یعنی چه جوری؟
بیشتر توضیح بده.
قانونی به جز قانون طبیعت؟!!!
یعنی چه جوری؟
بیشتر توضیح بده.
قانونی به جز قانون طبیعت؟!!!
در مورد این که هیچ دلیلی وجود نداره که ما حیات رو منحصر به خودمون و از نوع خودمون بدوونیم درست . اما در مورد نظریه تکامل ، اصول این نظریه تقریبا به طور کامل اثبات شده است و خیلی خیلی احتمالش کمه که پایه واساس این نظریه زیر سوال بره .
بقیه صحبتتون رو کاملا قبول دارم .
من پستتون رو خوندم ، تا حدودی هم قبولش داشتم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در شرایط فعلی شما انتظاری جز این داشتید ؟!
به نظر من هیچ قانون از پیش نوشته ای وجود نداشته . همه چیز اتفاق بوده ، میتونست جور دیگه ای باشه . الان که ما به گذشته نگاه میکنیم اون رو به صورت یک قانون میبینیم ، نظم وجود داره ولی نه نظم برخواسته از یک قانون بلکه نظمی که میتونسته وجود داشته باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم اینجوری باشه.
این پست بسیار جای صحبت داره !
جمله های مورد نظرم رو Bold کردم .
1- اگر ناسا توی کرات دیگه دنبال آب میگرده بیشتر به دلیل امکان حیات انسان (مسافرت و اقامت انسان ها) در اون سیارات است .
2- این قانون فیزیک نیست که وجود حیات رو توضیح میده . قانون فیزیک نقشی جزیی در توضیح حیات و مسایل بیولوژیکی داره . حتی اگر تکامل علم و تغییرات اون رو هم نادیده بگیریم باید این نکته رو مد نظر داشته باشیم که هر علمی جایگاه و حیطه خودش رو داره .
هیچ دلیل علمی و اثبات شده و منطقی(به نظر من) وجود نداره که ما تکوین حیات رو ملزم به این شرایط کنیم .
آب لازمه حیات ماست نه همه موجودات .
3
"- باکتری های هوازی. (که باعث تشکیل لایه اوزن شدند.)"
این جمله من رو شکه کرد !!
باکتری های هوازی باعث تشکیل لایه اوزون شدند ؟ منظورتون سیانوباکتری ها که نیست ؟ چون سیانوباکتری ها بی هوازی بودند (حدود 10 درصد از سیانو باکتری ها هم هوازی هستند که در تاریخ تکامل جوان تر هستند)
طبق این جمله شما باکتری هایی هوازی باعث تشکیل اکسیژن شدن !
ما اکسیژن رو مدیون فتوسنتز سیانو باکتری ها هستیم .
4-این جمله آخر باکتری هایبی هوازی ممکن است از تکامل باکتری های هوازی بوجود اومده باشن ، اما مسلما در بدو حیات در کره زمین حالتی عکس این حاکم بوده . چون در ابتدای تشکیل کره زمین و همین طور در زمان تشکیل حیات اولیه اکسیژنی وجود نداشته .
خلاصه اینکه اگر حیات فرازمینی وجود داشته باشه به احتمال خیلی زیاد صورت زمینی نخواهد داشت..
Last edited by Sharim; 30-07-2010 at 22:39.
لینک یا آدرس از اون بیارید ممنون میشیم دوست خوب.
اگر دو نوع موجود رو در نظر بگیریم چطور میتونه بدون قانون های لازم با هم دیگر ارتباط برقرار کنند. قانون به وجود اورنده چهار چوب هست که باعث براقراری ارتباط میشهنظم وجود داره ولی نه نظم برخواسته از یک قانون بلکه نظمی که میتونسته وجود داشته باشه
یا شاید هم من اشتباه فکر میکنم!
1.دليل کاوشهاي ناسا يافتن نشانهاي هر چند بسيار ريز از حيات در نقاط ديگر است نه مهاجرت انسانها.
مهاجرت انسانها شايد در آينده هاي دور مد نظر قرار بگيره. الان لزوم (حتي امکان) اين کار نيست. زندگي در کرات بدون جو؟ يه کم منطقي نيست فکر کنم.!
2.فيزيک براي توضيح حيات بسيار مفيد و لازم است.
آب لازمه حيات ماست نه همه موجودات.؟
من مرزبندي بين ما و همه موجودات رو متوجه نميشم. يعني چه جوري؟ همه موجودات چي ها هستند که اونا رو جدا ميکنين؟ شما موجوداتي رو نام ببر که آب واسشون سممه! ما و همه (لا اقل قريب به يقين) موجودات نتيجه تکامل و وابسته به آب و اکسيژن هستيم. استثنا ها رو نبايد در کل سيستم دخالت قوي داد.
3.بله بله.
سيانوباکتري ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مطلب رو بخونید.
درسته که در آغار حالت برعکسي داشته ولي هولوکاست بي هوازي ها بدليل ناسازگاري و گسترش سريع هوازي ها و تکاملشون بوسيله طبيعت رو بايد مد نظر داشت.
Last edited by shabe.saket; 31-07-2010 at 22:38.
یه پارازیت بندازم وسط حرفتون
اینکه مشکل اصلی ما کلا انسان ها اینه که فکر میکنیم چیزهایی که میدونیم جواب همه ی سوالهایی که نمیدونیم رو میده!!!
چرا باید تصور کنیم جایی توی یه بخش دیگه از کهکشان آبه!؟
شاید کارتونی به نظر برسه!! شاید موجودات دیگه سنگ بخورن بجای آب!!! شاید به جای جاری شدن آب و وجود اون چیز دیگه باشه!!!
تصورات ما چیزی هست که توی ذهنمون داریم و فکر میکنیم همونه!!!!
چند وقت پیش که در مورد دنیاهای موازی یه نظریه دادن هر بشری اومد گفت چرته!!!
در صورتی که همین توی ذهن ما وجود داره فقط بهش دقت نمیکنیم!!!
آدمهایی که جواب خیلی سوال های نامفهمون رو میخوان با حرفهای آدمهای دیگه بزنن و بگن اونها میدونن!!!
اونها هم انسانن مثل تو
نظری دادن. چون مهم بودن ثبت شده!!!
من امروز میگم نظریه من اینه که موجودات فرا زمینی 1 پا دارن روی چشمشون راه میرن و با گوششون حرف میزنن!!!
من آدم مهمی نیستم که بخواد این حرف من ثبت بشه ولی آدمهای دیگه که به مرحله ای رسیدن به خودشون اجازه میدن با این نظریه های چرند ذهن مردم رو قلقلک بدن!!!
تصوير جديدي که به تازگي توسط ناسا منتشر شده ادعاي ديرينه اين سازمان را به تاييد مي رساند: هيچ صورتي بر روي مريخ وجود ندارد و آنچه به عنوان صورت ديده شده تنها يک تپه سنگي است.
برای دیدن مطلب به اینجا برید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)