تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2009 از 2403 اولاول ... 10091509190919591999200520062007200820092010201120122013201920592109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,081 به 20,090 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه unicorns1988's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سرعت قانونی برای اینترنت 2مگابیت => 256 کیلوبایته! زنگ بزن بگو این چه وضعشه سرعتم از سرعت قانونی پایین تره!! (البته فکر نکنم درست کنن!)
    الان چک کردم فک کنم درست شده هرروز یه دزدی و دبه جدید دارن دیگه شورشو درآوردن

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام
    من از اندیشه سبز خزر سرویس 256 نامحدود گرفتم نهایت سرعت دانلودم 35 کیلو هستش حالا این بماند
    اما با تمام بخشنامه های دولت مبنی بر ارزان شدن اینترنت د رکمال نا باوری تعرفه ها رو افزایش دادن من برای این سرویس با عوارض وکوفت وهزارتا مسخره بازی تا ماه گذشته 29 تومن میدادم اما الان کردنش 35 تومن و زنگ زدم به شرکتشون خانومه میگه ما سرعت بردیم بالا وگرنه گرونی درکار نیست ضمن اینکه محدو ها رو هم کاهش قیمت داشتیم
    والله من هرچی تست گرفتم همون 35 کیلو سابقه حالا من موندم جدا کجا و به کی باید شکایت کنم بحث چند تومن اضافه کردن نیست اما این واقعا یه نوع دزدی هستش
    امیدارم دوستان بدون کجا میشه شکایت کرد
    تنها راه اینه که بریم تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنیم، اونجا هم که تو صفحه شکایت اسم همه شرکت های اینترنتی هست به جز همین اندیشه دزد حروم خور! من هم کلی با پشتیبانی نفهم اندیشه درباره همین افزایش غیر قانونی قیمت ها حرف زدم، آخرش که کم آورد گفت من اینجا هیچ کاره ام باید با مدیریت صحبت کنید!

3. این کاربر از mtn877 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز تعرفه اش چقدر ؟ و شما چه سرویسی دارین
    آرت 128 دارم ، سرعتش رو روی 800Kbps (یه همچین عددی که سرعت دانلود 90 رو میده)بستن
    ماهی 28 تومن هستش که بعد یکی دوماه استفاده شدید سرعت رو یمارن رو 10 کیلوبایت برثانیه! که بعدش اکانت نامحدود همون وی پی ای ماهانه 10 تومن بهش اضافه میشه
    راه دور زدنشم فک میکنم همون وی پی اس باشه...از اونجایی که محتوای داخلی همیشه آزاده واست با اون اکانت از هر سروری که بخوای دوباره یمتونی با سرعت بالا دانلود داشته باشی
    خودم شانسی تاپیکشو تو پرشین تولز دیدم و سه ماهی میشه دارم استفاده میکنم
    دیگه بخاطر وضعیت پینگ میخوام برم محدود...البته زیاد دلمم نمیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

از یه طرف راست میگن از یه طرف نه

اول اینکه اندیشه نامحدود 256 رو 550 بسته شده بود ساعات شلوغ تا خلوت بین 55 تا 70 ریت میداد اون زمان که 26500 بود تا الان که این قیمت شده

بعد یه مدت دیدن نمیصرفه کردن همون 32

الان رو 400 بستن بعنی 45 تا 50 ریت میده ، من تست نکردم ولی دوستان دیگه گفتن ساعات شلوغ 35 ساعات خلوت هم 50 دانلود میکنن

شاید لینک هاتون مشکل داره ، از سرور داخلی با 32 کانکشن دانلود منیجر تست کنید

دی ان اس اندیشه بدید شاید سرعت بهتر شه

اصولا به گفته خودشون باید تا 50 بره که با توجه به قبل همچنان مفت نمی ارزه

خوش به حال اونایی که اومدن آشنای اول و همون 28700 اندیشه رو همچنان تمدید میکنن راحت 70 دانلود کن بدون مدودیت صبح تا شب من که دانلودر نیستم روزی 3 تا 4.5 گیگ دانلود میکردم تا بی شرف ها مجبورم کردن بیام رو نامحدود خودشون

6. این کاربر از shah125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

از یه طرف راست میگن از یه طرف نه

اول اینکه اندیشه نامحدود 256 رو 550 بسته شده بود ساعات شلوغ تا خلوت بین 55 تا 70 ریت میداد اون زمان که 26500 بود تا الان که این قیمت شده

بعد یه مدت دیدن نمیصرفه کردن همون 32

الان رو 400 بستن بعنی 45 تا 50 ریت میده ، من تست نکردم ولی دوستان دیگه گفتن ساعات شلوغ 35 ساعات خلوت هم 50 دانلود میکنن

شاید لینک هاتون مشکل داره ، از سرور داخلی با 32 کانکشن دانلود منیجر تست کنید

دی ان اس اندیشه بدید شاید سرعت بهتر شه

اصولا به گفته خودشون باید تا 50 بره که با توجه به قبل همچنان مفت نمی ارزه

خوش به حال اونایی که اومدن آشنای اول و همون 28700 اندیشه رو همچنان تمدید میکنن راحت 70 دانلود کن بدون مدودیت صبح تا شب من که دانلودر نیستم روزی 3 تا 4.5 گیگ دانلود میکردم تا بی شرف ها مجبورم کردن بیام رو نامحدود خودشون
    دیگه کلا نامحدود خودشون رو میشه تمدید کرد فقط! که اونم فردا من باید تمدید کنم وای وای دوستان میگن سرعت 30 هست :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه MESI08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان اندیشه ای کسی از لنگرود هسته بگه سرعت ۱۲۸ محدود اینجا چقدره؟ یا ۲۵۶ محدود؟ یا ۵۱۲ محدود؟

داره خودمونی میشه amir7861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کلاچای

پيش فرض

تو این اشنای اول پینگ خیلی بالاست !!!!!!!!!!!!!!!
    اینجا کسی هست با نت اشنای اول dota2 بازی کنه ؟؟؟؟
    من 1024 5 گیگ دارم تو بازی پینگم اکثرا 400 تا 1000 هستش
    خیلی کم میشه پینگ 150 تا 200 باشه !
    آقا اگه کسی این مشکل رو داره لطفا جواب بده !
    می خوام ببنم مشکل از منه یا کلا این مخابرات این فرمیه !!!!

10. این کاربر از amir7861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nader24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تو این اشنای اول پینگ خیلی بالاست !!!!!!!!!!!!!!!
    اینجا کسی هست با نت اشنای اول dota2 بازی کنه ؟؟؟؟
    من 1024 5 گیگ دارم تو بازی پینگم اکثرا 400 تا 1000 هستش
    خیلی کم میشه پینگ 150 تا 200 باشه !
    آقا اگه کسی این مشکل رو داره لطفا جواب بده !
    می خوام ببنم مشکل از منه یا کلا این مخابرات این فرمیه !!!!
    قربون دهنت ! پینگش افتضاحه 256 نامحدود دارم. پینگم خرابه نمیتونم بازی کنم :‌((

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان... اندیشه میخواد منو بکشه دادگاه! وای چیکار کنم، دو ساله پروانه کسبشون باطل شده، اونوقت کارشون به اینجا رسیده که مشترکین رو تهدید میکنن:
    سوال من : سلام. قانونی که به شما این اجازه رو داده قیمت 256 نامحدود از 30 تومن بشه 35 تومن کجاست ؟ اگه همچین قانونی وجود داره بزارید تو سایتتون تا همه ببینند؟ این افزایش قیمت بدون ضابطه شرکت اندیشه کلاهبرداری و دزدی به حساب میاد! اگه مملکت صاحب داشت شما همچین کاری نمیتونستید بکنید. باز هم میگم با دلیل و مدرک به مشترک ها نشان دهید که این افزایش قیمت تعرفه های نامحدود قانونی بوده! منتظرم...

جواب اندیشه: با سلام کاربـر محترم، با توجه به مشخصات ثبت شده از شما در هنگام ارسال این مطلب در پرتال اصلی شرکـت اندیشه سبز خزر، در صورت ادامه ی توهین و افترا نسبت به شرکت از سوی شما، پیگیری سریع و صریح قضایی و اعاده ی حیثیت نسبت به شما از طریق مراجع قانونی انجام خواهد شد و مشخصات شما ( نام کاربری سرویس ADSL، شماره ی تلفن و آدرس ) جهت پیگیری قضایی به پلیس فتا ارجاع داده خواهد شد تا نسبت به پیگیری شکایت تسلیمی و احضار جنابعالی اقدامات لازم انجام شود. شما می توانید در محیطی دوستانه و توام با احترام انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح نموده و از هرگونه توهین و افترا نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی اجتناب نمایید. اندیشه سبز خزر

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه دوستان... اندیشه میخواد منو بکشه دادگاه! وای چیکار کنم، دو ساله پروانه کسبشون باطل شده، اونوقت کارشون به اینجا رسیده که مشترکین رو تهدید میکنن:
    سوال من : سلام. قانونی که به شما این اجازه رو داده قیمت 256 نامحدود از 30 تومن بشه 35 تومن کجاست ؟ اگه همچین قانونی وجود داره بزارید تو سایتتون تا همه ببینند؟ این افزایش قیمت بدون ضابطه شرکت اندیشه کلاهبرداری و دزدی به حساب میاد! اگه مملکت صاحب داشت شما همچین کاری نمیتونستید بکنید. باز هم میگم با دلیل و مدرک به مشترک ها نشان دهید که این افزایش قیمت تعرفه های نامحدود قانونی بوده! منتظرم...

جواب اندیشه: با سلام کاربـر محترم، با توجه به مشخصات ثبت شده از شما در هنگام ارسال این مطلب در پرتال اصلی شرکـت اندیشه سبز خزر، در صورت ادامه ی توهین و افترا نسبت به شرکت از سوی شما، پیگیری سریع و صریح قضایی و اعاده ی حیثیت نسبت به شما از طریق مراجع قانونی انجام خواهد شد و مشخصات شما ( نام کاربری سرویس ADSL، شماره ی تلفن و آدرس ) جهت پیگیری قضایی به پلیس فتا ارجاع داده خواهد شد تا نسبت به پیگیری شکایت تسلیمی و احضار جنابعالی اقدامات لازم انجام شود. شما می توانید در محیطی دوستانه و توام با احترام انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح نموده و از هرگونه توهین و افترا نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی اجتناب نمایید. اندیشه سبز خزر
    قیمتش با اینکه افزایش داشته ولی بازم زیر قیمت سازمان تنظیمه ، پس جای شکایت نداره
    شما قبل این همه حرص و جوش خوردن و نامه نگاری یه نگاهی به قیمتهای سازمان و بقیه پپ ها بندازی بد نیست

14. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •