بچه ها یک سوال سرعت شبانه سرویس 10 مگ چفدره؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بچه ها یک سوال سرعت شبانه سرویس 10 مگ چفدره؟
میدونم بقیه شرکتا هم بدترن
ولی الان دارم ماهی 45 تومن میدم و بخاطر اینکه دانلود شبانه داشته باشه مجبورم سرویس 2 مگ 10 گیگ رو بگیرم که 10 گیگ برام زیاده و هزینشم نمیتونم بدم
آسیاتک سرویسای زیر 10 گیگش شبانه رایگان نداره و نیم بهاس منم چون 10 گیگ زیادمه و دانلود شبانه میخوام مجبورم برم یجا دیگه که در ماه 5 گیگ بگیرم ولی شبانه داشته باشم
میرم یجا که برجی 20 - 30 تومن بدم و سرعت شبانش هم همین حدوداس
آسیاتک داره هزینه سرویس 2 مگ رو ازم میگیره و سرعت سرویس 1 مگ میده
پولم اضافه نیس بدم به این دزدای دروغ گو
حداقل اون روز تاحالا اگه پارس هم میومدم بهتر بود (حالا تا وقتی که بخواد یک سوم کم کنه)
Last edited by mostafamz2010; 17-11-2014 at 04:58.
یکی تو همین تایپیک گفت حدودای 250 هست
ولی خودم نداشتم
راستی دوست عزیز پارس آفلاین سرویس 2 مگ 4 گیگ که گفتی سرعت شبانش چنده ؟
بستگی داره عادی بری تو سایت download.ir
با وجود داشتن سه تا اسپیلتر و قطع تمام تلفنها در شب حدود 200-220
بدون موارد بالا میگه بخاطر نویز خط 100
ولی با یه سری کارها 1 مگ میگرفتیم
اما معنی 1/3 رو فکر کردی یعنی چی
اگه 47 الان میدی یعنی یه سرویس 2 مگ پارس با 15 گیگ دانلود شبانه برابر است با قیمت 2 مگ اسیا تک با 10 گیگ حجم و شبانه رایگان
خدمتم عارض شم پسر خاله خودم هم همین سرویسو گرفت شبانش 100 بود و نتونست کار دیگه ای کنه
شاید مرکز مخابراتیت داغونه
من 6 ساله پارس دارم 3 ماهه محدود میگیرم پارس مزخرفترین سرویسها رو داره الحق و الانصاف اسیا تک تنوع سرویسهاش بالاست
پارس 128 نامحدودش با 28 تومن قیمت فقط 5 گیگ سرعت 150 میده و 3 گیگ 40 و بقیه 16
lمن رفتم تو اکانتم تا الان 3.100 تومن تا حالا پول اینترنت دادم پارس
ایکاش گوگل این بالنهای اینترنت وای فای مجانی رو بجای افریقا میفرستاد ایران تا از دست اینها راحت شیم
یا ایکاش خدا یکی مثل ایرانسل رو بفرسته تو ایران تا این شرکتها ادم شن
ایرانسل خدمتی کرد به مردم ایران که اگه نبود هنوز باید برای فعال کردن sms تون برید 3 ساعت معطل شید یا هزینه گزافی برای موبایلتون بدید
ولی وقتی اومد همراه ال فهمید و شروع کرد به خدمات دهی،
الانم اینترنت ایران یه همچین شرکت خارجی رو میخواد بیاد ایران و به بقیه یاد بده چجوری باید اینترنت داد به مردم و ما رو از این اینترنت عصر حجری به اینترنت دوران جنگ جهانی دوم برسونه
در ضمن اینکه سرویسهای حجم بالای اسیاتک شبانشون رایگان هست یه مزیته و میتونه نوید بده که راه پارس رو پیش نمیگیرهه چون تعداد کمتری از این سرویس میگیرن و برا همین احتمال داره نره سراغه حدف شبانه رایگان
کاری که به احتمال زیاد شاتل هم استارت میزنه
یه ادرس هم بدید تعرفه های جدید رو ببینیم یا یه عکس بدید چون تو سایت هنوز قدیمیه میدونم دو مگ شده 44 تومن
راستی من دیشب 12.19 گیگ یعنی 12 گیگ و 190 مگ دانلود کردم که نوش جونم باشه تا 15 اذر مهمون پارس هستیم و انشاالله اگه عمری داد از 24-25 اذر به خدمت اسیاتک سلام عرض مینماییم
Last edited by rahyarpaul; 17-11-2014 at 07:34.
منم بخاطر قطع کردن سرویس شباانه رفتم آسیا تک ولی اونم مشکلاتش زیاده
مثل اینه که تازه را انداختن
سرویس اکانتیکش حجم رو میخوره
2 ساعت باید پشت خط بمونی آخرش میگن -- شدی
یا بهت حجم برمیگردونن و دباره 1-2 روز دیگه برش میدارن
کلا من که اصلا راضی نیستم
ضمنا بدترین موردش اینه که از هر 20-30 پینگ یکیش تایم اوت داره
و حتی سرعت 10 مگ هم بگیرید مثل سرعت نیم میگ و یک مگه
ضمنا سرعت شبانه اش بیش از حد پایین آورده از هر شب 4-5 گیگ حالا شبی حدود 1 گیگ شده یعنی فک نکنم هر ماه بشه 30-40 گیگ دانلود کرد (با سرعت 10 مگ)
م
Last edited by hakim; 18-11-2014 at 14:33.
دوستان آسیاتکی رو فیبر میخوام سرویس بگیرم .چطوره؟ از نظر سرعت و پینک و تایم اوت
دوستان خط 128 6گیگ در ماه 2تا 5 نیم بها و تا 8 رایگان کسی داره؟؟من دارم مورد داره
این یه موردی داره ببینم نظر دوستان رو![]()
پارس انلاین جدیدا دزدتر هم شده سرویس دانلود شبانه داده 291 تومن با 216 گیگ دانلود شبانه
اولا چه سرویس داری ثانیا کجا هستی تو چه مرکز مخابراتی و در وهله سوم با توجه به 1 گیگ دانلود سرعتت باید 40 باشه خوب برو از اونجایی که سرویس گرفتی، نشستی فکر کردی کاری برات میکنم و در وهله اخر سرور دانلودیت هم مهمه
نویز خطتو چک کن تلفنها رو شب در ار اسپیلتر از خط جدا باشه ممکنه اسپلیترت خراب شده باشه
بعد هنوز دو هفته نیست خبر پولی شدن شبانه پارس اعلام شده شما در سریعترین و بهترین حالت 3 تا 4 روز هست اسیا تک داری چجوری به این قاطعیت میگی خوب اگه 2 روز 4-5 گیگ دانلود کردی الان دو روزه پایین اومده ،ممکنه اختلال شبکه باشه
به قول بچه ها صدور فکت خوب نیست.
یه خبر بد برای کاربران فیبرنوری استان خوزستان-->مخابرات خوزستان قراردادش را با اسیاتک به مدت یکسال دیگر تمدید کرد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)