نظر مثبت منم مساعده. پول زوره واقعأ.
دوستان این سرویس 256-U نامحدود که جدید اضافه شده و جای 256-20GB اومده واقعا نامحدوده ؟ من الان چون سرویس 20 گیگ رو از روی سایت برداشتن مجبور شدم این 256-U رو شارژ کنم سرعتم کم نشده همون 200 کیلوبایته ولی محدودیت رو زده نامحدود چطوریه سقف خاصی داره یا نه ؟
روزهای اول همین طوری ولی تا 40 گیگ فکر کنم با سرعت 256 بگیرید سرعت دانلودتون محدود میشه میاد رو 32 تا اخر ماه همین طوری می مونهدوستان این سرویس 256-U نامحدود که جدید اضافه شده و جای 256-20GB اومده واقعا نامحدوده ؟ من الان چون سرویس 20 گیگ رو از روی سایت برداشتن مجبور شدم این 256-U رو شارژ کنم سرعتم کم نشده همون 200 کیلوبایته ولی محدودیت رو زده نامحدود چطوریه سقف خاصی داره یا نه ؟
اگر قرار باشه 220 تا هر روز بگیرید این سرویس 2 مگ حساب میشه
سرویس U 128 رو کسی تست کرده تا حالا ؟ سرعت رو روی چند می بندن ؟! تا چند گیگ میشه روش حساب کرد ؟
چه حوصله ای ! البته این مربوطه میشه به سرویس اختصاصی ولی چون سرویسهای ما اشتراکی هست حجم مشخص شده در عکس رو باید در ضریب اشتراک ضرب کرد که به طور معمول 1/8 یا 1/4 هست .
سلام
دوستان اینجا کسی سرویس 512 نامحدود پارس را امتحان کرده سرعتش چطوره ؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزی پارس که تو این چند وقت اخیر افتضاح شده هم سرعت و هم کیفیت شاتل رو هم اگر تعریفش رو شنیدی تحقیق کن ولی پارس رو انتخاب نکنی بهتره پشیمون میشیا ......![]()
دوستان این یکی دو روز اخر مونده اکانتم تموم شه 128 نامحدود سرعت همین طوری 130 تا میده از دیروز 8 گیگ دانلود کردم تا الان، 21 گیگ هم اول ماه دانلود کردم ، تا الان 30 گیگی دانلود کردم حالا تا اخر شب که اکانتم تموم شه فکر کنم یه 5 گیگی هم دانلود کنم بشه کلا 35 گیگ
![]()
اقا الان من 256-U گرفتم دیگه شبانه و اینا فرقی نداره هرموقع دانلود کنم دانلود کردم ؟ شما میگه سقف داره بخاطر همین میگم . ممنون از جواب
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)