تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 201 از 2403 اولاول ... 1011511911971981992002012022032042052112513017011201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

قیمت این مودم چنده داداش؟؟
    اگه خودم بگیرم و دوستم بیاد نصب کنه بعدا مشکل خاصی پیش نمیاد؟؟
    چون یکی از دوستام عضو لاوان هست و اگه شماره عضویتش رو بدم یه تخفیف هم میگیرم..
    کلا همین مودم رو اگه خودم نصب کنم و هزینه راه اندازی اندیشه و یه اکانت 1 ماهه 3gig دانلود بگیرم چقدر واسم تموم میشه؟؟

اندیشه هزینه ی راه اندازی نمیگیره فقط پول همون حجمی که گرفتی رو میگیره .
    مودم رو هم خودت بگیر از بیرون من خودم از بیرون گرفتم اگه رشت هستی (لاکانی داره) 31 گرفتم اندیشه میگفت 38 خودم هم نصب کردم مشکلی پش نمیاد اگه مودم رو از بیرون بگیری 30 تومان و 3گیگ اندیشه هم 15.500 باید بدی واسش (نوشته 14.900 ولی بری شرکت میگه 15.500 بده ) کلا میشه 45.500 .

به نظر من بجز اندیشه جای دیگه نرو .

2. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکی که اطلاعات داره جواب کامل و قطعی بده به من
    من تلفنم یک طرفه شده اگه دو طرفه قطع بشه میتونم AdSl کار کنم یا اونم قطع میشه ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داداش اینو چندجا توی همین سایت دیدم که بچه های قوی گفتن..
    اگه تلفنت یکطرفه باشه adsl وصله و اگه دوطرفه قطع بشه باید جزو خوش شانس ها باشی که مخابرات یادش بره اینترنتتو هم قطع کنه..
    واسه چندتا از بچه های سایت اینطوری شده بود که شانسشون زده بود ولی کلا هیچ تضمینی نیست که قطعش نکنن فقط شانسته..

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه..
    خودم اول مودم رو بگیرم و نصب کنم و بعدش برم اندیشه فرمها رو پر کنم و شماره تلفن رو بدم که ADSl رو راه بندازن؟؟
    چند روزه وصل میشه؟؟ مودم TP-link TD-881 خوبه به نظرت؟؟ همین مارک 30 تومنه؟؟
    اگه اینجوریه که عجب خریتی کردم تاحالا وصلش نکردم چون من هر دوماه فیش تلفن اطاقم 70 تومن میاد که همش هم مال Dial-up

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قیمت این مودم چنده داداش؟؟
    اگه خودم بگیرم و دوستم بیاد نصب کنه بعدا مشکل خاصی پیش نمیاد؟؟
    چون یکی از دوستام عضو لاوان هست و اگه شماره عضویتش رو بدم یه تخفیف هم میگیرم..
    کلا همین مودم رو اگه خودم نصب کنم و هزینه راه اندازی اندیشه و یه اکانت 1 ماهه 3gig دانلود بگیرم چقدر واسم تموم میشه؟؟
    این مودم رو خود اندیشه میده 38 و دهکده تو لاکانی میده 31 امروز برای دوستم خریدم
    مشکل پیش نمیاد
    لاوان رو بیخیال برو دهکده
    31+ 15= 46 تومن در میاد

7. این کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در مورد این مساله من با شرکت تو تهران و همینطور رشت صحبت کردم و نمی دونم می دونید یا نه که مشکل پهنای باند دارن و دروغ یا راست هم اینه که درخواست دادن ولی مخابرات پهنای باند نداره که بهشون بده و خودشون می خوان مستقیما این کار رو انجام بدن که یه مدتی طول می کشه
    من خودم هم wow بازی می کنم و دقیقا همین مشکل شما رو دارم
    توی روزهای تعطیل به این دلیل مشکل کمی برطرف می شه که تعداد یوزرها (ادارات و کافی نت ها ) کاهش پیدا می کنه و پهنای باند به حالت Normal می رسه اما روز های بعد دوباره روز از نو روزی از نو
    آره..موافقم شدید...الان که شب شده...دوباره وضعیت عادیه خودشو داره و میشه مثه آدم بازی کرد...ایشالله درستش کنن و مجبور نشیم تفییر خونه بدیم از پارس وی

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه..
    خودم اول مودم رو بگیرم و نصب کنم و بعدش برم اندیشه فرمها رو پر کنم و شماره تلفن رو بدم که ADSl رو راه بندازن؟؟
    چند روزه وصل میشه؟؟ مودم TP-link TD-881 خوبه به نظرت؟؟ همین مارک 30 تومنه؟؟
    اگه اینجوریه که عجب خریتی کردم تاحالا وصلش نکردم چون من هر دوماه فیش تلفن اطاقم 70 تومن میاد که همش هم مال Dial-up

دوست عزیز

مودم رو هر وقت خواستی خودت بخر چه الان بخری چه 2 هفته دیگه نه ارزون می شه نه گرون ! همین مدل هم بهترین انتخابه چون هم ارزونه هم با اکثر isp ها سازگاره .. اگه هم تو خونه لپ تاپ داری می تونی مدل بیسیمش رو هم تو بازار پیدا کنی ...یا اگه مدل اسم و رسم دار خواستی asus بین 40-45 پیدا میشه ... به هر حال با خیال راحت همینو بخر تنظیمشم خیلی سادست نیازی نیست کسی بیاد بار اول برات تنظیمش کنه بگو همون دوستت وقتی خطت وصل شد برات ردیفش کنه 2 دقه بیشتر کار نداره پول مفتی به هیچکس نده ... در ضمن صفحه 176 همین تاپیک رو ببین هم توضیحات دوستان هست هم یه فایل راهنمای فارسی کامل واسه دانلود هست که یه بار بخونی خودت همه چیزو یاد میگیری ... تنظیم مودم 2 دقه وقت می گیره مهم هم نیس اول مودم بخری یا اول درخواست اشتراک بدی ... وقتی مخابرات خط adsl رو فعال کنه چراغ adsl مودمت روشن می شه اونوقت یه بار تنظیم می کنی و راحت استفاده می کنی ... تو رشت اگه خوش شانس باشی خطت تو بهترین حالت ظرف 3 روز وصل می شه و کلا رو حدود 1 هفته حساب کن ... بستگی به خط تلفنت داره و مرکز مخابرات که زود وصل کنن یا یه کم دیرتر ....
    در ضمن دور از جون !!! ولی استفاده از دایل آپ اشتباه محضه اگه یه بار با adsl وصل شی دیگه هیچوقت سراغ دایل آپ نمیری ... به فتوای من پرداخت پول تلفن واسه دایل آپ حرااااااااااام اندر حرااااااااام اندر حراااااااااااام است . هیچ می دونین تو خیلی از کشورا تلفن داخل شهری مجانیه ؟! اونوقت ستم نیست آدم واسه یه اینترنت دایل آپ ماهی $$$$$$ تومن پول الکی بده ؟! ( خودم هم مثل خیلیا به همین درد پول تلفن دچار بودم ! ) البته متاسفانه من خیلیا رو هنوز می بینم که پول تلفن و کارت اینترنتشون از هزینه adsl هم بیشتر می شه اما وقتی می گی برو adsl بگیر می کن من که اونقدرا اینترنت استفاده نمی کنم !!! هفته ای 3 روز چت می کنم یا ایمیل چک می کنم فوقش !!! دیگه نمی دونن چه اشتباه بزرگی دارن می کنن و پولشون چجوری داره به جیب این مخابرات %%$#%$#%$##%$# میره !
    به هر حال هر چه زودتر تشریف ببر و اشتراک بگیر ... فقط تو جیبت پول کافی باشه با یه برگ از آخرین فیش تلفن پرداخت شده ( فرقی هم نمی کنه مال 3 ماه پیش باشه ! ) همین و بس ! دیگه هیچی لازم نیست . مودم هم همون مارک رو که گفتی از بیرون می تونی بخری بین 30 الی 34 تومن بیرون پیدا می شه ...
    در مورد 2 طرفه قطع شدن خط هم باید بگم روش حساب نکنین ... فقط وقتی 1 طرفه می شه 100% وصل می مونه اما حالت 2 طرفه دیگه شانسیه ! مثلا من خودم همون لحظه ای که واسه تمدید اندیشه رفته بودم یکی که خطش 2 طرفه قطع بود واسه ثبت نام چند روز پیش اومده بود و از شانس خوبش مخابرات واسه بار اول ADSL رو براش فعال کرد !!! و خود کارمند اندیشه هم تعجب کرده بود اما باز هم میگم پول تلفن رو تصفیه کنین اصلا روش حساب نکنین . فقط تا وقتی که 1 طرفه قطعه با خیال راحت استفاده کنین چون تو این حالت adsl قطع نمی شه .

موفق باشی .

10. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه چیزی برام پیش اومد .
    من مودمم روشن بود از تورنت واسه خودش دانلود کرد حجمم تموم شد (حجم تمدید شده 300 مگ رو میگم) الان زده 25- یعنی 25 مگ بده کار شدم باید برم شرکت پولشو بدم چی میشه؟؟؟
    بازم یتونم تمدید موقت کنم ؟؟ اگه دوباره بکنم 3 روز دیگه کم میکنن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از توضیحات کاملت ممنون..
    اون فایل صفحه 176 هم یه چیزی حدود 7 مگه..
    خیلی وقته از ADSL استفاده میکنی مثل اینکه فراموش کردی با Dial-up این فایل 20min طول میکشه تا دانلود بشه ها..

داره خودمونی میشه siminrazaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

14 گرفتن سرویس adsl از مخابرات شهرستانهای هم جوار!

سلام

دوتا سوال داشتم!

اول اینکه شهرستانی که مخابراتش هنوز سرویس adsl رو راه اندازی نکرده(مثل شهرستان ماسال)، میشه از مخابرات شهرستانهای اطراف سرویس گرفت؟؟
    اگه جواب مثبته ، چگونه؟

دوم اینکه: هزینه راه اندازی این سرویس مگه چقدره که مخابرات بعضی از شهرستانها واسه راه اندازی اون کوتاهی میکنن؟

ممنونم از پاسختون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •