!
ولی خب این تاشوها گرون ترن!![]()
امروزم کارت سوخت ماشین اومد!
فقط یکی دیگه کارت ماشین مونده که دیگه همه چیز تکمیل میشه!
امروز باید برم ببینم چه قدر توش هست.
راستی دوستانی که ماشین رو تازه تحویل گرفتن تو کارت سوختشون چقدر بنزین بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)