به نظرتون اپدیت کنیم و الیت پلاس رو بریزیم....یا هنوز صبر کنیم؟؟؟
به نظرتون اپدیت کنیم و الیت پلاس رو بریزیم....یا هنوز صبر کنیم؟؟؟
مایکروسافت تایید کرد:
جمعه تا یکشنبه، ایکسباکسلایو رایگان خواهد بود
اگر دلتان برای فریادهای بازیکنندههای ده دوازده ساله در بخش چندنفرهی آنلاین ندایوظیفه که گوش سایر بازیکنندهها را کر میکند تنگ شده و سرویس طلاییتان به اتمام رسیده اما هنوز موفق نشدهاید بخش چندنفرهی آنلاین عملیاتسری را امتحان کنید، مایکروسافت ضیافت ویژهای برای شما ترتیب داده است.
بر اساس اعلام بخش روابط عمومی شبکهی ایکسباکسلایو، بازیکنندههای سرویس نقرهای میتوانند در آخر هفتهی جاری میلادی، بطور رایگان از امکانات سرویس طلایی استفاده کرده، به انجام بازیها در حالت چندنفرهی آنلاین بپردازند.
این ضیافت ویژه از فردا آغاز شده و تا انتهای روز یکشنبهی هفتهی آینده ادامه خواهد داشت و بازیکنندههای سرویس نقرهای میتوانند از تمام امکاناتی که کاربران سرویس طلایی از آنها برخوردارند، بهرهمند شوند. شاید این ناپرهیزی مسوولان مایکروسافت، هدیهی ویژهی این مجموعه به مناسبت جشن تولد پنج سالگی کنسول ایکسباکس360 باشد.
البته پر واضح است در پس از ولخرجی مایکروسافتی، اهداف دیگری نیز وجود دارد و مطمئنا این طرح، برنامهای ویژه برای به دام انداختن کاربرانی است که کنسول خود را کپیخور کردهاند، اما هنوز آن را به آخرین نسخهی نرمافزارهای -- مجهز نکردهاند.
پس اگر از امنیت کنسول خود اطمینان ندارید، از این طرح ویژه صرفنظر کنید.
- Xbox360
دوستان این LT+ تو شهرستان ها هم اومده؟یا فقط تو تهران آپدیت می کنن؟(خیلی سوال مسخره ای بود)
يه سوال الان اگه با فريمور LT (همون LT اوليه) بريم لايو بازيهاي قديمي مثل FIFA9 رو بازي كنيم خطر بن شدن داره؟
هیچ غصه نخور رو دستگاهت یه کدی هست که راحت دی وی دی کی رو پیدا میکنیم رو رو هارد.حالا میثم تو که به من dvd key دستگاهمو ندادی چی؟
باید چیکار کنم؟
البته تاریخ خرید کنسولمو میدونم کی هست
بگو منو از نگرانی بیرون بیار
دمت گرم راستی منو شناختی؟![]()
امید کشتی منو
سلام. بله دستگاه باید باز بشه.خب عزیزم شما چی و چجوریش رو بگو، بگو نیاز به باز کردن کنسول داره یا نه، بقیش رو با هم کنار میایم که تبلیغ هم نشه.
سلام. اگه فریم ویر الانتون ال تی باشه باشد تراشیده بشه اگه نه نیازی به تراشیدن نیست.سلام
میثم جان برای چی باید برد درایو تراشیده بشه؟
برای اینکه بشه از درایو دی وی دی کی گرفت
خدا قوت تیمسار !!![]()
چقدر پرونده بایگانی داری !!![]()
تازه این یک بیستومشه
مگه چیز دیگه ای هم هست که بخواد بیاد که منتظر باشیم؟به نظرتون اپدیت کنیم و الیت پلاس رو بریزیم....یا هنوز صبر کنیم؟؟؟
۱۰۰در ۱۰۰ احتمال بن شدن هستيه سوال الان اگه با فريمور LT (همون LT اوليه) بريم لايو بازيهاي قديمي مثل FIFA9 رو بازي كنيم خطر بن شدن داره؟
آقا یه کاری کنید خودتون رو راحت کنید ، DVD Key رو روی یک کاغذ کوچول موچول پرینت کنید بذارید توی همون کنسول برای آپگرید این همه سرطان استخراج DVD Key نکشید . تایپش خیلی راحت تر از استخراج دوبارشهبرای اینکه بشه از درایو دی وی دی کی گرفت
اینجا که ما روی یک MiniSD تمام بک آپ و فرمور اصلی و سریال و همه چیز رو میریزیم میذاریم توی کنسول برای دفعه بعد راحتیمهزینه MiniSd هم پای صاحب کنسوله تمام هزینه ما هم یک چسب نواریه
![]()
میثم جان سواله منو یادت رفت.
دوستان من در ایو دستگاهم لاین ان هست و فریمور lt نصب کردم و فردا میخواهم lt+ و دشبورد جدید رو بریزم فروشنده میگفت باید دستگاه تو رو ببینم ممکنه باید لحیم بشهیعنی چی شما هم تایید میکنید که بخاطر یک فریمور دستگاه لحیم بشه؟
و این که پارسال کسی با lt بن شده یا نه ؟
ممنون میشم اگه منم روشن کنید قربون همتون
راست میگه sonixax چرا بعد از پیدا کردن dvd key اون رو نمیچسبونی روی بدنه دستگاه.این جوری تو سری بعدی راحت کار انجام میشه
۱. اره دیگه داستانی شده این پچ ها.1.یعنی از این به بعد باید همیشه سی دی پچ شده بخرم؟خیلی بده که
2.اگه آپدیت نمی کردم این مشکل برام پیش نمی اومد؟
۲.در کل باید اپدیت می کردید
خب همین کارو میکنیم دیگه یه کد مینویسیم که اون کد میشه کد دی وی دی کی اون دستگاه.راست میگه sonixax چرا بعد از پیدا کردن dvd key اون رو نمیچسبونی روی بدنه دستگاه.این جوری تو سری بعدی راحت کار انجام میشه
بله اگه فریم ور الان شما ال تی باشه باید برد دی وی دی رام تراشیده بشه. هزینه این کار اگه ال تی نباشه ۶ تومنه اگه ال تی باشه ۱۰ تومندوستان من در ایو دستگاهم لاین ان هست و فریمور lt نصب کردم و فردا میخواهم lt+ و دشبورد جدید رو بریزم فروشنده میگفت باید دستگاه تو رو ببینم ممکنه باید لحیم بشهیعنی چی شما هم تایید میکنید که بخاطر یک فریمور دستگاه لحیم بشه؟
و این که پارسال کسی با lt بن شده یا نه ؟
ممنون میشم اگه منم روشن کنید قربون همتون
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)