تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 312 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقع جالب بود چون منم همینطور می شم البته وقتی که بدنم به خواب می ره و تازه هوشیار می شم که بدنم خوابیده و من در تختخواب غرق یه داستان یا یه فکر هستم و تا می فهمم که چه خلسه عمیقی دارم یه شک پاهام را تکون می ده برای همین می گفتم اااااااااااااااگههههههههه ههه این حالت را کنترل کنید می تونید به پرواز روح دست پیدا کنید. . البته چون از علتش مطمئن نیستم چیزی نگم بهتره. ولی تا جایی که فهمیدم اگه هیجان زده نشی و علاقه نشون ندی بیشتر توی این حالت باقی می مونی

خوب راستش تو خوب عصر خوشم میاد علاقه دارم اما شبها بخاطر ترسی که دارم اصلا دلم نمیخواد تجربه کنم انقد رو مخم کار میکنم اینطور نشه اما مگه میشه علاقه نشون نداد انقد حال میده آدم به خودش بگه داری خواب میبینی بعد بازم خودش به خودش بگه بیخیال بذار خوابمو ببینم
    مشکل اینجاست بیدار میشم چیزی یادم نمیاد از خواب البته من این حافظه ی کم رو تو بیداری هم دارم یکدفعه احساس میکنم از یک ثانییه پیشم چیزی یادم نیشت انگار یه دفعه بپری یه زمان دیگه البته این از اختلالات روانیه

این winter+girl داره کم کم منو نگران میکنه!!! ببخشید شما روزی هست که با ارامش و مثل یک انسان عادی سپری کنید؟!!! خیلی جالبه من تا به حال کسی رو ندیده بودم که اینقدر قدرت های ماورایی داشته باشه و در زمینه متافیزیک استعداد داشته باشه! توصیه می کنم نهایت استفاده رو ازش ببرید

فکر نکنم اونقدر ها هم استعداد داشته باشم قبلنا که اصلا اهمیت نمیدادم کارم بیشتر بود اما خوب هیچ وقت واسه جبران دیر نیست خوشحالم که دوستانی مسثل شما دارم که راهنماییم میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من هم گاهی مثل شما میشم (( winter + girl )) یعنی غرق یک فکر میشم ولی یه لحظه که به خودم میام و دوباره میخوام برگردم سر موضوع به خودم می گم : داشتم به چی فکر می کردم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    البته تا جایی که می دونم نه شما و نه من اختلالات روانی داریم و همچنین از حافظه هم نباید باشه چون حافظه ی من تو بیشتر موارد فوق العاده است . دلیل خاصی باید داشته باشه

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

بچه ها امروز بعد از ظهر که رفتم یکم استراحت کنم 2بار تمرکز کردم که مامانم بهم زد منم که یکم ناراحت شده بودم مجبور شدم بخوابم چون خسته بودم باز هم همون حالت خواب کامل نبود تا یه چیز میومد سراغم میدیدمش میگفتم اهاین که خوابه اونوقت پام تکون میخورد و از حالت خواب بیرون میومدم وکامل بیدار نبودم اما میگفتم به خودم بیخیال بخواب بلند شدی دربارش فکر میکنی که خواب بود یا بییداری
    من دقیقا میدونستم خوابم اما تا به خودم میگفتم خوابم از اون حالت در میومدم و پام مثل اینکه برق بهم وصل شه تکون میخورد ویدفعه .... الان که بیدار شدم چیزی یادم نمیاد چیکار کنم ؟؟؟
    درود
    نگران نباشید
    این یک مشکلی هست که برای هرکس ممکنه پیش بیاد برای خودم چندبار پیش اومده اولاش یکم می ترسیدم ولی بعدش دیگه خیلی حال می داد هرچند یکم دلهره آور هست. از لحاظ علمی هم این موضوع ثابت شده بود درست یادم نیست ولی فکر کنم مال خلل در جریان خون باشه. آدم بیشتر زمانی این طور میشه که در خواب زیرپتو قوز کرده باشه که بیشتر در زمستان ها این اتفاق میفته ....... ببینم وقتی این جوری شدید می تونستید به راحتی بدنتون رو تکون بدید؟ ......... جالبه بدونید قدیمی ها معتقد بودند وقتی آدم این جوری میشه خفتوک که یه نوع جن هست روی آدم میفته..... خودم وقتی اینو شنیدم کوچک بودم ... نمی دونستید وقتی می خواستم بخوابم چقدر می ترسیدم خفتوک سرو کلش پیدا نشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    این خفتوک که می فرمایید به بیان دیگه بختک هم می گن که ( خرافات ) میگن اگه ریش بختک رو بکشین فوق العاده ثروت مند میشین . ( از شانس من هر وقت میاد ریشش رو شیش تیغه می کنه )

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

سلام
    این خفتوک که می فرمایید به بیان دیگه بختک هم می گن که ( خرافات ) میگن اگه ریش بختک رو بکشین فوق العاده ثروت مند میشین . ( از شانس من هر وقت میاد ریشش رو شیش تیغه می کنه )
    جالب اینجاست به ما میگتن که اگه دماغشو بگیری
    هر آرزویی کنی برآورده میشه

ولی ناکس هر وقت برای ما میاد
    مثل اینکه با بچه محل هاشون میان چندتا لگد میزنند میرن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

من وقتی میخوابم
    در بعضی اوقات
    همینطور که تو عالم خواب و بیداری هستم { من میگم خلسه}
    انگار یکی کل بدنمو تکون میده که باعث میشه بیدار شم
    جدیداً تو خواب یکی انگار با کلنگ زده باشه رو عصب پات اونطوری بیدار شدم
    کسی میدونه چیه؟

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من وقتی میخوابم
    در بعضی اوقات
    کسی میدونه چیه؟
    چند دفه هم یکی یه پس گردنی به من می زنه گاهی قبل خواب گاهی هم با پس گردنیش بیدار میشم! این دلیلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من وقتی میخوابم
    در بعضی اوقات
    کسی میدونه چیه؟

خوب منم منظورم از این که پام تکون میخورد این نبود که واسه خودش تکون میخوره دقیقا مثل این چیزی که الان شما میگی

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم گاهی مثل شما میشم (( winter + girl )) یعنی غرق یک فکر میشم ولی یه لحظه که به خودم میام و دوباره میخوام برگردم سر موضوع به خودم می گم : داشتم به چی فکر می کردم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    البته تا جایی که می دونم نه شما و نه من اختلالات روانی داریم و همچنین از حافظه هم نباید باشه چون حافظه ی من تو بیشتر موارد فوق العاده است . دلیل خاصی باید داشته باشه
    کاش فقط فکر بود من کلا یکدفعه احساس میکنم قبل از اون دقیقه که به خودم اومدم هیچ چیز قبلش نبود انگار که آدم میخوابه بلند میشه انگار خوابیده بودم بیدار شدم
    راستی چیکار کنم خوابم یادم بمونه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود
    نگران نباشید
    این یک مشکلی هست که برای هرکس ممکنه پیش بیاد برای خودم چندبار پیش اومده اولاش یکم می ترسیدم ولی بعدش دیگه خیلی حال می داد هرچند یکم دلهره آور هست. از لحاظ علمی هم این موضوع ثابت شده بود درست یادم نیست ولی فکر کنم مال خلل در جریان خون باشه. آدم بیشتر زمانی این طور میشه که در خواب زیرپتو قوز کرده باشه که بیشتر در زمستان ها این اتفاق میفته ....... ببینم وقتی این جوری شدید می تونستید به راحتی بدنتون رو تکون بدید؟ ......... جالبه بدونید قدیمی ها معتقد بودند وقتی آدم این جوری میشه خفتوک که یه نوع جن هست روی آدم میفته..... خودم وقتی اینو شنیدم کوچک بودم ... نمی دونستید وقتی می خواستم بخوابم چقدر می ترسیدم خفتوک سرو کلش پیدا نشه.

سلام دوست جونم
    ببنید من اصلا اونطور نمیخوابم که شما میگی اون موجود خیالی هم تا حالا نیومده سراغم من همیشه تو آرامش میخوابم صاف و بدون حرکت به قول مادرم مثل مرده ها دور از جونم رو به قبله
    بهتون میگم تو خواب عصر بوده بله ببدنم در اختیار من بود اما خودم نخواستم بیدار شم نمیدونم چقدر به داشتن اختیار تو خواب دست پسدا کردی دقیقا اینطور بود انتخاب با خودم بودد میتونستم بیدار شم همونطور که گفتم تاا میگفتم که این چیز که دارم میبینم تابلو خوابه بدنم میخواست بیدار شه اما باز نمیذاشتم تا بیشتر ببینم اما خوب نمیتونستم خودم رو گول بزنم واقعا خواب بود مگه چند بار میتونستم هی بیدار شم هی بخوابم مطمئنم اگه چشامو باز میکردم دیگه به سختی خوابم میبرد اون مسئله هم هیچ ربطی نداره مرسی از توجهتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •