شما از قسمت page setup سر برگ sheet قسمت Rows to repeat at top روی فلش روبروش کلیک کن و بعد هر چند سطری رو که میخوای بالای همه برگه هاتو تو پرینت بیفته رو انتخاب کن
شما از قسمت page setup سر برگ sheet قسمت Rows to repeat at top روی فلش روبروش کلیک کن و بعد هر چند سطری رو که میخوای بالای همه برگه هاتو تو پرینت بیفته رو انتخاب کن
سلام.
من یک فرم داخل اکسل 2007 طراحی کردم. فرم من فرم طولانی بود. ولی یکبار که فرم را باز کردم متوجه شدم که تا یک حدی از ستونها ادامه داره و بعد از اون دیگه فرم دیده نمیشه.
به هر کس گفتم نتونست کمک کنه. مجبور شدم دوباره تا اون قسمتی که وجود داشت رو در یک فایل جدید کپی و پیست کنم و فرم جدید ایجاد کنم. ولی دوباره به این مشکل برخوردم.
همینطور که در این عکس می بینید از ستون IV به اونطرف دیگه چیزی وجود نداره. دوباره نمیتونم کار قبلی رو تکرار کنم. چون خیلی وقت میبره. کسی میدونه چرا اینطور میشه و چطوری میشه این فایل رو تعمیر کرد؟
Last edited by monaj; 13-06-2010 at 15:35.
سلام،
میخواستم بدونم فایلی که در پستقرار داده شده، چه جوری کار میکنه و اصلا کدی داره و اگه آره پس کجان؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.
سلام
مرسی
من لینک فایل رو میزارم اینجا
فایل آمادست، فقط اینکه میخوام هر ردیف یکی انتخاب بشه، ولی در کل فایل فقط یکی انتخاب میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آخر سر هم پائین نتیجه حاصل جمع جوابهای انتخاب شده رو نشون بده.
بسیار ممنون از کمک و همکاریتون
.
خوب شد این پست را دیدم منم می خواستم همین سوال را بپرسم.چنین برنامه ای را در جام جهانی قبلی دیده بود هرچی باش ور رفتم چیزی سر در نیاوردم.
خیلی جالبه یکبار می خواستم جدول لیگ برتر را طراحی کنم نشد که نشد جدولی که با دادن آمار اتوماتیک تغییر کنه.
متشکر میشم راهنمایی کنید
سلام به همگی
من می خوام وقتی نمودار می سازم، عددهای کنارش به صورت فارسی نشون داده بشه. هر کاری می کنم نمیشه.
عددهای توی سلول های اکسل رو تونستم فارسی کنم ولی توی نمودار انگلیسی می نویسه.
راهی هست؟
مرسی
سلام
يه بار اونو حذف و دوباره نصب کنيد
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
اين مشکل هميشه هست ولي بايد براحتي و با نوشتن يه فرمول نحوه چينش تاريخها رو در يه ستون ديگه درست کرد و اونو جايگزين کرد
سلام
امکان اينکه اون ستونها مخفي شده باشن هست
کافيه همه ستونها رو انتخاب کنيد و پس از کليک راست روي يکي از ستونها گزينه Unhide رو بزنيد
سلام محمد جان
اينگونه فايلها کد VBA ندارن و تماما با فرمولهاي اکسل نوشته ميشن
اگه توي همين تاپيک بگرديد يک فايل مشابه اين نيز وجود داره که رمز Unprotect کردن اون رو هم در يکي از پستها قرار دادن
پس از Unprotect کردنش متوجه ميشيد که به زيبايي و با وقت صرف شده اين فايل با فرمولهاي اکسل طراحي شده
موفق باشيد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)