معلومه که این چیزا رو روی اینترنت نمیذارن چون باید کتاباشون بفروشه تو کتاب گاج اینطور که نوشته داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
معلومه که این چیزا رو روی اینترنت نمیذارن چون باید کتاباشون بفروشه تو کتاب گاج اینطور که نوشته داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
آقای "لوك خوش شانس" من هم از آشنایی با شما خوشبختم.
دوستانی که می گفتند دینی سفید گاج خوبه و فلان يعني آقایان:soheilsmart,SuB,Soheilvb
من دین و زندگی جامع فامیلمونو که 1 ماه دیگه کنکور داره رو دیدم.[من باز هم معتقدم که تستاشو با عجله طرح کردند]
یه نگاه کوچولو کردم فرقی ندیدم...در نتیجه دین و زندگی 2 که شما خوندید با مال ما فرق نمی کنه.
می خواستم بدونم که شما ها با خوندن اون درسنامه های گاج می تونین به مشابه این تست ها جواب بدید.
1-دو گوهر مقدس وجود زن چیست؟
الف-عزت و آراستگی
ب-عفت و آراستگی
ج-عزت و عفت
د-عفت و حیا
2-کدام گزینه درست است؟
الف-رفتار های ظاهری نمی تواند در بلند مدت بر باطن انسان تاثیر بگذارد
ب-باطن زشت ،بر خلاف ظاهر زشت، قابل پنهان کردن نیست
ج-ظاهر زشت ،بر خلاف باطن زشت،قابل پنهان کردن نیست
د-از ضرب المثل "از کوزه همان برون تراود که در اوست" نتیجه می شود که ظاهر انسان تا وقتی که وی دارای باطن است؛حتی برای مدت کمی هم قابل تغییر نیست.
سوال 2:برای نمونه سوال سال سوم،گل واژه بگیرم یا دوسالانه؟؟
راستی! اگه می بینید من سوالامو از شما می پرسم واسه اینه که اولاً من تا 30ام همین ماه از پی سی ورلد خداحافظی می کنم
ثانیاً شما ها تنها نسل غیر المپیادی به فکر درس خواندن باقی مانده در فروم هستید!!!(یه نگاهی به سایر تاپیک ها بندازید معلوم میشه)بقیه همه تک و توک زرنگ هستند.یا اکثراً المپیادی هستند.
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید تو قسمت سوالات کنکورش( سوالای داخل و خارج فکر کنم یکیه
)
من غلط کردمدوستانی که می گفتند دینی سفید گاج خوبه و فلان يعني آقایان:soheilsmart,SuB,Soheilvb
من گاج دارم
ولی کتابو میخونم
1-دو گوهر مقدس وجود زن چیست؟
الف-عزت و آراستگی
ب-عفت و آراستگی
ج-عزت و عفت
د-عفت و حیا
-کدام گزینه درست است؟
الف-رفتار های ظاهری نمی تواند در بلند مدت بر باطن انسان تاثیر بگذارد
ب-باطن زشت ،بر خلاف ظاهر زشت، قابل پنهان کردن نیست
ج-ظاهر زشت ،بر خلاف باطن زشت،قابل پنهان کردن نیست
د-از ضرب المثل "از کوزه همان برون تراود که در اوست" نتیجه می شود که ظاهر انسان تا وقتی که وی دارای باطن است؛حتی برای مدت کمی هم قابل تغییر نیست
2- در طول عمرم نه گل واژه داشتم نه دو سالانه و نه...
3-از الان میخوای خر بزنی
ما که کنکور داریم الانش داریم میام نت
اون راه بیشتر وقتا جوابش درستهبه به واقعا چرا اینجوری میشه در واقع راه من از اندیشه فایق هست همه تست هاشو اینجوری حل کردهنمیدونم والا
![]()
ولی حالتی مثه این حالت هم هست که غلط جواب میده
در ضمن سوال 232 شیمی اشتباه نیست؟
بذار ببینم![]()
سلام بچه ها لطفا هر کدومتون تو آزمون های کانون شرکت میکنید بگید تراز هاتون چند میشه ؟
فکر کنم درست باشه ...سلام
راستي واسه پارسال بود
چند تا سوالش شبيه کنکور 86 بود که !!!!
آره رياضيش سخت بود
در ضمن سوال 232 شيمي اشتباه نيست؟گرينه ي يک هک که هيچ کدوم هيدرولز نمي شن
امروز داشتم مي زدم
4 ساعت و 10 دقيقه
5 دقيقه ي آخر ديگه نتونستم تحمل کنم. بلند شدم
واقعا تو خونه آزمون دادن کاري است بس دشوار
در کل زيادم خوب ندادم
فقط 2 درس خوب زدم
ديني 92 فيزيک 80
بقيه هم گند زدم مخصوصا ادبيات رو 35 زدم
خدا آخر عاقبت ما روبه خير کنه
فعلا باي 232 رو بررسي کنيد
معلممون يه نکته گفته :
" نمک هاي هيدروژن سولفات نمکهاي اسيدي هستند نه به خاطر آبکافت بلکه چون يون - HSO4 يک اسيد تقريبا قوي بوده و در آب يونيده ميشود و +H توليد ميکند ...
پس اگر نمکي از يون -HSO4 و يه باز قوي تشکيل شده باشد استثناء اسيدي بوده و خنثي نيست .... "
- - - - - - - - -
وقتي تو مجله کانون با يکي از يک رقمي ها ( فکر کنم 4 منطقه 3 و 2 زبان کشور ) مصاحبه کرده بودن , بهترين خاطرش اين بود که رياضي اين آزمون رو 100 زده بود ...
تست هاي گاج نسبت به سراسري خيلي آسون تره ولي فعلا بهترين کتابه دينيه , حداقل با خوندنش تست هاي مفهوم آيه رو ميشه زد ....سلام.
آقاي "لوك خوش شانس" من هم از آشنايي با شما خوشبختم.
دوستاني که مي گفتند ديني سفيد گاج خوبه و فلان يعني آقايان:soheilsmart,SuB,Soheilvb
من دين و زندگي جامع فاميلمونو که 1 ماه ديگه کنکور داره رو ديدم.[من باز هم معتقدم که تستاشو با عجله طرح کردند]
يه نگاه کوچولو کردم فرقي نديدم...در نتيجه دين و زندگي 2 که شما خونديد با مال ما فرق نمي کنه.
مي خواستم بدونم که شما ها با خوندن اون درسنامه هاي گاج مي تونين به مشابه اين تست ها جواب بديد.
من تو 2.5 روز همه ي تستاشو زدم ...
...موفق باشيد ...
کسی میدونه این آزمون کانون ساعت چند شروع میشه ...؟
پارسال فکر کنم 7:30 شروع میشد ...
میانگین کل 6400سلام بچه ها لطفا هر کدومتون تو آزمون های کانون شرکت میکنید بگید تراز هاتون چند میشه ؟
م اختصاصی 6800
م عمومی 5200
یه خورده بالا تر یا پایین تر ....
سلام دستت درد نکنه
قبلا می دونستما
این خوره ی فراموشی چه زودمن رو می گیره
همین یه ماه پیش شیمی پیش رو فول بودما اما الان در عرض کمتر از 4 هفته خیلی چیزا از یادم رفته
یعنی میشه این 20 روز بگزه راحت شیم
راستی بچه شما ها چرا این روزای آخر این قدر میان اینتر نت
قبلنا هر یه هفته یه بار 1 صفحه تموم می شد. ولی الان هر روز دارین چند تا پست میدین
مگه شما ها درس و زندگی ندارین
درستون رو بخونین
اینشالا قبول میشیم
بای![]()
امیدوارم در حال ترکانیدن بباشید.
حالا یکی مارو کمک کنه تو سوالای رشته ریاضی سوالای cloze test پارسال من به مشکل خوردم اگه یکی کمک کنه خیلی ممنون میشم.
سوال 91)چرا simply میشه ولی briefly نمیشه؟! معنیه simply چیه؟ کدوم کتاب و چه سالیه؟
سوال 93)معنیش کنید.
سوال 95)چرا played?
در صد های امروزم
ادبیات 78
عربی 78
دینی 74
زبان 80
ریاضی 75
فیزیک 86
شیمی 83
![]()
Last edited by soheilsmart; 06-06-2008 at 15:33.
ممنون
ولی عجب ریاضی ای داشت!
خیلی با حال بود!
کارشون درسته!
فکر کنم از گزینه 2 هم سخت تر شده بود
کلا کیفیت آزمون بالا بود
الان با تلفن کارنامه گرفتم
رتبه :216
Last edited by soheilsmart; 06-06-2008 at 15:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)