به نظر من کلاس اصلا فایده نداره فقط تجربی برو توی یه خدمات کامپیوتری یا یه شرکتی که کارآموز می خوان کارو یاد بگیر
به نظر من کلاس اصلا فایده نداره فقط تجربی برو توی یه خدمات کامپیوتری یا یه شرکتی که کارآموز می خوان کارو یاد بگیر
سلام
دوستان 3روزی میشه که وقتی کامپیوترم رو روشن میکنم تو اون صفحات بالا اومدن ویندوز نویز و پارازیت وجود داره ینی مثلا Welcome خط خطی میشه. به نظر شما مشکل از کارت گرافیکمه؟
ممنون
اینجا که کسی نیست!!!!!!
دلیل نویز رو پیدا کردم,مشکل از مانیتورمه چون وقتی با یکی دیگه چک کردم مشکلی نبود
مانیتورم LED سامسونگه SyncMaster که از روز اول آشغال بود<==
قبلا فقط رنگ مشکیش نویز داشت و وقتی pc رو روشن یا خاموش میکردم ی سری خط میومد رو صفحه.البته شاید همه این LED ها اینطور نباشن...
فردا میفرستم برا گارانتی خدا کنه دردسر نداشته باشم
سلام
چندتا از خازن های کارت گرافیک سیستمم سوخت و مجبور شدم کارت گرافیکمو تعویض کنم،چند روز بعد کابل پاوری که به مانیتورم وصل بود مشکل پیدا کرد و ی قسمت از سیم سوخت و سوراخ کرد کابلو،کابلو ک باز کردم دیدم سیم سوم داخلش ی قسمتش سوخت و پاره شد،شاید ی دلیلش اینه ک مانیتورو زیاد جابجا میکنم،نمیدونم شاید دلیلش این نباشه،یکی بهم گفت چون این مشکلات پشت هم اتفاق میفته احتمالا سیستمت مشکل داره و کلاً باید ارتقا بدی و تعویض کنی!
آخه تو این چند سالی که سیستمو خریدم هیچ مشکلی نداشت ولی این اواخر ک زیاد ازش استفاده میشد از بازی کامپیوتری زیاد یا استفده های دیگه،اینطوری شد
به نظر شما مشکل از چیه؟باید کل سیستمم عوض شه؟
ممنون
برای منم همین مشکل پیش اومد،کارت گرافیکو عوض کردم درست شد
سلام دوستان .
خسته نباشید
امروز که سیستمم روشن کردم ، ارور پایین اومد .
هر دو گزینه رو که انتخاب میکنی ، این صفحه پیغام میاد :
ویندوز هم عوض کردم . بازم مشکل پابرجاست .
مشکل چیه ؟
چاره چیه ؟
ممنون
با یک ورژن دیگه ویندوز هم تست کردین ؟
بهتره با یک هارد دیگه سیستم رو چک کنید
با ویندوز لایو میتونید وارد سیستم بشین ؟ یا mini xp ؟
مشکل از مانیتورمه پنلش مشکل داشت فرسادم گارانتی که معلومم نیس کی برگرده...
سلام دوستان من رو سیستمم کارت گرافیک جدیدی (geforce gt 630 2g) نصب کردم و حالا سرعت سیستم نسبت به قبل که کارتم ضعیفتر بود تا حدی پایین اومده وبخصوص موقع باز کردن my Computer
لطفا کمک کنید مشکلشو بدونم
دوستان مشخصات سیستم من اینه :
CPU : AMD Athlon II X4 620, 2600 MHz
RAM : 2x2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
VGA : GeForce Gt 630 2G
Main : MSI NF520T-C35 (MS-7615)
Hard : SAMSUNG HD103SI SCSI
Monitor : LG lgtv 22
Power : Green GP330A
من فکر کنم این پاور برای سیستم شما کمی ضعیف باشه بهتره با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید
علت بعدی میتونه از درایور گرافیک باشه درایور رو آپدیت کنید
دمای قطعات رو هم چک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)