چقدر بازیکن ها عقده ای هستند بالاترین قیمت و پیشنهاد میدم قبول نمیکنن ... این علی کریمی هم برای ما شاخ شده ها بالاترین قیمت و میدم قبول نمیکنه .
چقدر بازیکن ها عقده ای هستند بالاترین قیمت و پیشنهاد میدم قبول نمیکنن ... این علی کریمی هم برای ما شاخ شده ها بالاترین قیمت و میدم قبول نمیکنه .
همشو امتحان كن
مثلا Quality رو بيار يه در جه پايين ببين درست ميشه يانه اگه نشد يه در جه هم رزولوشن رو بيار پايين همينتوري ادامه بده ببين كودوم باكيفيت تر و كدوم پرسرعت تر ميشه
اينم بايد بگم كه دوتاشم يني رزو لوشن و Quality تاثير مستقيم دارن يني اگه يكيشم پايين آوردي درست شد كارت حله
شوك سمت راستي رو ميگن R3
و شوك سمت چپي رو ميگن L3
يا بايد يكي از اينارو بچرخوني يا فشار بدي
میگم کسی تونسته از وسط زمین گل بزنه؟ من یه بار گفتم امتحان کنم همون دفعه اول شد اونم با سوازو از اینتر خدایش اینش دیگه مسخره هست توی سوکر 6 خودت رو میکشتی نمی شد این کار رو کرد توی فوتبال واقعی هم نمیشه همچین گلی زد (قابل توجه دوستانی که میگن خیلی به واقعیت نزدیک شده)البته شاید کل تاریخ فوتبال رو بگرید چند بار شده ولی کلا خیلی نادره اما اگه دقت کنید راحت میتونید از وسط زمین گل بزنید مخصوصا روی ضد حمله
من گل رو سیو کردم کسی خواست بگه من اپ کنم ببینه شاخ در بیاره اخه این دیگه مسخره بود اونم در دقیقه 1 بازی
دسته ی من شوک نداره
یعنی نمیشه تنظیم کنم روی یه دکمه؟
میشه دسته ی من 2 تا دکمه اضافه داشت یکی رو گذاشتم r3 یکی رو گذاشتم l3 .
یادمه تو pes 06 این دو تا یه کارایی داشت تو قسمت تمرینی اینو دیدم که r3 رو میگرفتی پاس میدادی یه کاری میکرد ولی تو این جدیده کارایی خاصی از این 2 تا دکمه ندیدم .
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه؟![]()
من تو هر بازی یکی دوتا گل با کاکا از وسط زمین می زنم.
رو99گذاشتی دیگه؟
نه.من با پیرلو چندبار ضربه آزاد به سزار گل زدم.مثل آب خوردن.هوش مصنوعی دروازباناش افتضاحه.یکی یه پچ گذاشته بود میگفت همه مشکلات توی این پچ رفع شده.کسی امتحانش کرده بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)