تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2008 از 4428 اولاول ... 1008150819081958199820042005200620072008200920102011201220182058210825083008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,071 به 20,080 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یه چند وقتیه پارس تو منطقه ما هم قاطی کرده روزانه اینقدره و شبانه کمتر معمولا شب ها بسته میشه رو سرعت عادی سرویس که 2 مگ هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میشه بگی از کدوم سرویس استفاده میکنی . و اینکه روزانه با چه سرعتی دانلود میکنی؟
    سلام

256 با ترافیک ماهانه 2 گیگ

روزها همین سرعت هست ولی اکثرا شب ها نوسان سرعت دارم

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بحثتون به هیچ عنوان اسپم به حساب نمیاد.
    تا همین پارسال کل پولی که کاربرای ADSL باید در ابتدا به مخابرات بدن از 3 هزار تومن بیشتر نمیشد.2 تومن بابت میکروفیلتر که تو مخابرات نصب میشه و هزار تومن رانژه (بله اشتباه نکنید هزار تومان).الان میکروفیلتر 5 تومن شده و هزینه رانژه رو هم خبر ندارم اما در بدترین حالت اگه 2 برابر شده باشه میشه 2 تومن.پس کل هزینه اولیه پرداختی به مخابرات میشه نهایتا 7 تومن.هر مبلغی بیشتر از این تو جیب نمایندگی میره.من پارسال همین موقع مشترک پارس شدم و اوموقع 15 تومن هزینه اولیه گرفتن و گفتن 3 تومن مال مخابراته و 12 تومن هزینه نصب.من گفتم نصبو خودم بلدم اما اونا مدعی بودن که بار اول فقط نمایندگی پارس باید سرویسو راه اندازی کنه.از من و تمام کاربرای شهرمون 15 تومن گرفتن در حالی که سهم مخابرات فقط 3 تومن بود.اما چند تا از دوستام از مخابرات سرویس گرفتن که هیچ هزینه ای بابت نصب و راه اندازی ازشون نگرفتن.
    علاوه بر هزینه رانژه گرفتن هزینه نصب اولیه یه جور دزدی محسوب میشه
    من تا حالا از 4 تا شرکت پورت گرفتم که فقط یکیشون هزینه رانژه گرفت
    دامون نت -- فست وی -- اندیشه -- مخابرات
    فست وی - مخابرات و اندیشه کلا هیچ هزینه ای به جز پول شارژ نگرفتن ( نه هزینه رانژه گرفتن نه هزینه نصب )
    فقط دامون نت فکر کنم 10 تومان هزینه رانژه گرفت ( به قول خودشون هزینه اکتیو کردن ) -- البته خدا پدرشون رو بیامرزه هزینه نصب نگرفتن

اگه این هزینه رانژه یه قانونه پس چرا بعضی از شرکت ها نمیگیرن ؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!
    چون اگه یه قانون باشه شرکت ها وظیفه دارن برای هر پورت یه هزینه ی ثابتی به مخابرات بدن
    پس نمیتونن این هزینه رو نادیده بگیرن !!!!!!!!!!!!!!

هزینه نصب هم به نظر من باید انتخابی باشه -- یعنی اگه مشترک خودش نصب رو انجام داد نیازی نیست شرکت پول زور بگیره ( از 4 شرکتی که رفتم هیچکدوم نگرفتن )

4. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

علاوه بر هزینه رانژه گرفتن هزینه نصب اولیه یه جور دزدی محسوب میشه
    من تا حالا از 4 تا شرکت پورت گرفتم که فقط یکیشون هزینه رانژه گرفت
    دامون نت -- فست وی -- اندیشه -- مخابرات
    فست وی - مخابرات و اندیشه کلا هیچ هزینه ای به جز پول شارژ نگرفتن ( نه هزینه رانژه گرفتن نه هزینه نصب )
    فقط دامون نت فکر کنم 10 تومان هزینه رانژه گرفت ( به قول خودشون هزینه اکتیو کردن ) -- البته خدا پدرشون رو بیامرزه هزینه نصب نگرفتن

اگه این هزینه رانژه یه قانونه پس چرا بعضی از شرکت ها نمیگیرن ؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!
    چون اگه یه قانون باشه شرکت ها وظیفه دارن برای هر پورت یه هزینه ی ثابتی به مخابرات بدن
    پس نمیتونن این هزینه رو نادیده بگیرن !!!!!!!!!!!!!!

هزینه نصب هم به نظر من باید انتخابی باشه -- یعنی اگه مشترک خودش نصب رو انجام داد نیازی نیست شرکت پول زور بگیره ( از 4 شرکتی که رفتم هیچکدوم نگرفتن )
    در مورد این بحث که هزینه نصب باید انتخابی باشه که شکی نیست.اما مشکل از نمایندگی های پارس آنلاین و بقیه شرکتهاییه که سعی دارن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
    در مورد هزینه رانژه و میکروفیلتر هم به شرکتها بستگی داره و خیلی از شرکتها هزینه رانژه رو بیخیال میشن چون میدونن که اگه در ابتدا با مشتری درست رفتار کنن سودآوری اون مشتری چه بصورت مستقیم (استفاده شخصی) و چه بصورت غیر مستقیم (تبلیغ بین دوست و آشنا) به مراتب خیلی بیشتر از اون هزینه اولیه پرداختی به مخابراته.
    نمیدونم تو ایران شرکتهای ارائه کننده ADSL چقدر به برخورد اولیه اهمیت میدن اما جالبه بدونید که تو خیلی از کشورهای دیگه مثل ترکیه یا گرجستان که از نظر پیشرفت ممکنه درجه 1 هم به حساب نیان شرکتهای ارائه کننده ADSL نه تنها هزینه نصب و راه اندازی نمیگیرن بلکه مودم ADSL را هم رایگان در اختیار کاربر قرار میدن و بعد از چند دوره تمدید سرویس (گاهی 6 ماه و گاهی 1 سال) کاربر مالک مودم محسوب میشه.در واقع کاربر فقط بابت سرویس اینترنتی خریداری شده پول میده.تو ایران هم تعداد معدودی از شرکتها از این کارها میکنند البته با اسمهایی مثل فروش ویژه یا جشنواره تابستانی یا طرح عید تا عید.
    Last edited by csssaeed; 23-10-2012 at 18:02.

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

این هم تعرفه ADSL در افغانستان که معادل قیمتهای پارس هستش اما هیچ محدودیتی در میزان دانلود نداره.یعنی با 30 هزار تومان میشه یکماه بدون محدودیت دانلود کرد.به عبارت دیگه بیش از 40 گیگ در ماه با هزینه 30 هزار تومان برای سرویس 128.

پ.ن:قیمت مرجع هر افغانی معادل 24 تومان در نظر گرفته شده و نوسانات فعلی بازار ایران موقتی فرض شده است.
    منبع: افغان تله کام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این هم تعرفه ADSL در افغانستان که معادل قیمتهای پارس هستش اما هیچ محدودیتی در میزان دانلود نداره.یعنی با 30 هزار تومان میشه یکماه بدون محدودیت دانلود کرد.به عبارت دیگه بیش از 40 گیگ در ماه با هزینه 30 هزار تومان برای سرویس 128.

پ.ن:قیمت مرجع هر افغانی معادل 24 تومان در نظر گرفته شده و نوسانات فعلی بازار ایران موقتی فرض شده است.
    منبع: افغان تله کام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان با این تعرفه ها که وضعیت اینترنت افغانستان از ما هم داغونتره که!!
    حتی با افغانی 24 تومن (که الان 50تومنه عملاً تو بازار) ....

الان برای سرویس 512 نامحدود مخابرات دانلودر ها 100 گیگ در ماه دانلود میکنند!! ماهی 27 هزار تومن!
    نوین نت هم سرویس 512 با حجم 5 گیگ الان توی ماه نزدیک به 100 گیگ دانلود شبانه میشه کرد... (البته کیفیت روزانش پایینه!!)
    داتک و آسیا تک هم با 30 تومن راحت میشه بالای 50-60 گیگ دانلود کرد

من شنیده بودم وضعیت اینترنت افغانستان خیلی خوبه که! نکنه این شرکته ایرانی رفته اونجا شعبه زده

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

الان با این تعرفه ها که وضعیت اینترنت افغانستان از ما هم داغونتره که!!
    حتی با افغانی 24 تومن (که الان 50تومنه عملاً تو بازار) ....

الان برای سرویس 512 نامحدود مخابرات دانلودر ها 100 گیگ در ماه دانلود میکنند!! ماهی 27 هزار تومن!
    نوین نت هم سرویس 512 با حجم 5 گیگ الان توی ماه نزدیک به 100 گیگ دانلود شبانه میشه کرد... (البته کیفیت روزانش پایینه!!)
    داتک و آسیا تک هم با 30 تومن راحت میشه بالای 50-60 گیگ دانلود کرد

من شنیده بودم وضعیت اینترنت افغانستان خیلی خوبه که! نکنه این شرکته ایرانی رفته اونجا شعبه زده
    دلیل اصلی این چیزی که میبینیم افت ارزش پول خودمونه و گرنه اونجا چیزی تغییر نکرده.الان ما باید 500 ریال پرداخت کنیم تا 1 افغانی بگیریم.با این حال تازه رسیدیم به اونا.
    من خودم سرویس یک مگ دارم و ماهی 20 تومن میدم و میشه باهاش 90 گیگ دانلود کرد (از 2 تا 7).اما بعید میدونم با سرویسای مخابرات بشه ماهی 100 گیگ گرفت.البته اگه تو کل اون 30 شبانه روز کامپیوتر روشن باشه میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه personal_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم قابلیت جدید پارس انلاین

من 2روز مونده اکانتم تموم شه اینو زده

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

256 با ترافیک ماهانه 2 گیگ

روزها همین سرعت هست ولی اکثرا شب ها نوسان سرعت دارم
    پینگتون چنده ؟ تایم اوت ندارین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پینگتون چنده ؟ تایم اوت ندارین ؟

بین 20 تا 50

نه اصلا !

14. این کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •