تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 342 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این شهر کجش تو آبه آخه؟!من با اسب رفتم توش
    این مراحل آخر بازی هست شما تو هر شهری که هستی وقتی می خوای از شهر بری بیرون این امکان رو بهت می ده که شهری که می خوای رو بری انتخاب کنی
    شما باید کینگ دوم رو انتخاب کنی بعد از اونجا بری آرساف از نقشه استفاده کن اونجا خیلی کمکت می کنه
    راه بهتر و ساده ترش اینه که بری آکر و از اونجا بری آرساف خیلی نزدیکه از اونجا
    موفق باشی
    منظورم علامتش بود که شبیه رودخونس دیگهبعد من الان تو اون مرحله ام که باید اون کچله که اول میخواست کشتش نتونستم وباید برم اورشلیم اونو بکشم.بعد گفتم که وقتی از کینگ دوم میخوام برم ارساف یه چیزای آبی میآد جلوی راه ورود به آرساف نمیزاره برم چی کار کنم؟
    با تشکر
    Last edited by لوگان; 24-06-2008 at 15:35.

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

منظورم علامتش بود که شبیه رودخونس دیگهبعد من الان تو اون مرحله ام که باید اون کچله که اول میخواست کشتش نتونستم وباید برم اورشلیم اونو بکشم.بعد گفتم که وقتی از کینگ دوم میخوام برم ارساف یه چیزای آبی میآد جلوی راه ورود به آرساف نمیزاره برم چی کار کنم؟
    با تشکر
    متاسفانه درست متوجه نشدم چی کار کردی؟!داخل ارساف شدی که اینجوری می شه یا نه؟!
    اگه یکی از مراحل رو کامل نکرده باشی یا اشتب زیاد کرده باشی که می زنه Erorr Recording یا ...
    در هر صورت با اسب برو اگه نشد ببین علامت تارگت یا هدفی که باید اونو بکشی تو نقشت یعنی از شهری که می خوای خارج بشی هستش یا نه
    اگه درست بری وقتی به ارساف رسیدی جلوت آبی می شه و نمی زاره جلوتر بری باید همه ی دشمنات رو تو اون منطقه بکشی تا رات باز شه باید اینکارو ادامه بدی تا به تارگتت برسی

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

متاسفانه درست متوجه نشدم چی کار کردی؟!داخل ارساف شدی که اینجوری می شه یا نه؟!
    اگه یکی از مراحل رو کامل نکرده باشی یا اشتب زیاد کرده باشی که می زنه Erorr Recording یا ...
    در هر صورت با اسب برو اگه نشد ببین علامت تارگت یا هدفی که باید اونو بکشی تو نقشت یعنی از شهری که می خوای خارج بشی هستش یا نه
    اگه درست بری وقتی به ارساف رسیدی جلوت آبی می شه و نمی زاره جلوتر بری باید همه ی دشمنات رو تو اون منطقه بکشی تا رات باز شه باید اینکارو ادامه بدی تا به تارگتت برسی
    خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

خواهش می شه حالا چی کارش کردی؟!
    ردش کردی یا بازم به مشکل خوردی؟!

داره خودمونی میشه daniyal62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من بازی رو گرفتم اما بازی widescreen اجرا میشه و هیج جا هم نمیشه تبدیلش کرد به fullscreen
    برای همه همینجوری هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ولی من نفهمیدم باید هر چی سرباز اون دور و بر بکشم؟ من تا میخوام از جادش یا هر شهر دیگه برم تو آرساف این چیزای آبی میاد نمیزاره. ali pacino جان لطفا کمک کن.
    با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ولی من نفهمیدم باید هر چی سرباز اون دور و بر بکشم؟ من تا میخوام از جادش یا هر شهر دیگه برم تو آرساف این چیزای آبی میاد نمیزاره. ali pacino جان لطفا کمک کن.
    با تشکر
    لوگان عزیز! در عکس پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدف شما صحبت کردن با مسئول دفتر آدمکشان در اورشیم هست.
    پس مشخصه که راه ورود به Arsuf بایستی بسته باشه... (همیشه اهداف خودتون رو چک کنید!)

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

1

من بازی رو گرفتم اما بازی widescreen اجرا میشه و هیج جا هم نمیشه تبدیلش کرد به fullscreen
    برای همه همینجوری هست؟
    دوست عزیز وارد مسیر نصب بازی بشید اونجا دو تا فایل با نامهای AssassinsCreed_Dx9.exe و AssassinsCreed_Dx10.exe میبینید (یعنی همون کرکهایی که کپی کردید)
    اگه ویندوزتون ویستا هست اونی که اسمش AssassinsCreed_Dx10.exe رو اجرا کنید ولی اگه XP باشه با AssassinsCreed_Dx9.exe اجراش کنید که احتمال میدم ویندوزتون ویستا باشه
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

لوگان عزیز! در عکس پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدف شما صحبت کردن با مسئول دفتر آدمکشان در اورشیم هست.
    پس مشخصه که راه ورود به Arsuf بایستی بسته باشه... (همیشه اهداف خودتون رو چک کنید!)
    تایید می شه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خیلی ممنون ولی آخه پس تو چه مرحله ای میشه رفت توش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •