پس چرا روی مال من کار نمیکنه؟![]()
پس چرا روی مال من کار نمیکنه؟![]()
ببخشيد بابت عکس ها. بد آپلود شده بود. دوباره ميزارم.این :
يا این :
كسي تونسته با برنامه irshell براي موبايل n95 فايل ارسال كنه يا بگيره اصلا چنين امكاني هست يا نه ؟؟ با برنامه هاي ديگه چطور ؟؟ منظورم با wi-fi هست نه مادون قرمز؟؟؟
تم ريختن توي ورژن 3.71 هيچ مشكلي پيش نمياره ولي توي ورژنهاي پايين تر خطر داره.
بچه ها من silent hill : origins رو ريختم ولي يه مشكل دارم وقتي ميام تو منوي اصلي بازي و ميخام بيام توي قسمت home جاي اينكه از بازي خارج بشه و بياد تو هوم psp خاموش ميشه . فكر ميكنيد مشكل چيه ؟
منم دارم سايلنت هيل رو بازي مي كنم . چنين مشكلي با هاش ندارم . تنها مشكلي كه دارم يه جاي بازي گير كردم نمي دونم چيكار كنم ! اگه پچ شماره سه رو نريختي بريز شايد مشكلت بر طرف بشه ...بچه ها من silent hill : origins رو ريختم ولي يه مشكل دارم وقتي ميام تو منوي اصلي بازي و ميخام بيام توي قسمت home جاي اينكه از بازي خارج بشه و بياد تو هوم psp خاموش ميشه . فكر ميكنيد مشكل چيه ؟
جاويد جان شما كجا گيركردي ؟ چون منم تو اون بيمارستانه اونجا كه ميريم تو يه اتاق كه آينه داره بعد ميريم اونور آينه . بعد بيرون اتاق ميريم يه جا كه ميره يه طبقه پايين تر گير كردم ديگه نميتونم جلوتر برم .
چقدر عجيبه نزديكه 20 ساعته كه هيچ كس چيزي تو تاپيك ننوشته . حالا خودم مينويسم . كسي هد فون يا كابل تلوزيون براي اسليم نديده ؟ چون من هرجا ميرم ميگن وسايل جانبي هيچي براي اسليم نيومده . راستي جاويد جان من تو سايلنت هيل بيمارستان رو رد كردم .
بچه ها هدفونای اسلیمو دیدید؟ خیلی خوشگله...راستی آقا مازیار اون کیفهایی که گذاشتی عکساشو تو ایران پیدا میشه ؟خیلی fashion به درد تیریپ فشن میخوره...در ضمن این ir shell چرا رو اسلیم نمیاد؟
بيمارستانه بعد از اينكه با پرستاره صحبت مي كني بايد بري بيرون بعدش مي ري تو يه ساختمون ديگه شبيه بيمارستان اونم من اونجا گير كردم اونجا هم فكر كنم بايد برم بيرون چون هيچ راه ديگه اي نداره به هر حال دو روزه وقت نكردم بازي كنم !چقدر عجيبه نزديكه 20 ساعته كه هيچ كس چيزي تو تاپيك ننوشته . حالا خودم مينويسم . كسي هد فون يا كابل تلوزيون براي اسليم نديده ؟ چون من هرجا ميرم ميگن وسايل جانبي هيچي براي اسليم نيومده . راستي جاويد جان من تو سايلنت هيل بيمارستان رو رد كردم .
من اسليم ندارم ولي سايتش نوشته ورژن 3.71 رو اسليم اجرا مي شه ...بچه ها هدفونای اسلیمو دیدید؟ خیلی خوشگله...راستی آقا مازیار اون کیفهایی که گذاشتی عکساشو تو ایران پیدا میشه ؟خیلی fashion به درد تیریپ فشن میخوره...در ضمن این ir shell چرا رو اسلیم نمیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)