بدون امپ میخوای نصب کنی ؟ بودجه چقدره ؟
بدون امپ میخوای نصب کنی ؟ بودجه چقدره ؟
-
بدون امپ بودجه هم تا 450 ولی هر چی کمتر بهتر (:
Last edited by snowwolf; 26-04-2016 at 00:45.
بنظرم پخش 300uvm با باند 6938 یا 6940 سونی
دوستان میکروفون بلوتوث چیه؟
تو سایت خوندم اقلام همراه دستگاه 300uvm زده بود کیف و کنترل و میکروفون بلوتوث ولی من که از بازار گرفتم میکروفونی باهاش نبود فقط کیف و کنترل داشت یعنی از جعبه درش اورده؟
سلام حمید خان
میخوام بدونم اگه من دو جفت باند گرد 16 ( هلیکس e6.2 یا گلدین 165 ) با کمبود بیس یا حجم مواجهه نمیشم ؟ ماشین 405 ( زیر طاقچه عقب یه صفحه فلزی هست که باند های گرد فابریک وچراق صندوق هست به خاطر این فک نکنم بشه بدون برش دادن صفحه فلزی روش باند بیضی نصب کرد منم نمیخوام اون صفحه فلزی رو دست بزنم ) به نظرتون چه کار کنم ؟
lممنون دو کانال آمپ خالیه و حدود 100 بودجه ترجیجا
امپ n1004 سونی یه جفت 6950 سونی با یه جفت 7158 جی وی سی رو ساپورت میکنه؟
سلام
برای ماشین پراید،
من یه پخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخام بخرم (حدود 400 تومنه)، بعلاوه یه نمایشگر 7 اینچ برای نصب روی داشبود با قابلیت نصب gps و پشتیبانی از دوربین دنده عقب و ترجیحا قابلیت گیرنده دیجیتال TV هم داشته باشه.
نمایشگری که این قابلیتها رو داشته باشه با حدود قیمت 300 تومن پیدا میشه؟
نظرتون چیه؟
ممنون
سلام--
بر میر حسین وحمیداقا واقا امیر--
من می خواهم کنوودU300 بخرم خودم می توانم پخش را نعویض کنم یا بدهم نصاب --نصاب گفته 10 هزار تومن می گیره----
بستگی به ماشینت داره برا من تقریبا نیم ساعت طول کشید تا نصبش کرد چون ماشینم پراید قدیمیه سوکتاش فرق میکرد برا همین خیلی پیچیده بود سیما سوکتو برید و یکی یکی با چسب برق وصلشون کرد ولی برا یکی دیگه 2دقیقه ای نصبش کرد اونم پراید بود
Last edited by farshad0123; 26-04-2016 at 23:12.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)