یه چند وقتیه پارس تو منطقه ما هم قاطی کرده روزانه اینقدره و شبانه کمتر معمولا شب ها بسته میشه رو سرعت عادی سرویس که 2 مگ هست
![]()
یه چند وقتیه پارس تو منطقه ما هم قاطی کرده روزانه اینقدره و شبانه کمتر معمولا شب ها بسته میشه رو سرعت عادی سرویس که 2 مگ هست
![]()
سلام
256 با ترافیک ماهانه 2 گیگ
روزها همین سرعت هست ولی اکثرا شب ها نوسان سرعت دارم
علاوه بر هزینه رانژه گرفتن هزینه نصب اولیه یه جور دزدی محسوب میشه
من تا حالا از 4 تا شرکت پورت گرفتم که فقط یکیشون هزینه رانژه گرفت
دامون نت -- فست وی -- اندیشه -- مخابرات
فست وی - مخابرات و اندیشه کلا هیچ هزینه ای به جز پول شارژ نگرفتن ( نه هزینه رانژه گرفتن نه هزینه نصب )
فقط دامون نت فکر کنم 10 تومان هزینه رانژه گرفت ( به قول خودشون هزینه اکتیو کردن) -- البته خدا پدرشون رو بیامرزه هزینه نصب نگرفتن
اگه این هزینه رانژه یه قانونه پس چرا بعضی از شرکت ها نمیگیرن ؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!
چون اگه یه قانون باشه شرکت ها وظیفه دارن برای هر پورت یه هزینه ی ثابتی به مخابرات بدن
پس نمیتونن این هزینه رو نادیده بگیرن !!!!!!!!!!!!!!
هزینه نصب هم به نظر من باید انتخابی باشه -- یعنی اگه مشترک خودش نصب رو انجام داد نیازی نیست شرکت پول زور بگیره ( از 4 شرکتی که رفتم هیچکدوم نگرفتن )
در مورد این بحث که هزینه نصب باید انتخابی باشه که شکی نیست.اما مشکل از نمایندگی های پارس آنلاین و بقیه شرکتهاییه که سعی دارن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
در مورد هزینه رانژه و میکروفیلتر هم به شرکتها بستگی داره و خیلی از شرکتها هزینه رانژه رو بیخیال میشن چون میدونن که اگه در ابتدا با مشتری درست رفتار کنن سودآوری اون مشتری چه بصورت مستقیم (استفاده شخصی) و چه بصورت غیر مستقیم (تبلیغ بین دوست و آشنا) به مراتب خیلی بیشتر از اون هزینه اولیه پرداختی به مخابراته.
نمیدونم تو ایران شرکتهای ارائه کننده ADSL چقدر به برخورد اولیه اهمیت میدن اما جالبه بدونید که تو خیلی از کشورهای دیگه مثل ترکیه یا گرجستان که از نظر پیشرفت ممکنه درجه 1 هم به حساب نیان شرکتهای ارائه کننده ADSL نه تنها هزینه نصب و راه اندازی نمیگیرن بلکه مودم ADSL را هم رایگان در اختیار کاربر قرار میدن و بعد از چند دوره تمدید سرویس (گاهی 6 ماه و گاهی 1 سال) کاربر مالک مودم محسوب میشه.در واقع کاربر فقط بابت سرویس اینترنتی خریداری شده پول میده.تو ایران هم تعداد معدودی از شرکتها از این کارها میکنند البته با اسمهایی مثل فروش ویژه یا جشنواره تابستانی یا طرح عید تا عید.
Last edited by csssaeed; 23-10-2012 at 18:02.
این هم تعرفه ADSL در افغانستان که معادل قیمتهای پارس هستش اما هیچ محدودیتی در میزان دانلود نداره.یعنی با 30 هزار تومان میشه یکماه بدون محدودیت دانلود کرد.به عبارت دیگه بیش از 40 گیگ در ماه با هزینه 30 هزار تومان برای سرویس 128.
پ.ن:قیمت مرجع هر افغانی معادل 24 تومان در نظر گرفته شده و نوسانات فعلی بازار ایران موقتی فرض شده است.
منبع: افغان تله کام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با این تعرفه ها که وضعیت اینترنت افغانستان از ما هم داغونتره که!!
حتی با افغانی 24 تومن (که الان 50تومنه عملاً تو بازار) ....
الان برای سرویس 512 نامحدود مخابرات دانلودر ها 100 گیگ در ماه دانلود میکنند!! ماهی 27 هزار تومن!
نوین نت هم سرویس 512 با حجم 5 گیگ الان توی ماه نزدیک به 100 گیگ دانلود شبانه میشه کرد... (البته کیفیت روزانش پایینه!!)
داتک و آسیا تک هم با 30 تومن راحت میشه بالای 50-60 گیگ دانلود کرد
من شنیده بودم وضعیت اینترنت افغانستان خیلی خوبه که! نکنه این شرکته ایرانی رفته اونجا شعبه زده![]()
دلیل اصلی این چیزی که میبینیم افت ارزش پول خودمونه و گرنه اونجا چیزی تغییر نکرده.الان ما باید 500 ریال پرداخت کنیم تا 1 افغانی بگیریم.با این حال تازه رسیدیم به اونا.
من خودم سرویس یک مگ دارم و ماهی 20 تومن میدم و میشه باهاش 90 گیگ دانلود کرد (از 2 تا 7).اما بعید میدونم با سرویسای مخابرات بشه ماهی 100 گیگ گرفت.البته اگه تو کل اون 30 شبانه روز کامپیوتر روشن باشه میشه.
این هم قابلیت جدید پارس انلاین
من 2روز مونده اکانتم تموم شه اینو زده
![]()
پینگتون چنده ؟ تایم اوت ندارین ؟
بین 20 تا 50
نه اصلا !
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)