تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 2008 از 2014 اولاول ... 10081508190819581998200420052006200720082009201020112012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,071 به 20,080 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

باید منتظر یه معجزه باشیم تا دو سه تا بازیکن درست حسابی بیارن

ولی من موندم جبران دوره بدنسازی رو می خوان چه جوری انجام بدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی من موندم جبران دوره بدنسازی رو می خوان چه جوری انجام بدن

حالا یه فصل وقت هست

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منظور از منشور اخلاقی چیه؟
    چی رو رعایت نکرده بوده نیکبخت؟
    اینو یکی از بچه ها تو یه تایپک دیگه گذاشته بود:

به دليل عدم رعايت اصول منشور اخلاقي
    نيكبخت واحدي هم حق بازي در ليگ برتر را ندارد

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کلا تکذیب شد ! نیکبخت هم با تراکتور سازی دیروز قرارداد بست !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من می گم پرسپولیس قهرمان نمیشه بگم چرا ؟؟(بگم..بگم>؟>>)

چون ما شاء الله فصل شروع نشده همه دارن شکایت می کنند فکر کنم فیفا امسال 20 امتیازس از پرسپولیس کم کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من می گم پرسپولیس قهرمان نمیشه بگم چرا ؟؟(بگم..بگم>؟>>)

چون ما شاء الله فصل شروع نشده همه دارن شکایت می کنند فکر کنم فیفا امسال 20 امتیازس از پرسپولیس کم کنه
    عزیزم امسال کسی هم شکایت نکنه,با این اوضاع ما قهرمان نمیشیم که هیچ و فکر کنم با شاهینو تراکتورسازی سره نیفتادن به دسته1 باید مبارزه کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    آقای شریفی !!! بعد از اومدن روی کار تو کمیته انظباطی یه سری قانون های نانوشته را گذاشت برای مسائل اخلاقی ...

که اگه هر کی 150 امتیاز منفی بگیره دیگه نمی تونه تو لیگ برتر بازی کنه !

این نیکبخت هم وقتی تیم ملی را پیچوند 120 امتیاز منفی گرفت ... اما 150 امتیاز نرسید .

اما نکته اصلی اینجاس که خبر محرومیت این دو تا را فارس نیوز به دروغ پخش کرد و همه از اون نقل کردن .... و بعدا عزیز محمدی تکذیب کرد

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

مربی سابق رئال مادرید مدنظر پرسپولیس!

رئیس كمیته فنی باشگاه پرسپولیس گفت: در جلسه كمیته فنی شرایط یك مربی كه سابقه فعالیت در رئال مادرید را دارد مورد بررسی قرار دادیم.

به گزارش تابناک، همایون بهزادی پس از جلسه كمیته فنی پرسپولیس در گفت و گو با فارس اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی برگزار كردیم و نظرات خود را در خصوص بازیكنان كادر مربیگری و آكادمی فوتبال به اطلاع مدیرعامل پرسپولیس رساندیم. همچنین برای انتخاب سرمربی جدید پرسپولیس در خصوص مربیانی از آرژانتین و اسپانیا گفت و گو كردیم و عملكرد آنها را مورد ارزیابی قرار دادیم. مربی مورد نظر ما سابقه مربیگری در رئال مادرید را دارد.

وی افزود: در صورتی كه حضور مولر به دلیل مسائل مالی در ایران منتفی شود قطعا باشگاه به دنبال مربیانی از دو كشور اسپانیا و آرژانتین خواهد بود تا هر چه سریع‌تر در خصوص كادر فنی پرسپولیس تصمیم گیری شود.

بهزادی در خصوص بازیكنان برزیلی پرسپولیس گفت: درباره این بازیكنان گفت و گو كردیم و فیلم بازی آنها را دیدیم. قرار شد پس از حضورشان در تمرین پرسپولیس و در صورت صلاحدید كادر فنی با این بازیكنان باشگاه مورد مذاكره شود. البته آنها در فیلم های خود بازی های بدی را نشان ندادند اما این موضوع در عمل باید به ما ثابت شود.

وی در جواب این سئوال كه آیا در خصوص گزینه‌های ایرانی بحث و تبادل نظر شد، تاكید كرد: در مورد هیچ گزینه ایرانی صحبت نكردیم و به احتمال فراوان سرمربی پرسپولیس خارجی خواهد بود.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

ايوان پترويچ شاكى جديد پرسپوليس است !

ايوان پترويچ هافبك صربستانى سرخپوشان به زودى براى صحبت با پرسپوليسى ها در دفتر باشگاه پرسپوليس حاضر خواهد شد.
    در شرايطى كه به نظر مى رسد پرسپوليسى ها تمايل چندانى براى همكارى دوباره با ايوان ندارند پترويچ براى گرفتن طلب ۳۰ ميليونى اش احتمالاً اوايل هفته آينده سرى به باشگاه پرسپوليس خواهد زد تا پاى صحبت با انصارى فرد بنشيند.
    با توجه به بى پولى اين روزهاى پرسپوليس بعيد مى دانيم ايوان خوشحال و دست پر باشگاه را ترك كند. حتى اين احتمال وجود دارد شكايتى بر شكايت هاى اخيرى كه از پرسپوليسى ها شده اضافه شود! مسأله اى كه ايوان در زمان ترك ايران به صورت تهديد با مسئولان باشگاه مطرح كرده بود.
    =============

به خودم افتخار مي كنم كه شاگرد عابدزاده هستم/ نمى توانم تيم اميد را همراهى كنم

عليرضا حقيقى : نمى توانم تيم اميد را در اردوى آفريقاى جنوبى همراهى كنم.
    وى پس از دعوت به تيم اميد عنوان كرد: آرزو مى كردم پيراهن تيم ملى در هر رده اى را بپوشم كه به هدف خود رسيدم.
    او به مشكل خروجى اش اشاره كرد و گفت: با نظر كادر فنى تيم فوتبال اميد مى خواستم مسافر آفريقاى جنوبى شوم تا تيم را در اين سفر همراهى كنم اما متاسفانه با وجود آنكه ويزا گرفتم اما مسأله خروجى ام از كشور حل نشد و به خاطر همين نمى توانم تيم اميد را در اين سفر همراهى كنم. صبر مى كنم تا پس از بازگشت تيم ملى با قدرت بيشترى وارد اردوى تيم ملى شوم.
    حقيقى با اشاره به مربيگرى عابدزاده در پرسپوليس يادآور شد: از اينكه شاگرد عابدزاده هستم به خودم افتخار مى كنم. او و باشگاه پرسپوليس نقش بسزايى براى حضور من در تيم ملى داشته اند.اميدوارم جواب اعتماد آنها را به خوبى بدهم.
    =============

پوشیدن پیراهن پرسپولیس برایم مقدس است

مهاجم جدید تیم پرسپولیس درخصوص پیوستن خود به این تیم گفت: امسال افتخار پوشیدن پیراهن پرسپولیس را دارم.

مجتبی زارعی خاطرنشان کرد: همیشه یکی از اهدافم پوشیدن پیراهن پرسپولیس بود که به آن دست پیدا کردم.

وی ادامه داد: پیراهن این باشگاه برایم مقدس است و اکنون افتخار می کنم که به عنوان بازیکن پرسپولیس محسوب می شوم و این فصل را در این تیم بازی می کنم.

وی افزود: پیشنهادهای زیادی از باشگاه های مختلف لیگ برتری با مبالغ بالا داشتم اما به خاطر پرسپولیس به تمام آنها جواب رد دادم تا بتوانم به تیم مورد علاقه خود ملحق شوم.

مهاجم جدید تیم پرسپولیس با تاکید بر این مطلب گفت: به خاطر مسایل مالی به پرسپولیس نیامده ام و علت حضورم در این تیم پیشرفت کردن و رفتن به تیم ملی است.

زارعی اظهار داشت: پرسپولیس این فصل در حال جذب بازیکنان مستعد است و اعتقاد دارم که این تیم در لیگ نهم مدعی اصلی قهرمانی است.

hurrahsport

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا تکذیب شد ! نیکبخت هم با تراکتور سازی دیروز قرارداد بست !
    کلا میخواستم بدونم منظورشون چی بود اصلا؟
    میگفتن چکار کرده که محرومه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •