تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 201 از 1635 اولاول ... 1011511911971981992002012022032042052112513017011201 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام.لطفا به عکسهای نمونه لینک های زیر خوب دقت کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در صفحه 14:عکس های فوجی 2000 روشنتر از fz28 و sx10 هست در عین حال خود پل هم کمی آبی هست.در مقابل fz28 و sx10 عکس های تاریکی دارند ولی نتونستم بگم کدوم واقعی تر هستن.چون در عکسهای fz28 و sx10 آسمان خیلی آبی هست و به نظرم طبیعی نباشه و فوجی 2000 هم همه جای عکس آبی هست حتی خود پل .
    من که نتونستم بگم کدوم بهتر هست.
    اما در صفحه 15 که عکسها در شب هست چند تا دوربین مشکل دارند.
    عکس فوجی 2000 و H50 و sx10 طبیعی به نظر میان.
    ولی عکس fz28 به رنگ سبز متمایل هست و نیکون و المپیوس قرمز شدن.
    به نظرم fz28 در شب عکسهاش سبز در میاد.
    دوستان لطفا برید و با دقت ببینید .
    حداقل اینو فهمیدم که fz28 در شب عکسهایی به خوبی مدل های دیگه نمیگیره.مرجع من مشخص هست.
    احتیاجی هم به دانلود تک تک عکسها نیست .از همون عکسهای کوچیک همه چیز مشخص هست.
    هر چند من 4 تاشو دانلود کردم که دیگه همه چیز واضح معلومه.

بازهم میگم :هر کدومشون عیب های خاصی دارند.
    با سپاس از دوستان.
    با اجازه ی شما من هم نظرم رو میگم.
    این که میگین عکس هاش روشن تر هستند به این دلیل هست که نوردهی بیشتر از اون حد که باید انجام میشه و عکس ها به اصطلاح over expose میشن. باعث میشه از حالت طبیعی خارج بشه. در مورد رنگ آسمون هم به نظر من عکس هاشون مشکلی نداره و طبیعی هست.
    عکس های شب : اینجا به مساله ای که بیشتر باید توجه کنید نویز هست. رنگ رو میشه با تنظیمات white balance به حالت دلخواه درآورد. نویز عکس پاناسونیک در حدی است که جزئیات رو به خوبی نشون میده. در مورد کنان و به خصوص s2000 سیستم کاهش نویز مقداری از جزئیات رو از بین میبره. از اون طرف دوربین هایی مثل s8100 کاهش نویزشون زیاد نیست ولی نویزشون خیلی زیاده. ولی پاناسونیک یه حالت متعادل بین نویز و کاهش نویز برقرار کرده. البته نیازی به گفتن من نیست از همون کراپ های 100% که گذاشته معلومه. ضمنا دفعه ی پیش هم گفتم من بدون زوم تفاوت عکس شب پانا و کنان رو فهمیدم. جزئیات پانا خیلی بیشتره.

2. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام.جناب unforgiven پست چند صفحه قبل شما رو تازه دیدم.
    خدمت شما عرض کنم که اتفاقا من به قول خودتون با هیچ قومی مشکل ندارم.اصفهانی هم خوب دارد هم بد.تهرانی هم خوب دارد هم بد.شیرازی هم خوب دارد هم بد.پس لطفا به انحراف نرو و سعی در خراب کردن اشخاص نداشته باش.
    شما وقتی اینجا نظر میدی بنده اصلا میام که حرفت رو کپی کنم و زیرش بنویسن تو چرت میگی؟تا الان یکبار اینکار رو کردم؟
    نظر شما رو میخونم و خیلی از نظرات هم برایم قابل قبول و تامل برانگیز بوده.ولی شما منتظر هستی که من حرفی بزنم و شما...... .
    برادر جان اتفاقا من حافظه خوبی دارم و تمام پست ها رو هم خوندم.من سایت های زیادی رو مرجع حرف هام قرار دادم و عکس های زیادی از دوربین ها دیدم.اون شما هستی که چون حوصله نداری بدون دیدن نظر میدی.
    مشکل شما از وقتی شروع شد که در مورد فیلمبرداری صحبت کردم که شما اول گفتی مود اچ دی بیخوده.بعد اومدی گفتی اف زد 28 در فیلمبرداری هم عالیه.بعد هم که گفتم فیلم فوجی رو هم ببین در اومدی گفتی برات فقط خروجی عکس ملاکه و حوصله دیدن نداری.
    مستندات من هم همون سایتی هست که مدام لینک میدادی.طوری حرف میزنی که انگار دیگران چیزی نمیفهمند و شما از اتصال به ضمیر غیب حرف میزنی و حرف هات همه برات وحی شدن.
    ادم چشم داره.شما هم چشمهات رو بشور وجور دیگه نگاه کن.عکس های همون سایت گویای همه چیز هست.
    به شما توصیه دارم که به انحراف نرو.به قول خودت اینجا تاپیک دوربین دیجیتال هست نه مشکلات شخصی.
    باز هم میگم :هر کدوم از این دوربین ها عیب های خودشون رو دارند.میتونم برات با دلیل عیب های هر کدوم رو بگم.
    sx10 در نور روز عکس های شارپی داره ولی به نظرم میاد در محیط های بسته عکس های کدر داشته باشه.
    در بین همه سوپر زوم ها فوجی 2000 عکس های روشن تری داره.حالا اینکه آیا این خوب هست یا بد رو نمیتونم با قاطعیت بگم.
    دوست عزیز لطفا دیگران رو متهم به کم کاری نکن.
    شما اگه حوصله من رو میدونستی این حرف رو نمیزدی.من الان 4 هفته هست که دارم دوربین ها.عکس ها و ..... رو در سایت های مختلف میبینم.نظرات من بر اساس همین سایت ها و اطلاعاتشون و عکس هاش هست.
    اگه برات بگم با دیال آپ از 3 سال قبل تا الان 14 گیگ نرم افزار دانلود کردم باور میکنی؟من حوصلم خیلی زیاده برادر.
    پس از این به بعد به جای اینکه کپی پیس کنی دوستانه برخورد کن و مدام به من توهین نکن.
    شما داری مدام به من تهمت میزنی.ولی من تا الان برخوردی نداشتم.آدم های مغرور همیشه تاوان غرور بیجای خودشون رو میدن.پس به جای تکبر به نظرات دیگه احترام بذار.حداقل به خاطر دوستان دیگه وارد حاشیه نشو.
    انتظار داری همه بگن بهترین دوربین پانا هست؟؟؟؟؟اینهمه تعصب شما عجیبه.خوبه شرکت پاناسونیک مال شما نیست.
    شاید هم هست و ما نمیدونیم.دلخور نشو ولی دیگه اینقدر عجولانه صحبت نکن.همه نفهمن و بی سواد.فقط یه با سواد و فهمیده در ایران هست اونم شمایی.بابا ای ول به اعتماد به نفست.
    موفق باشی
    خدمت شما عرض کنم که اتفاقا من به قول خودتون با هیچ قومی مشکل ندارم.اصفهانی هم خوب دارد هم بد.تهرانی هم خوب دارد هم بد.شیرازی هم خوب دارد هم بد.پس لطفا به انحراف نرو و سعی در خراب کردن اشخاص نداشته باش.
    شما مثل اينكه حافظه تان خيلي ضعيفه يا قصد مقلته كاري داري؟ من بحث قوم و قبيله اي را پيش كشيدم يا شما؟ پس سعي كن خودت به انحرافي كه رفتي باز گردي
    ببين من برات مستند در چند پست قبل قرار دادم و رفتار نويزي عكسها رو برسي كردم و اگه از نويز چيزي سر در مي ياري كه شك دارم مي تونستي اختلاف بين آنها را متوجه شي. اون بود اختلاف فاحش sx10 با بقيه؟
    با 4 تا عكس ديدن تو سايت هاي مختلف يا ديدن يك كليپ فكر مي تواني بياي اينجا نظر هاي كارشناسانه با قاطعيت تمام بدي؟ در كدام يكي از پست هام من به چنين قاطعيتي در مورد دوربينم اظهار نظر كردم و گفتم حسابشو از بقيه جدا كنيد؟
    اينكه از اينترنت دايل آپ استفاده مي كني مشكل كسي نيست و چيزي نيست كه دائم تكرار كني و چيزي را ثابت نمي كنه . من نه نظر شما برام اهميت داره نه اون 14 گيگ اطلاعاتت اگه بجاي جمع كردن 14 گيگ اطلاعات مي رفتي درست حسابي 4 تا دونه سايت و مقاله در رابطه با عكاسي مي خواندي خيلي بهتر مي توانستي اظهار نظر كني. حداقا فرق موبايل با دوربينو متوجه مي شدي
    خوب اميدي يك بحس غير منطقي بين مقايسه موبايل و دوربين راه انداختي اطمينانم داشتي مو لاي درز حرفات نميره بعد كه بهت انتقاد مي شه شروع مي كني به انحراف كشيدن بحثات و دوربين فوجي رو مي كشي وسط.
    بعدش مي ياي د ر رابطه با دوربيني حتي نداريش با ديدن 4 تا عكس كه به درستي برسي هم نكردي با قاطعيت تمام حرف ميزني اونم از ديگاه خودت.
    من گفتم اگه به سايت عكاسي سر بزني كه مطمئنا نزدي ميبني كه خيلي ها كه اين دوربين را دارند نظرات مختلفي در مورد آن دارند و با چنين قاطعيتي حرف نمي زنند. فرقي نميكنه در رابطه با تمام دوربين هاي اين رده به همين صورت است. همچين در رابطه با كنتراست و شفافيت حرف مي زني كه انگار داري در مورد دوربيني مثل Canon EOS 5D Mark II حرف ميزني كه كلا بايد حسابشو از بقيه جدا كني.
    من نمي دونم چرا فكر مي كني من همش دارم دوربينمو به رخ اينو اون مي كشم ولي بارها در پستهام تاكييد كردم اين دوربينا اختلاف فاحشي با هم ندارند بعد دوربين خودمو مثال مي زنم كه كسي فكر نكونه دارم جانبداري ميكنم. يا پست ها رو با دقت نمي خوني يا مدام قصد به انحراف كشيدن بحثو داري

مشکل شما از وقتی شروع شد که در مورد فیلمبرداری صحبت کردم که شما اول گفتی مود اچ دی بیخوده....
    بعد مي گيد چرا زير نويس ميكني من كي و كجا گفتم مود HD بيخوده؟ در صورتي كه دوربين خودم همچين مدي را داره واز آن رضايت دارم؟ من تمام حرفم اين بود كه فيلمبرداري 15 فرم موبايل با فيلمبرداري 30 فرم دوربين با توجه به سنسور و لنز و ابعاد تصوير و فيلمبرداري 720dpi قابل قياس نيست.
    بعد اومدی گفتی اف زد 28 در فیلمبرداری هم عالیه.بعد هم که گفتم فیلم فوجی رو هم ببین در اومدی گفتی برات فقط خروجی عکس ملاکه و حوصله دیدن نداری.
    اين حرف من در مقام مقايسه دوربين هاي هم رده خود و همچنين در مقابل فيلمبرداري موبايل بود و من در هيچ پستي فيلم برداري فوجي و پانا رو مقايسه نكردم. و نگفتم بهترين فيلمبرداري رو داره لطفا از خوت حرف در نيار مانند پست هاي قبلي. اينكه برام فيلمبرداري اهميت نداره دليل نمي شه بگم فيلمبرداري اين دوربين مزخرفه
    من هيچ تهمتي به كسي نزدم و شما اگه انتقادو تهمت ميدوني به خودت مربوطه و اگه ظرفيت انتقادو نداري يا اصلا بحث و اظهار نظر نكن يا اگه مي كني ظرفيت انتقادم داشته باش حداقا سعي كن خلاف انتقادو ثابت كني نه اينكه سريع بهت بر بخوره و قومو قبيله و ديگر مسائلو پيش بكشي.
    Last edited by unforgiven2009; 11-03-2009 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با اجازه ی شما من هم نظرم رو میگم.
    این که میگین عکس هاش روشن تر هستند به این دلیل هست که نوردهی بیشتر از اون حد که باید انجام میشه و عکس ها به اصطلاح over expose میشن. باعث میشه از حالت طبیعی خارج بشه. در مورد رنگ آسمون هم به نظر من عکس هاشون مشکلی نداره و طبیعی هست.
    عکس های شب : اینجا به مساله ای که بیشتر باید توجه کنید نویز هست. رنگ رو میشه با تنظیمات white balance به حالت دلخواه درآورد. نویز عکس پاناسونیک در حدی است که جزئیات رو به خوبی نشون میده. در مورد کنان و به خصوص s2000 سیستم کاهش نویز مقداری از جزئیات رو از بین میبره. از اون طرف دوربین هایی مثل s8100 کاهش نویزشون زیاد نیست ولی نویزشون خیلی زیاده. ولی پاناسونیک یه حالت متعادل بین نویز و کاهش نویز برقرار کرده. البته نیازی به گفتن من نیست از همون کراپ های 100% که گذاشته معلومه. ضمنا دفعه ی پیش هم گفتم من بدون زوم تفاوت عکس شب پانا و کنان رو فهمیدم. جزئیات پانا خیلی بیشتره.
    مشكل ايشون اينكه هنوز دوربيني در دست نگرفته و با سيستم white balance و تنظيمات دياف و نوردهي كار نكردن .

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام.لطفا به عکسهای نمونه لینک های زیر خوب دقت کنید :
    در صفحه 14:عکس های فوجی 2000 روشنتر از fz28 و sx10 هست در عین حال خود پل هم کمی آبی هست.در مقابل fz28 و sx10 عکس های تاریکی دارند ولی نتونستم بگم کدوم واقعی تر هستن.چون در عکسهای fz28 و sx10 آسمان خیلی آبی هست و به نظرم طبیعی نباشه و فوجی 2000 هم همه جای عکس آبی هست حتی خود پل .
    من که نتونستم بگم کدوم بهتر هست.
    اما در صفحه 15 که عکسها در شب هست چند تا دوربین مشکل دارند.
    عکس فوجی 2000 و H50 و sx10 طبیعی به نظر میان.
    ولی عکس fz28 به رنگ سبز متمایل هست و نیکون و المپیوس قرمز شدن.
    به نظرم fz28 در شب عکسهاش سبز در میاد.
    دوستان لطفا برید و با دقت ببینید .
    حداقل اینو فهمیدم که fz28 در شب عکسهایی به خوبی مدل های دیگه نمیگیره.مرجع من مشخص هست.
    احتیاجی هم به دانلود تک تک عکسها نیست .از همون عکسهای کوچیک همه چیز مشخص هست.
    هر چند من 4 تاشو دانلود کردم که دیگه همه چیز واضح معلومه.

بازهم میگم :هر کدومشون عیب های خاصی دارند.
    با سپاس از دوستان.
    دوستان اين عكسها رو خودم گرفتم

رنگ سبز مربوط به نورپردازي محيط است

رنگ سبز مربوط به چمن است

دوستان به نظر شما تمام عكس هاي اين دوربين به رنگ سبز متمايله؟ پس تنظيمات white balance اين وسط چيكاره است؟
    حالا اين دوست ما با ديدن به قول خودش 4 تا عكس كه در كه سايت dpreview يك نمو نه عكس در شب قرار داده به اين نتيجه رسيدن كه عكس هاي اين دوربين در شب مزخرفه.
    حالا مي گن چرا انتقاد ميكني. آدم در مورد دوربيني كه نداره چنين با صراحت اظهار نظر نمي كنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همون اختلاف نويزي كافي نبود؟ شما ملاكهايتان در مورد قضاوت در مورد عكس هاي يك دوربين فقط روشني يا رنگي يا غيره رنگي است؟ جزيات و نويز ي بودن برن پيه كارشون ديگه؟ در همان سايت اگه فقط به مشاهدات خودتون اكتفا نيمكرديد و به نظرات نويسنده هم اهميت ميداديد مي بينيد در جايي نوشته اين دوربين در iso1600 عكس هاي بهتري ميگيره.پس بهتره مراجعتان را با دقت بخوانيد
    ديگه من دارم به اين نتيجه ميرسم شما قصد خراب كردن برنده خاصي را داريد و خصومتي كه نمي دانم ناشي از كجا است نسبت به آن داريد.
    بنظر من بهترين مرجع براي نتيجه گيري نهايي اظهارات خود نويسنده سايت است نه اظهارات شخصي
    Last edited by unforgiven2009; 11-03-2009 at 18:06.

6. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان.من كلاسام تموم شد.برگشتم.unforgiven عزيز اين عكس در چه mode گرفته شده؟؟؟؟؟ مثل اينكه بحث سر اين چند دوربين زياده.باور بفرماييد تا ايزوي 400 فرق چنداني ندارن.و در ايزوي بالا هيچكوم بدرد نميخورن و عكس هاشون به درد ساخت آيكون هم نميخوره.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

fz28

sx10

كدوم بطري در عكس fz28 متمايل به سبز است؟ نكنه منظورتان مارك هاي روي بطري است كه كلا رنگ ماركها سبز رنگ است و تازه وضوح رنگ در fz28 بيشتر است.

fz28

sx10

دوستان من قصد مقايسه ندارم فقط مي خوام گفته هاي اين آقا بهم ثابت شه كه نميشه. من اظهار نظر قطعي در مورد كيفيت هيچ كدام انجام نميدم. در fz28 كنتراست رنگها بيشتره و اگه اين موضوع را عيب ميدانيد كه من نميدانم به راحتي با فوتوشاب تصوير دلخواه بدست مياد .حتي در دوربين تنظيماتي براي كنتراست و شفافيت عكس وجود دارد.
    Last edited by unforgiven2009; 11-03-2009 at 14:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

s2000.ايزوي 400راستي آقاي فتح الهي با دوربينه چطوريد؟؟؟؟

10. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان.من كلاسام تموم شد.برگشتم.unforgiven عزيز اين عكس در چه mode گرفته شده؟؟؟؟؟ مثل اينكه بحث سر اين چند دوربين زياده.باور بفرماييد تا ايزوي 400 فرق چنداني ندارن.و در ايزوي بالا هيچكوم بدرد نميخورن و عكس هاشون به درد ساخت آيكون هم نميخوره.
    سلام دوست عزيز
    اينارو در مود M با تنضايمات وايت بالس و تنظيمات ديافراگم و نوردهي طولاني . من كاملا با حرف شما موافقم. بالا تر از ايزو 400 به درد نمي خوره.شايد باورتون نشه من تازه ديشب بعد از 1 ماه كه دوربينو خريدم با iso 1600 عكس گرفتم. ولي حرف بنده سر اظهارات ايشون است كه يكدفعه خط بطلان رو همه چيز مي كشن تو عكس 3 ومي دقت كنيد هموني كه از ساختمان گرفتم .نميگم خيلي عالي است و لي جزئيات به خوبي به نمايش گذاشته شده. خوب نبايد از دوربين هاي اين رده توقع بيشتري داشت.
    خوب آدم يكم بايد در اظهارات كمي تامل بيشتري كنه.من مطمئنم اگه با تنظيمات فوجي كاملا تسلط داشته باشيد عكسهاي خيلي خوبي مي توانيد بگيريد همانطور كه عكس هاي photo blog تان را ديدم. بقيه موارد را هم مي شه با نرافزار به سادگي بدست آورد.

12. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.باز هم میگم فیلمبرداری fz28 با موبایل هیچ فرقی نداره چون هر دو بیخود هستن.وقتی فیلمبرداری یه دوربین بیخود هست میخوای باش چکار کنی؟درسته که fz28 به خاطر رزولوشن بزرگتر فیلمبرداری خیلی بهتری از موبایل داره ولی باز در عمل و در تماشا چنگی به دل نمیزنه.پس چشم هات رو باز کن.
    لازم نیست که شما حرف های بنده رو تائید کنی یا نکنی.چون شما غیر از fz28 هیچ دوربینی رو قبول نداری.
    عکس های بطری ها رو دانلود کن و با هم مقایسه کن.رنگ سبز شیشه رو کسی نمیگه .من چشم دارم و دارم میبینم که تنها fz28 حتی در ایزوی 100 هم رنگ ها رو سبز کرده.اگه بین شیشه ها که پشت عکس باشه(محوطه سفید بین شیشه ها)رو خوب نگاه کنی متمایل به سبز شده.
    برای من همینقدر که فهمیدم در شب عکس هایی به خوبی دوربین های دیگه نداره کافی هست.
    اگه قرار باشه عکس رو دستکاری کرد که میبری داخل نرم افزارهای زیادی که هست مثل DCEnhance و کلا نویز عکس رو میگیری رنگها رو کم وزیاد میکنی و تغییرات زیادی که میشه روی عکس انجام داد.
    چه خوب بود به جای سفسطه کاری حقیقت رو قبول میکردی.
    جالب اینجاست که فقط در مورد fz28 واکنش نشون میدی و تمام عیب های این دوربین رو با حرف های بی اساس میخوای بپوشانی و در عوض دوربین های دیگه رو خراب میکنی.
    اینکه دیگه ناراحتی نداره.اینقدر یعنی حرف های من برات گررون تمون میشه؟
    عزیز جان همونطور که شما نظر میدهی من هم حق نظر دادن دارم.من نظرهام رو میگم تا دوستان عیب هاش رو بگیرن ولی شما مدام داری من رو بی سواد خطاب میکنی.دوست ندارم تحصیلاتم رو بگم چون اینجا در محیطی دوستانه قصد بررسی دوربین ها رو داریم نه دعوا.شما اگه دوست داری دعوا کنی اون دیگه بر میگرده به خود پسندیت.

دانی چرا آیینه ات غماز نیست؟؟.............. چونکه زنگار از رخش ممتاز نیست
    به شما توصیه میکنم که به جای اینکه وقتت رو تلف کنی و بخوای اعصاب خودت رو به هم بریزی کمی معقولانه تر برخورد کن.
    من دوربین های زیادی داشتم و با ایزوهای مختلفی هم کار کردم.با دوربین یک کیلویی هم از 15 سالگی کار کردم.
    اینقدر نسبت به یه دوربین تعصب نداشته باش.چون چشم به هم بزنی چند ماه دیگه دوربین هایی بهتر و پیشرفته تر به بازار میاد و همیشه که نمیخوای از یه دوربین استفاده کنی.
    باز هم میگم حتی در همون عکس بطری ها که با ایزوی 100 گرفته شده به رنگ سبز تمایل پیدا کرده.
    شما اگه نمیتونی تشخیص بدی اون دیگه بر میگرده به دلت که دوست داری همه چیز دوربینت رو مثبت ببینی.
    اگه دوست داشتی اسم دوربین هایی که 12 سال باهاشون کار کردم رو برات مینویسم تا بفهمی که .....
    امیدوارم حقیقت ها رو قبول کنی.چون زندگی پر از حقیقت های تلخ هست.میگن حقیقت تلخه.اینم نمونش که بعضی ها دوست ندارند واقعیت ها رو قبول کنن.
    موفق باشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام.باز هم میگم فیلمبرداری fz28 با موبایل هیچ فرقی نداره چون هر دو بیخود هستن.وقتی فیلمبرداری یه دوربین بیخود هست میخوای باش چکار کنی؟درسته که fz28 به خاطر رزولوشن بزرگتر فیلمبرداری خیلی بهتری از موبایل داره ولی باز در عمل و در تماشا چنگی به دل نمیزنه.پس چشم هات رو باز کن.
    لازم نیست که شما حرف های بنده رو تائید کنی یا نکنی.چون شما غیر از fz28 هیچ دوربینی رو قبول نداری.
    عکس های بطری ها رو دانلود کن و با هم مقایسه کن.رنگ سبز شیشه رو کسی نمیگه .من چشم دارم و دارم میبینم که تنها fz28 حتی در ایزوی 100 هم رنگ ها رو سبز کرده.اگه بین شیشه ها که پشت عکس باشه(محوطه سفید بین شیشه ها)رو خوب نگاه کنی متمایل به سبز شده.
    برای من همینقدر که فهمیدم در شب عکس هایی به خوبی دوربین های دیگه نداره کافی هست.
    اگه قرار باشه عکس رو دستکاری کرد که میبری داخل نرم افزارهای زیادی که هست مثل DCEnhance و کلا نویز عکس رو میگیری رنگها رو کم وزیاد میکنی و تغییرات زیادی که میشه روی عکس انجام داد.
    چه خوب بود به جای سفسطه کاری حقیقت رو قبول میکردی.
    جالب اینجاست که فقط در مورد fz28 واکنش نشون میدی و تمام عیب های این دوربین رو با حرف های بی اساس میخوای بپوشانی و در عوض دوربین های دیگه رو خراب میکنی.
    اینکه دیگه ناراحتی نداره.اینقدر یعنی حرف های من برات گررون تمون میشه؟
    عزیز جان همونطور که شما نظر میدهی من هم حق نظر دادن دارم.من نظرهام رو میگم تا دوستان عیب هاش رو بگیرن ولی شما مدام داری من رو بی سواد خطاب میکنی.دوست ندارم تحصیلاتم رو بگم چون اینجا در محیطی دوستانه قصد بررسی دوربین ها رو داریم نه دعوا.شما اگه دوست داری دعوا کنی اون دیگه بر میگرده به خود پسندیت.

دانی چرا آیینه ات غماز نیست؟؟.............. چونکه زنگار از رخش ممتاز نیست
    به شما توصیه میکنم که به جای اینکه وقتت رو تلف کنی و بخوای اعصاب خودت رو به هم بریزی کمی معقولانه تر برخورد کن.
    من دوربین های زیادی داشتم و با ایزوهای مختلفی هم کار کردم.با دوربین یک کیلویی هم از 15 سالگی کار کردم.
    اینقدر نسبت به یه دوربین تعصب نداشته باش.چون چشم به هم بزنی چند ماه دیگه دوربین هایی بهتر و پیشرفته تر به بازار میاد و همیشه که نمیخوای از یه دوربین استفاده کنی.
    باز هم میگم حتی در همون عکس بطری ها که با ایزوی 100 گرفته شده به رنگ سبز تمایل پیدا کرده.
    شما اگه نمیتونی تشخیص بدی اون دیگه بر میگرده به دلت که دوست داری همه چیز دوربینت رو مثبت ببینی.
    اگه دوست داشتی اسم دوربین هایی که 12 سال باهاشون کار کردم رو برات مینویسم تا بفهمی که .....
    امیدوارم حقیقت ها رو قبول کنی.چون زندگی پر از حقیقت های تلخ هست.میگن حقیقت تلخه.اینم نمونش که بعضی ها دوست ندارند واقعیت ها رو قبول کنن.
    موفق باشید.
    سلام دوست عزيز.در مورد نظرات unforgiven بايد بگم ايشون واقعا به اصول عكاسي حرفه اي تسلط دارند.فكر نكنم ايشون هم از رو تعصب نظر خودشون رو بدن.الان خود من رو توجه كنيد ميبينيد دوربينم فوجي هست ولي به كانن علاقه ي خاصي دارم.فيلمبرداري اين دوربين ها به نظر من يه چيزي هست كه فقط گذاشتن باشه و باهاش مشتري جذب كنن.كسي كه بخواد واقعا فيلمبرداري كنه و از فيلمي كه گرفته لذت ببره طرف دوربين عكاسي نمياد!!!!ما اينجا جمع شديم كه از همديگه ياد بگيريم نه اينكه بخوايم حرف هميديگرو با يه جوري بي احترامي و تند گويي خراب كنيم.در ضمن نظرات شما كاملا برام قابل احترامه.اميدوارم جفتتون كوتا بيايد.بازم ميگم همه ي اين دوربين ها سنسورشون يكيه و فرقي ندارن.

15. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •