پس حتما من به يه نهادي معرفي شدم ديگه
الان امريه خوبه ديگه؟
فردا ميرم نظام وظيفه ميپرسم
پس حتما من به يه نهادي معرفي شدم ديگه
الان امريه خوبه ديگه؟
فردا ميرم نظام وظيفه ميپرسم
همیشه هم این نیست که شما بری دنبال امریه یا پذیرش ، گاهی هم اونا میان دنبال شما که بعد از گزینش شما رو پذیرش یا امریه خودشون میکنن که این موراد برا کسایی که آشنا ندارن 100% خوبه البته سوال اینه که شمارو چطوری بدون گزینش امریه کردن ، شما یه پیگری کن ببین میتونی پیدا کنی اونجا کجاست هرچند اگه درمورد طول خدمتش مشکل نداری تغییری تو امریت نده ( البته اگه امکان داشته باشه ) و معمولا امریه باشی تو خدمت راحتی .
( برا من یک ماه مونده به اعزام خودشون تماس گرفتن از طرف ستاد کل ... که میخوایم پذیرشت کنیم . آمار گرفتم آموزشی خوب تو تهران ، یگان نزدیک خونه . ولی اشتباه کردم نرفتم![]()
ولی هرچی بود گذشت
)
معلومه که خوبه
ولی ببین واسه کجا واست امریه زدن چون امریه دارها باید24 ماه خدمت کنن
ودوسال سابقه ی کار واست محسوب میشه و امکان استخدامت تو همون ارگان هم هست.اینجا دیگه تصمیم با خودتونه ولی این رو بدون همه با پارتی امریه میگیرن البته سازمان های مهم.فردا برو ببین واست کجا زدن
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه![]()
معلومه که خوبه
ولی ببین واسه کجا واست امریه زدن چون امریه دارها باید24 ماه خدمت کنن
ودوسال سابقه ی کار واست محسوب میشه و امکان استخدامت تو همون ارگان هم هست.اینجا دیگه تصمیم با خودتونه ولی این رو بدون همه با پارتی امریه میگیرن البته سازمان های مهم.فردا برو ببین واست کجا زدن
این مورد رو اضافه کنم که اگر به صورت عادی هم خدمت کنید به همون میزان برای شما سابقه کار محسوب میشه.
منم همین رو میگم امریه خوبه ولی جاش مهمه.من واسه امریه ام سه بار گزینش دادم
من هيچ پارتي نداشتم
من فقط پروندم بردم سپاه گذاشتم كه از شانس بد انجا هم نيافتادم
من الان از رشت دارم ميرم سيرجان اصلا نميفهمم چرا انجا منو انداختن
اگه امريه باشه برام 21 ماه با 24 ماه فرقي نميكنه
نه دوسته عزیز سابقه کار محسوب نمیشه سابقه بیمه محسوب میشه این دوتا باهم خیلی فرق دارن.سابقه کار یعنی اینکه شما دوسال درخدمت یه ارگان بودی و یه نیروی تقریبا متخصص محسوبمیشیو برای استخدام راحت تر هستی
کار از محکم کاری عیب نمیکنه چون سربازی یه خاصیتی داره که اگه خودت پشت کارت رو نگیری هیچ کس دیگه پیگیر کارت نسیت .
اگر هم کپی برابر اصل استعلام رو داشته باشی برا یادآوری به اونا کافی هست و یا اگه نداری و دوباره استعلام گرفتی برا بعدا یه برابر اصل ازش داشته باش.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)