تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 208 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

من نگفتم رو win7 حساب باز کنین چون هم فعلا! مشکل داره هم نیومده ولی HDmini جالب نیست چون من دارم میبینم تو بازار زیاد واسه فروش میارن اولا مشکل هنک کردن داره و آندروید پورت شده روش اصلا در حده HD2 نیست...بعدشم شا داری 450 پول میدی 70 بزار روش یه لجند یا HD2 بخر از همه نظر به نفع شماست...اگه هم میخوای حتما وین موبایل باشه I8000 امنیا2 بگیر که الان علاوه بر وین موبایل 6.5 براش رام اصلی آندروید اومده مثل بنز کار میکنه حتی تو بعضی موارد از HD2 هم بهتر...خیلی گزینه ها هست مثل HTC Aria و Motorola Milestone

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز مشکل اصلی HD mini رزلوشن نامناسبش هست که مشکلات زیادی به دنبال داره. مگر اینکه دنبال نصب نرم افزار و بازی روش نباشید و فقط بخواید از امکانات عادی گوشی استفاده کنید که در اون صورت بهتره کلا سمت وینمو و اندروید نرید.

ویندوز فون 7 هم که تازه 2 روزه در چندتا کشور فروشش آغاز شده، کار داره تا به ما برسه. در اینکه سیستم عامل خوبی هم هست اصلا شک نکنید، والا نمیشه اینجا تمام مزایاش رو براتون توضیح بدم، میتونید در همین فروم به تاپیک مربوطه مراجعه کنید یا اگه اطلاعات کافی موجود نبود یه سری به فرومهای تخصصی تر مثل هندهلدیوزرز بزنید.

برای شما هم باید عرض کنم که در سایزهای کوچک الان هرچی ویندوز موبایل هست لااقل یکسال قدمت داره و به همون نسبت سخت افزار ضعیفی هم داره. منتها بهترین پیشنهاد من در سایز کوچک دایموند2 هست که لااقل رزلوشن wvga داره و امتحانش رو هم پس داده.

اندروید هم اتفاقا در سایزهای کوچک گزینه ی مناسبی نداره، دیزایر، نکسوس وان، و گلکسی اس تنها اندرویدهایی هستند که من پیشنهاد میکنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نه بابا dia 2 که دیگه خیلی ضایس فقط من نگفنم win7 بده میگم ایشون که خودشم خوشش نمیاد و بخاطر اینکه تا حالا تو ایران نیومده و کار پس نداده فعلا بیخیالش شن من به شدت گوشیایه آندرویدی رو برای شما پیشنهاد میکنم ... اگه مشکل مالی ندارین 100% از بین گالاکسی و دیزایر انتخاب کنین ...اگر هم فعلا قصد خرید ندارین میتونین رو وین فون 7 ها حساب باز کنین. چون گفتین سایز بزرگ نمیخواین من دیزایر HD رو پیشنهاد نمیکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظرتون در مورد واید فایر چبه ؟؟؟؟
    خدایی Diamond 2 خیلی بی ریخته!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شما برای کسب اطلاعات در مورد وایلد فایر برین اینجا و تاپیک رو از اول تا آخر بخونین خیلی زیاد نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیا 2 هم بیریخت نیستش ولی سیستم عاملش هم قدیمیه هم دیگه آپدیتی نداره و پیشرفت نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس انگار می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میشه روش حساب کرد.

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

درود...
    من تا 350 میخوام گوشی بخرم آندورید رو میدونم باید چی بخرم اما ویندوز موبایل چطوریه ؟ الان میهش یه ویندوز موبایل 6.5 گرفت که به ویندوز 7 آپگرید بشه ؟ اصلاً میشه آپگرید کرد به ویندوز 7 ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

می خواستم برا دوستم wave بخرم..ولی پاشو کرده تو یه کفش سامسونگ نمی خواد..نظرش بیشتر رو htc هست...htc mini هم که میگن هنگ و رزولیشن مشکل داره..تو همین قیمت.نه بیشتر. چه بخرم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14 ACER beTouch E101 لطفا نظر بدید

سلام
    دوستان لطفا یک راهنمایی بکنید

قصد خرید یک گوشی دارم
    تو نت سرچ کردم به مدل ACER beTouck E101 برخوردم

کسی در مورد این گوشب اطلاعاتی داره ؟
    تو بازار هست یا خیر
    ممنون میشم راهنمایی کنید

البته اگه گوشی تو رنچ قیمت 200 تومن ، طبعا صفحه لمسی هم باشه سراغ دارید پیشنهاد بدید

متشکرم

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا یک راهنمایی بکنید

قصد خرید یک گوشی دارم
    تو نت سرچ کردم به مدل ACER beTouck E101 برخوردم

کسی در مورد این گوشب اطلاعاتی داره ؟
    تو بازار هست یا خیر
    ممنون میشم راهنمایی کنید

البته اگه گوشی تو رنچ قیمت 200 تومن ، طبعا صفحه لمسی هم باشه سراغ دارید پیشنهاد بدید

متشکرم

قیمتش اشتباه نکنم 190 هست و تو رنج قیمت خودش خوبه .. دیگه مطمئنا از طاها خیلی بهتره.. باهاش مدارا کنی هم فکر نکنم خراب بشه.. البته نمیدونم اینا که میگم دقیقا واسه همین مدله که شما میگی یا نه.. اما یه ایسر تو بازار هست که فکر کنم مین یا توی همین مایه ها باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •