سلام
آقا كسي مي دونه چرا idm نمي تونه از يوتيوب دانلود كنه؟ من فكر كنم هر سايتي ----- باشه دانلودهاشم نمي تونه انجام بده آيا اينطوره و آيا راهي براي دانلود از يوتيوب با idm وجود داره؟
سلام
آقا كسي مي دونه چرا idm نمي تونه از يوتيوب دانلود كنه؟ من فكر كنم هر سايتي ----- باشه دانلودهاشم نمي تونه انجام بده آيا اينطوره و آيا راهي براي دانلود از يوتيوب با idm وجود داره؟
دوستان کاری نمیشه کرد که موقعی که داره فایرفاکس کار میکنه سرعت آی دی ام کم شه؟ جوری که حداقل تاثیرو روی فایرفاکس داشته باشه و موقعی که فایرفاکس بیکاره سرعت آی دی ام بره بالا؟
دقت کردی خودتون جواب خودتون رو دادین دیگهاینو هم میدونم که توی تنظیمات و تب Connection میتونم محدودیت حجم دانلود رو اعمال کنم.
نحوه ساخت صف و اینکه از یه ساعتی شروع به دان کنه و توی یه ساعت خاصی هم دان رو تموم کنه یا اگه فایلهای صف تموم شد سیستم رو هایبر کنه رو هم میدونم.
حالا من میخوام بین ساعات ۱تا ۸ نرم افزار برام ۱ گیگ دانلود کنه.اگه ۱ گیگ رو دانلود کرد سیستم هایبر بشه
از همون تب Connection بزارین روی 1024 برای هر 7 ساعت مثلا. بعد شما صف رو بساز یا از همون صف عمومی استفاده کن ، وقتی صف شروع باشه این 7 ساعت هم باهاش شروع میشه ، ولی به شرط اینکه یکبار سیستم رو ریست کرده باشی که دانلودهای قبلی جز این حساب نیاد.. و اگه میخوای فایل بعدی رو نگیره بهتره که فایل سنگین تر رو اول بزاری.
دیگه تا این حد برنامه Option نداره ! خودت نیگا کن ببین که سرعت چطور هستش
اگه یه موقع هم سرعت دان پایین بود و ۱گیگ رو نتونست دان کنه سر ساعتی که میخوام، سیستم بره به حالت هایبر.
حالت هایبر را حالا؟
Take Care![]()
از این طریق نباید اصولا با آپدیت مشکلی پیش بیاد ، چون که فایل Host رو داریم Edit میکنیم.
ولی با کرک کردن معمولی ما سریال رو داخل ثبات خود برنامه داریم وارد میکنیم و به همین دلیل پس از آپدیت کردن بررسی میشه و باطل میشه.
Take Care
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
به خاطر اینه که میخواد از طریق HTTP پیش فرض خود ویندوز استفاده کنه ، به همین خاطر طبیعتا Elephant تر ! میشه !!!!
برای دانلود بهتره که از و پ ن استفاده کنی یا از Sock--s استفاده کنی و آدرس ساک--س رو روی IDM هم بدی.
Take Care
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
در مورد IDM که باید ازهمون Speed limiter برنامه استفاده کنی و بسته به سرعتتون سرعت رو محدود کنی ، برای حالت دوم هم که به طور خودکار سرعت IDM میره بالا وقتی با فایرفاکس کار نکنین.
Take Care![]()
فکر نکنم ولی تو خود idm رو میتونی تو قسمت speed limit سرعت برنامه رو کم کنی تا با مرورگر هم بشه صفحه ها زودت بالا بیان.
قبلا شنیده بودم خوده سیستم آپدیت ویندوز برای آپدیت از فضاهای خالی اینترنت استفاده میکنه و برای همین تاثیری روی سرعت نمیزاره!
گفتم شاید با آی دی ام یا برنامه ی دیگه ای بشه اینکارو کرد!
.
.
بعد یه سوال دیگه میشه برای آی دی ام تعریف کرد که سره یه ساعت مشخص کامپیوترو روشن کنه؟
Last edited by ama-amir; 23-12-2011 at 15:38.
در واقع IDM از بیشترین مقدار ممکن پهنای باند استفاده میکنه !
سوال دوم هم نه ، ولی باید از طریق BIOS اینکار رو انجام بدین
Take Care![]()
موقعی که من میخوام این کدهایی رو کپی کردم سیو کنم سیستم ارور میده که نمیتونی سیوش کنی !!!! علت چیه؟
برای اینکه این فایل داره پردازش میشه ،
شما از حالت Safe mode بالا بیا و انجامش بده.
یا اینکه این فایل رو از پردازش در بیارین و Terminate کنینش اول.
Take Care![]()
ببخشید من مثل خودت وارد نیستم میگی چیکار باید بکنم ...؟
چه جوری terminate کنم ..؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)