باز این سه نقطه اومد...
باز این سه نقطه اومد...
سلام به همگی:
ای بابا کاسیاس جون اینقدر این رفیق ما رو اذیتش نکن میره وبر نمیگرده ها اونوقته که این تاپیک کم رنگ میشه...
راستی این هم یک خبر که تیم سویا اعلام کرده که خواهان به خدمت گرفتن ساویلا این خرگوش تنبل این روزهای مادرید است و اگر اینطور باشه شما از همین الان فابیانو رو از خدمون بدونید...
و دیگر اینکه کاسیاس به نظر بنده موافق بوده و اعلام کرده که همه بازیهای اینده رئال سخت است البت سختر از همه تیمهای دیگر...
تکذیب می کنم من همچین خرفی نزدم.....دی:دیگر اینکه کاسیاس به نظر بنده موافق بوده و اعلام کرده که همه بازیهای اینده رئال سخت است البت سختر از همه تیمهای دیگر...
فک کنم ما با 10 امتیاز دیگه قهرمان می شیم ...
راست ميگه ديگه
به من چي كار داري؟
بچه ها گل ها رو دیدی ؟؟؟
گل رائول خیلی تمیز بوود. ..
![]()
تو چرا خودت قاطی میکنی کاسیاس منظورم کاسیاس بود نه کاسیاس ...فهمیدی
منظور کاسیاسی اصلی بود...
راستی گل رائول با اون لجاجت خاصش معرکه بود ولی گل کریس رونالدو رو که شنبه زد رو دیدی؟
دو روز وقت دارین که لقب روبینهو رو برای خودتون بگید کسای که میخوان بگن من پیش خودم قرعه کشی میکنم و جواب رو میگم پس بنده از این به بعد...........رائول گنزالز بلانکو.........
پس یک والپیپر بسیار ناز واستون میذارم از تنهاترین سردار که کف کنید...
میگم اینا راس میگن میگی نه بلاستر جان ها داری کم کم اون روی منو بالا میاری ولی راس میگی قشنگ بود ولی حیف که روی نتیجه بازی تاثیر نداشت...هه هه هه
راستی بلاستر بگو بینم اسم مستعار چی میخای باید از اسامی بازیکنان رئال باشه بگو تا برات نبشش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)