تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 416 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

قبول کنید که کاکاشی در حد هوکاگه شدن نیست..( مثلا مقایسش کنید با جیرایا)کاری ندارم که مرده هاا کلا میگم
    نمیدانی چقدر کیف کردیم ازاینکه این جیرایای کبیر مرحوم را این چنین گرامی داشتی...

پس هنوز رو دی وی دی و BD منتشر نشده
    خیر...وحالا حالاها هم باید منتظر باشیم

ای تف به این فئودال لرد . نزدیک بود کاکاشی هوکاگه بشه .

2. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

زتسو اره خیلی عجیبه حتی از توبی بیشتر . اون توبی هم که قیافه اش داد میزنه که من دانزو ام . موندم چجوری صداشو عوض میکنه پیرمرد لب گور . راستی عوضی هوکاگه هم که شد . ای تف به این فئودال لرد . نزدیک بود کاکاشی هوکاگه بشه .
    توبی که معلوم شد از خاندان او چیها هستش اما اینکه مادارا باشه هنوز معلوم نیست!! ...................فعلا می دونیم که از اوچیها هستش...................

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان انیمه 
    .دانزو هم پروندش بسته شده و زیاد نگران هوکاگه شدندش نباش.......هوکاگه بودنش زیاد دوامی نداره چون ساسوکه به خدمتش می رسه...البته ما چون مانگا می خونیم خیلی از انیمه جلو تریم .............

راستی دقت کردید بابای شیکامارو رئیس تمام جونین ها و یکی از اعضای اصلی گروه مشاورین هستش................عجب آدم شاخی بوده و ما نمی دونستیم!!!!!!!!!!!
    پسرش شیکامارو هم خیلی پیشرفت کرده...........برای خودش جونینی شده ..حتی احتمال هوکاگه شدنش هم بالاست.................
    تکنیک سایه هاش هم که از تکنیک های سری دهکده برگ هستش خیلی پیشرفت کرده..............همین که تنهایی کار یکی از اعضای اکاتسوکی اونم خطرناک ترینشون رو ساخت خودش خیلیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال thomas-anders's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

راستی دقت کردید بابای شیکامارو رئیس تمام جونین ها و یکی از اعضای اصلی گروه مشاورین هستش................عجب آدم شاخی بوده و ما نمی دونستیم!!!!!!!!!!!
    پدر شیکامارو واقعا از نظر شخصیت پردازی عالیه !
    و خوب شیکامارو ها کلا باهوش هستن و این باهوش بودنشون باعث شده به مقام های خیلی خوبی برسند

همین که تنهایی کار یکی از اعضای اکاتسوکی اونم خطرناک ترینشون رو ساخت خودش خیلیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یکی از نبرد های مورد علاقه من همون نبردی بود که شیکامارو هیدان رو شکست داد ! خیلی مبارزه عالی بودش

6. 2 کاربر از thomas-anders بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

-----
    البته نکته جالب اینجاست که ممکنه هیدان هنوز نمرده باشه.!!!وقتی داشت میرفت زیر آوار رو یادتونه

تکنیک سایه هاش هم که از تکنیک های سری دهکده برگ هستش خیلی پیشرفت کرده
    شما بلیچ میبینی بذار من یه چیز از هاکوشو بگم ( یه انیمه دیگست )
    توی این انیمه هم خیلی افراد هستن و خیلی تکنیکها دارن که اونجا تکنیک سایه هم استفاده میشد (یادش بخیر ) و چیز شاخی نبود در مقابل اون همه تکنیک های خوفی که بود ( برای مثال : Dragon of the Darkness flame ) یه چی تو مایه های اژدهای ناگاتو بود ( ولی قویتر ) به این صورت که هرکسی که سر راه باشه از این دنیا محو میشه ( هم روح و هم جسم )
    کلا همه ی این تکنیکها اونجا هم بود ..( الان این انیمه خیلی وقته تموم شده و از دور خارجه ) ولی گفتیم تا یادی کرده باشیم.

8. 3 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نمیتونه دانزو باشه..
    قبلا بحثش شده بود.

قبول کنید که کاکاشی در حد هوکاگه شدن نیست..( مثلا مقایسش کنید با جیرایا)کاری ندارم که مرده هاا کلا میگم .،
    این که نمیتونه دانزو باشه رو از روی مانگا به این نتیجه رسیدین ؟

واسه کاکاشی هم من میگم در حد هوکاگه شدن هست . چون همینطور که همه میگن کاکاشی :

هوش شیکامارو رو داره
    شارینگانی به ارث برده داره که به تنهایی تونسته مانگاکیوشو فعال کنه (میگم راستی این موضوع بحث شده تا حالا ؟ شاید توبی اوبیتو باشه که هنوز زنده است و تونسته مانگاکیوشو فعال کنه ولی چون مال کاکاشی هم هست فعال شده)
    شاگرد هوکاگه چهارم هم که هست و خیلی از تکنیک های اونو میتونه اجرا کنه .
    فعلا بهتر از اون توی دهکده نیست . ناروتو هم که هنوز بچه است .
    Make Out Tactics هم که میخونه

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

مثل اینکه دوباره تاپیک راه افتاده.عجب قدمی داشتم من.

این که نمیتونه دانزو باشه رو از روی مانگا به این نتیجه رسیدین ؟
    آره دیگه مانگا الان خیلی جلوتر از این موضوعه.

واسه کاکاشی هم من میگم در حد هوکاگه شدن هست . چون همینطور که همه میگن کاکاشی :

هوش شیکامارو رو داره
    شارینگانی به ارث برده داره که به تنهایی تونسته مانگاکیوشو فعال کنه (میگم راستی این موضوع بحث شده تا حالا ؟ شاید توبی اوبیتو باشه که هنوز زنده است و تونسته مانگاکیوشو فعال کنه ولی چون مال کاکاشی هم هست فعال شده)
    شاگرد هوکاگه چهارم هم که هست و خیلی از تکنیک های اونو میتونه اجرا کنه .
    فعلا بهتر از اون توی دهکده نیست . ناروتو هم که هنوز بچه است .
    Make Out Tactics هم که میخونه
    منم موافقم که کاکاشی لیاقت هوکاگه شدن رو داره.حد اقل از دانزو که بیشتر داشت.

من فقط منتظرم ببینم کابوتو چطوری و با چه فنی میخواد ناروتو و کیلربی رو بگیره.هر جور فکر میکنم چیزی خاصی از اوروچیمارو یادم نمیاد که در این حد باشه که تنهایی بخواد اینکارو بکنه.مگر اینکه یه چند تا مرده خفنی مثل هوکاگه هارو زنده کنه و اونا یکاری براش بکنن.شایدم یه فن فرا خفنی یاد گرفته باشه.!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

فکر کنم اولین بار تو قسمتای حمله اوروچیمارو ونینجاهای صدا و شن تو سری اول بود که نشونش دادن...همون گروه مخوف که شامل بابای چوجی.بابای اینو وپدر شیکامارو بود...یادتونه چطور چند نینجارو همزمان با تکنیک سایه گردنگیر کشت!!!!
    در حالی که شیکامارو خیلی زور میزد تا به گردنشون برسه اونم فقط یک نفرو...

البته نکته جالب اینجاست که ممکنه هیدان هنوز نمرده باشه.!!!وقتی داشت میرفت زیر آوار رو یادتونه
    اینو خوب اومدی...وقتی فقط کلش باقی مونده بود هم ول کن نبود...میخواست بادندوناش شیکامارو رو بکشه

یکی از نبرد های مورد علاقه من همون نبردی بود که شیکامارو هیدان رو شکست داد ! خیلی مبارزه عالی بودش
    تائید میشه...
    حتی خود هیدان هم تو کف هوش شیکامارو مونده بود...

فعلا بهتر از اون توی دهکده نیست . ناروتو هم که هنوز بچه است
    قبول دارم که کاکاشی یکی از بهترین هاست ولی دیگه بهترینه که دیگه یه خورده ........!!!!!
    شما برا اینکه متوجه بشین کودوم بهترینه که نباید فقط مبارزه هاشون با آکاتسوگی رو درنظر بگیرین...اگه این طوری باشه که گای وهمین خود پدر شیکامارو از نظر من خیلی قویترن...درضمن بزرگترین ضعف کاکاشی همون بزرگترین نقطه قوتشه...یعنی شارینگان...یه خورده زیاده روی کنه .................!!!به جز شارینگان وچیدوری ما چیز دیگه ای از کاکاشی ندیدیم...راسنگان هم که یوندایمه یادش داده...

12. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

قبول دارم که کاکاشی یکی از بهترین هاست ولی دیگه بهترینه که دیگه یه خورده ........!!!!!
    شما برا اینکه متوجه بشین کودوم بهترینه که نباید فقط مبارزه هاشون با آکاتسوگی رو درنظر بگیرین...اگه این طوری باشه که گای وهمین خود پدر شیکامارو از نظر من خیلی قویترن...درضمن بزرگترین ضعف کاکاشی همون بزرگترین نقطه قوتشه...یعنی شارینگان...یه خورده زیاده روی کنه .................!!!به جز شارینگان وچیدوری ما چیز دیگه ای از کاکاشی ندیدیم...راسنگان هم که یوندایمه یادش داده...
    دیگه بابای شیکامارو رو که قبول داری . وقتی یه چیزی میگه از روی دلیل و منطق میگه الکی که نمیگه . وقتی میگه بهترین انتخاب واسه هوکاگه ای کاکاشیه حتما یه چیزی میدونه .

درسته جونین مثل کاکاشی زیاده ولی کاکاشی یه سرو گردن از همهشون بالاتره . چیزی داره که کسی توی کونوها دیگه نداره . همون شارینگانش . شما میگی ضعفشه ؟ یه جا رو مثال بزن که واسش ضعف بوده این شارینگانش .
    در ضمن هنوز شاید نصف اسرار کاکاشی معلوم شده باشه . معلوم نیست ناکردار زیر اون ماسک چی قایم کرده
    یه چیز دیگه هم راجع به کاکاشی هست که کسی توجه نمیکنه که کپی کردن جوتسو هاست . شاید خودتون بدونین چقدر توی مبارزه تاثیر داره .
    گفتی گای . اون گای هم نمیگم قوی نیست ولی وقتی قوی میشه که گیتهاشو تا 6 و 7 باز کنه و اولا تایجوتسو اثرش از نینجوتسو و گنجوتسو کمتره و دوما همون گیت باز کردن کلی صدمه به بدن میزنه . الکی که ممنوعه نشده .
    بابای شیکامارو هم جزو خانواده نارا هستن . قوم نارا هم تنها جوتسویی که میتونن بزنن همش سایه است . درسته که باهوشن ولی به درد هوکاگه ای نمیخورن .

خود دانزو هم نمیتونست بگه کاکاشی بده و مجبور شد بهونه بیاره که شاگرد هوکاگه 4 ام بوده .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من فقط منتظرم ببینم کابوتو چطوری و با چه فنی میخواد ناروتو و کیلربی رو بگیره.هر جور فکر میکنم چیزی خاصی از اوروچیمارو یادم نمیاد که در این حد باشه که تنهایی بخواد اینکارو بکنه.مگر اینکه یه چند تا مرده خفنی مثل هوکاگه هارو زنده کنه و اونا یکاری براش بکنن.شایدم یه فن فرا خفنی یاد گرفته باشه.!!!!!!!
    من فقط از این می ترسم که کابوتو نامرد جیرایا یا یوندامه رو با تکنیک احضار ادوتنسی احضار کنه که با این کار احساسات ناروتو رو به هم بریزه!!!!!!!!!!!1111

درسته جونین مثل کاکاشی زیاده ولی کاکاشی یه سرو گردن از همهشون بالاتره . چیزی داره که کسی توی کونوها دیگه نداره . همون شارینگانش . شما میگی ضعفشه ؟ یه جا رو مثال بزن که واسش ضعف بوده این شارینگانش .
    ضعف شارینگان کاکاشی اینه که مال خودش نیست و برای انجام مثلا مانگیکو باید 90% از چاکراش رو مصرف کنه که این خیلی خوب نیست..... چون خودش اون رو فعال کرده و چاکرای زیادی رو هم می خواد.........نمونش مبارزه با دیدارا که یه ماهی بیمارستان بود..........کاکاشی حتی به گفته خود ( اون موقع که به ناروتو راسن شوریکن یاد می داد ) 1/4 ناروتو چاکرا داره و این یکی از ضعف هاش هستش......من یه جا خودنم برای این نمی تونه یا نمی خواد از راسنگان استفاده کنه چون چاکرای زیادی رو می طلبه و هم اینکه طبیعت کاکاشی نیوری نور ( برق )هستش برای همین هم از راسنگان چیدوری رو ساخت اما اونهم ضعف داشت و فقط برای مبارزات نزدیک بود برای همین هم بعدش رایکیری ( شمشیر برقی ) را ساخت که راحت بتونه باهاش مبارزه کنه..........البته هوکاگه هم می تونه بشه و نزدیک بود که بشه اما خوب سوناده از کما در امد بهش زده حال زد .به گفته خودش هنوز زوده که هوکاگه بشه........

16. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من فقط از این می ترسم که کابوتو نامرد جیرایا یا یوندامه رو با تکنیک احضار ادوتنسی احضار کنه که با این کار احساسات ناروتو رو به هم بریزه!!!!!!!!!!!1111
    اتفاقا امکان خیلی جالبیه...
    ارالان دارم لحظه شماری میکنم که ببینم اگه جیرایا باشه ناروتو چیکار میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یوندایمه که ازاون بدتر...بیچاره ناروتو...

مگر اینکه یه چند تا مرده خفنی مثل هوکاگه هارو زنده کنه
    فکر نکنم هکاگه اول ودوم رو بتونه احضار کنه چون روح اونا توسط ساندایمه مهر شده...به نظرتون میشه دوباره اونارو احضار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی مگه روح یوندایمه توسط خدای مرگ موقع مهر کیوبی گرفته نشد...من اشتباه میکنم یا اونائی که روحشون توسط خدای مرگ گرفته شده دوباره میتونن احضار بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

ضعف شارینگان کاکاشی اینه که مال خودش نیست و برای انجام مثلا مانگیکو باید 90% از چاکراش رو مصرف کنه که این خیلی خوب نیست
    منم از ضعف منظورم همین بود...یادتونه تو مبارزه بازابوزا دوسه فن اونو باشارینگان کپی کرد آخرش هم یه هفته غش کرد؟؟؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •