من اشنای اول 256 ناحدود شارج کردم سرعتم 35 هستش.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من اشنای اول 256 ناحدود شارج کردم سرعتم 35 هستش.
دوستان لطفا کانفیگ شرکت البرز برام بذارین
باسپاس
دمت گرم
سرعت همیشه ثابت هست ؟
از یک تا 7 صبح چی ؟
منم دو مگ دارم ولی همین الان سرعتم شده 120 قبلا مثل مال شما بود ولی الان اینجوریه سروراییم که این شیاد اول ساپورت میکنه خیلی کمه بیشرفا
دو هفته است گفتم خطم مشکل داره هنوز کاری نکردن همش قطعی و اعصاب خوردی خطم هم سالمه
کس دیگه ای هم مشکل نصف شدن سرعت داره ؟۲۳۰ شده ۱۲۰ اونم روزانه سرویس دو مگ!
سرعت قانونی برای اینترنت 2مگابیت => 256 کیلوبایته! زنگ بزن بگو این چه وضعشه سرعتم از سرعت قانونی پایین تره!! (البته فکر نکنم درست کنن!)
دوستانی که دانلود بازن پیشنهاد میکنم نامحدود شاتل بگیرن...من حدود شیش ماهی میشه دارمش و ماهی تا 100 گیگ دانلود دارم...البته همونجور که میدونین بعد یه مدت محدود میکنن سرعتو که واسه دور زدم اون هم راه حل هستش
پ.ن:البته اگه گیمر هستین با اون روش دور زدن پینگتون دوبرابر میشه ...حدود 350 اینا...
من با همین 256 نامحدود اندیشه 110 گیگ ماه قبل دانلود کردم این ماه نذاشتن شارژ کنم سرعت تو رنج 60 تا 75 میرفت یعنی یکم بیشتر از 512
ماهی 28700 که رو اندیشه هم میدادم ولی این ماه مجبورم کردن از نامحدود مخابرات شارژ کنم 256 شده 30 فیکس
دور زدن رو شاتل چطوریه حالا بخواییم بیایم اونجا ؟ وی پی اس ایران میگری انتقال میدی رو اون دانلود میکنی ؟
با سلام
من از اندیشه سبز خزر سرویس 256 نامحدود گرفتم نهایت سرعت دانلودم 35 کیلو هستش حالا این بماند
اما با تمام بخشنامه های دولت مبنی بر ارزان شدن اینترنت د رکمال نا باوری تعرفه ها رو افزایش دادن من برای این سرویس با عوارض وکوفت وهزارتا مسخره بازی تا ماه گذشته 29 تومن میدادم اما الان کردنش 35 تومن و زنگ زدم به شرکتشون خانومه میگه ما سرعت بردیم بالا وگرنه گرونی درکار نیست ضمن اینکه محدو ها رو هم کاهش قیمت داشتیم
والله من هرچی تست گرفتم همون 35 کیلو سابقه حالا من موندم جدا کجا و به کی باید شکایت کنم بحث چند تومن اضافه کردن نیست اما این واقعا یه نوع دزدی هستش
امیدارم دوستان بدون کجا میشه شکایت کرد
Last edited by DIKT; 04-07-2014 at 14:46.
دوست عزیز تعرفه اش چقدر ؟ و شما چه سرویسی دارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)