تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 201 از 542 اولاول ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,001 به 2,010 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداییش گوشی من تا حالا هنگ نکرده و تا 2 گیگ رو ساپورت میکنه شاید 4 هم ساپورت کنه ولی فکر کنم سرعتش خیلیییییییییییییییییییییی یییییی بیاد پایین
    ممنون!
    اینم بگم که دوستان دارن زحمت میکشن تا یتوننن یه کارایی بکنن به امید موفقیت این دوستان
    به امید موفقیتشون!

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ویرایش
    حل شد................
    Last edited by LeBron; 06-11-2007 at 13:26.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سی پی یو 5700 قوی تره....

The ARM11-type CPU runs at 332 Mhz

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام . بخت یار شد تا دوباره سری به شما بزنم. تا به حال 3 تا ان95 عوض کردم. 2تاورژن11 و یه ورژن 12 و یکی هم همینجوری دستم بوده ورژن 10

ورژن های 11 یکی دوبار ری ست خود به خودی داشت و به ندرت ولی ورژن 12 مو لا درزش نمی ره.

من سومین گوشی ان95 خودم رو باز به زیر قیمت فروختم چرا؟
    1.باتری فوق العاده ضعیف (لازم به توضیح اضافی که باتری های نوکیا در مقابل سونی اریکسون ضعیف ترند و ایراد عمده ای که تو رابط گرافیکی باتری با کاربر داره اینه که تو گوشی های نوکیا خط آنتن ÷ره دو روز استفاده می کنی هنوز ÷ره روز سوم یه خط یوهویی کم می شه می ری یه سر دستشویی میزنی می بینی یه خط دیگه کم شده و به در آخر به خط آخر که می رسه هی ÷یام هشدار batery low می ده تا بی زارت کنه معلوم نیست چهقدر از باتریت مونده ولی هی ÷یام می ده من خودم با همین ÷یام یه روز سر کردم ولی گوشیم خاموش نشده ولی برعکس تو سونی اریکسون ها برای باتری درصد قائل شده و از این لحاظ و همچنین از لحاظ عمر باتری خوبه. )
    2.قسمت کشویی اش یکم لقه . تو بعضی گوشی ها هم قسمت روکشی دوربین لقه.
    3.دکمه شاتر دوربین خیلی بد طراحی شده تا جایی می زاری یا تو کیف می زاری فشرده می شه و می ره به حالت فوکوس.
    4.آنطوری که ان95 تو بازار تو÷ در کرده بود صداش بلندی خاصی نداره خیلی کمه بابا
    5.صفحه کلید نامناسبه. اس ام اس نویسی سخته. به خصوص کنار هم قرار گرفتن دکمه C با دکمه قرمز کارو خرابتر می کنه مثلا تو اس ام اس نویسی یوهویی دستت می خوره به دکمه قرمز به جای C ÷نجره بسته می شه..

ولی ان95 انتقلاب بزرگی تو صنعت گوشی ها بود ال سی دی خوب - وصل شدن به تلو÷زیون با کیفیت خوب - عکسهای خوب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من هم اسم شهر رو خودشون دادن
    خب شما هم موقع سیو کردن مختصات میتونید اسم اون شهر یا مکان را بدید
    دوست عزیز اگر دقت کنید به مختصات مکانی که عکس گرفته ام یک جایی اطراف کرج است و این نقطه جنوب رشت محسوب می شود و در این عکس من رو به جنوب عکس گرفته ام همان طور که قطب نما نشان می دهد لذا رشت پشت سر من یعنی شمال قرار دارد.مختصات رشت را هم هنگامی که آنجا بودم (در یک مسافرت تابستانی)ذخیره کرده ام و اسم داده ام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه Moby جان...
    امروز که دوباره کره ی زمین گوشی رو آوردم(همون GPS منظورمه)طبق معمول که اول دنبال لن گشت(چیزی پیدا نکرد و...)بعدشم که گفت هیچ اینترنت کانکشنی پیدا نکرده(طبق معمول همیشه)اما بعد از چند لحظه خودش رفت رو ایران و بعد رو رشت و همینطوری پایین و پایین تر...ولی خب وضع رزولوشنش هی افتضاح تر شد!آخرشم که وایساد.
    می خوام بدونم میشه نقشه ی شهر رو(حالا نه چندان دقیق)دید یا نه(همون مپ لودر لازمه)؟
    دوست عزیز همون طور که در آموزش توضیح دادم مپ لودر ورژن 1.0 نیاز است و نقشه راه های اصلی برای ایران مثل همان چند عکس که در آموزش گذاشته ام وجوددارد و نقشه دقیق شهر های ایران فعلا موجود نیست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

گوشی اصلا هنگ نداره.gps با نقشه تهران فوقالعاده کار میکنه.(البته با یه نرم افزار دیگه)باطری هم اگر وایرلس لن و اینترنت رو خاموش کنید 2روز به زور خالی میشه

داره خودمونی میشه mohammad11999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امان از باتری این 95
    تو یه جیبم موبایله
    تو اون یکی شار÷ر
    اقا ماله همتون همینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

امان از باتری این 95
    تو یه جیبم موبایله
    تو اون یکی شار÷ر
    اقا ماله همتون همینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    درسته می دونم که این موضوع تکراری ولی می خوام جمع و جور شو بذارم و تمام شبهات حل بشه

اصلا راهی وجود نداره که شما بخواین باتری گوشی ‏N95 ‎‏رو جزء حتی باتری های متوسط دسته بندی کنید چه ‏برسه به خوب! تقریبا در هر بررسی که در هر جایی میخونیم میبینیم که باتری این گوشی به عنوان مشکل اصلی ‏این گوشی مطرح شده. نظرات در مورد باتری این گوشی، بیشتر شامل این جمله میشه:"نوکیا باید باتری بهتر و ‏قدرتمندتری برای این گوشی قرار میداد" همچنین بعضیا گفتن:"یک دستگاه ارتباطی و چندرسانه ای مثل ‏N95‎‏ باید ‏یک مولد قوی به جای باتری می داشت!

هر مشکلی یه راه حلی داره! راه حلی که بتونین باهاش طول عمر باتری اصلی گوشی خود را بیشتر کنین اینه که ‏بعضی از تنظیمای گوشی رو عوض کنین!‏
    من این راهنما را به دوقسمت تقسیم کردم :‏
    اول: من به شما چند بهینه سازی ابتدایی باتری که توسط هرکس قابل اجراست نشان می دهم.‏
    دوم: چند تکنیک پیشرفته که انجام آن برای همه مناسب نیست ولی انجام آنها تاثیر بسزایی در عمر باتری دارد را به ‏شما یاد می دهم.‏
    حرف زدن دیگه بسه ! بذارین شروع کنم !

تنظیمات ابتدایی:‏

آپدیت کردن نرم افزار(‏Firmware‏) گوشی: نرم افزار جدید شاید پیشرفتهایی برای عمر باتری داشته باشه! ورژن ‏آخر نرم افزارN95 ‎‏اینه :‏
    ‏( ‏version: 12.0.013 ,Date: 19-06-07, RM-159‎‏ )‏

بلوتوث: وقتی بهش احتیاج ندارین خاموش کنین! منوی بلوتوث رو برای دسترسی سریع بزارین تو‏‎active ‎standby ‎‏این جوری :
    ‎ Tools| Settings | General | Personalisation | Standby mode | Active ‎standby apps‎

مدت روشنایی صفحه: به نظر من بیشتر از 10 ثانیه نذارین :
    ‎ Tools| Settings | General | Personalisation | Display | Light time-out‎

میزان روشنایی صفحه: بر روی درجه اول یا دوم بذارین:
    ‏‎ Tools| Settings | General ‎| Personalisation | Display | Light sensor‎

زمان ‏standby‏: گوشی خود من رو 1 دقیقه تنظیم شده!:
    ‎ Tools| Settings | General | Personalisation | Display | Power saver ‎time-out‎

دوربین: با دوربین بازی نکنید !!! به عبارتی فقط وقتی واقعا لازم دارین استفاده کنین !‏

تنظیمات پیشرفته:WLAN Scanning‏: خاموشش کنین. به صورت دستی جستجو کنید یا وقتی نیاز دارین روشن کنین ( البته برای ما ‏ایرانی ها همون بهتره که خاموش باشه!!) :

WLAN Scanning‏: خاموشش کنین. به صورت دستی جستجو کنید یا وقتی نیاز دارین روشن کنین ( البته برای ما ‏ایرانی ها همون بهتره که خاموش باشه!!) :
    ‏‎Tools | Settings | Connection | Wireless LAN | Scan for networks ‎

‎3G‏: خاموشش کنین. مخصوصا جاهایی که آنتن ندارین ! چونN95 ‎‏واقعا در این گونه موارد باتری زیادی مصرف ‏میکنه ( البته باز هم چون ما ایرانی هستیم فرقی به حال ما نداره خاموش باشه بهتره!!!)‏
    Tools | Settings | Phone | Network | Set Network mode to GSM ‎

WLAN Transmit Power (TX Power)‎‏ ‏‎:‎‏ همون قدرت انتقال داده ها با ‏WLAN‏. بیارینش پایین و بذارین ‏‎4mW‏ ‏‏.( البته توجه کنین ما ایرانی هستیم):‏
    ‎Tools | Settings | Connection | Wireless LAN | Options | Advanced ‎settings - say YES to the prompt - scroll down to TX power level choose ‎options/change/ and select 4mW

نکته: چون میخواستم کامل باشه به صورت کامل توضیح دادم
    امیدوارم لذت برده باشین! به هر حال من نمیگم که اگه این کارا رو انجام بدین عمر باتری گوشی ‏N95 ‎‏شما مثل ‏E90‎‏ میشه !! ولی خوب به هر حال خیلی بهتر میشه !!! مگه نه ؟؟؟!‏

منبع :Writeage.com

داره خودمونی میشه corey taylor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستی بچه ها یه سوال:
    تا حالا کسی N95 از دستس افتاده؟ اگه کسی این اتفاق براش افتاده لطفا بگه و بگه که گوشیش چیزیش شده یا نه.
    تاثییری روی کشوی گوشی یا کیفیت عکش داشته؟
    کلا چه تاثیری گرفته؟
    اره گوشی من از دستم افتاد بالاش یک خط کوچیک برداشت

دکمه # صفحه کلید هم گیر کرد یعنی باید سفت فشار بدی تا کار کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •