تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2007 از 4428 اولاول ... 1007150719071957199720032004200520062007200820092010201120172057210725073007 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,061 به 20,070 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سرویس 27 تومانی تا 20 گیگ دانلود سرعتش روی دو مگابیت بسته میشه و بعدش میاد روی 128 که دانلودت میشه 15 کیلوبایت و تا آخر دوره همون قدر میمونه
    تا 20 گیگ ماهیانه ؟

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الان چک کردم دیدم سه ماهه 128 با حجم 8 گیگ میشه 72 تومن که همون نامحدودش از نوع POL میشه 78 تومن خوب نامحدود ( یا همون 20 گیگ ) که خیلی به صرفه تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قضیه چیه امشب ؟

از چند ساعت پیش سرعت منو روی 4 مگ بستن که سرعت دانلودم در حال حاضر که در ساعات رایگان هستیم اینه :

5. این کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوستان ببخشید شاید اسپم بیاد ولی یه بحثی بود در مورد هزینه رانژه گفتم یه نظری بدم
    ببینید دوستان این هزینه 15 تومان که شرکت ها میگیرن از نظر من یه پول الکیه
    چون من خودم اندیشه داشتم و اصلا همچین هزینه ای رو پرداخت نکردم ( البته اندیشه دیگه الان پورت خودشو نمیده ولی اون موقع هم که پورت خودشو میداد هزینه رانژه نمیگرفت )
    تا اونجایی که اطلاع دارم نوین نت هم هزینه رانژه نمیگیره
    من الان مخابرات دارم اونم نگرفته ( پ ن پ مخابراتم بیاد بگیره )
    این هزینه رانژه نمیدونم چجوریاست که بعضی ازشرکت ها نمیگیرن بعضی ها هم قیمت های متفاوتی میگیرن ( فکر کنم 5 تومان و 15 تومان هم علاوه بر 10 تومان دیدم میگیرت ) آلزایمر دارم
    مشکوکه :ی پول مفته اونام میگیرن ( زورم بگیم بد نیست )

نظرم ربطی به تاپیک نداره ولی قضیه رانژه کلی بود :x
    بحثتون به هیچ عنوان اسپم به حساب نمیاد.
    تا همین پارسال کل پولی که کاربرای ADSL باید در ابتدا به مخابرات بدن از 3 هزار تومن بیشتر نمیشد.2 تومن بابت میکروفیلتر که تو مخابرات نصب میشه و هزار تومن رانژه (بله اشتباه نکنید هزار تومان).الان میکروفیلتر 5 تومن شده و هزینه رانژه رو هم خبر ندارم اما در بدترین حالت اگه 2 برابر شده باشه میشه 2 تومن.پس کل هزینه اولیه پرداختی به مخابرات میشه نهایتا 7 تومن.هر مبلغی بیشتر از این تو جیب نمایندگی میره.من پارسال همین موقع مشترک پارس شدم و اوموقع 15 تومن هزینه اولیه گرفتن و گفتن 3 تومن مال مخابراته و 12 تومن هزینه نصب.من گفتم نصبو خودم بلدم اما اونا مدعی بودن که بار اول فقط نمایندگی پارس باید سرویسو راه اندازی کنه.از من و تمام کاربرای شهرمون 15 تومن گرفتن در حالی که سهم مخابرات فقط 3 تومن بود.اما چند تا از دوستام از مخابرات سرویس گرفتن که هیچ هزینه ای بابت نصب و راه اندازی ازشون نگرفتن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من منزل قبلی صبا نت داشتم و الان که جا به جا شدم میخوام نتم رو عوض کنم چون از قطعی های صبا ناراضی ام
    شاتل در حال حاضر جشنواره سرویس رایگان برای دانشجویان گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر شما شاتل را انتخاب کنم یا از پارس سرویس بگیرم ؟؟؟؟؟؟
    میشه دوستان کمکم کنید !!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان پارس به نظرم برای سرویس شبانه هم محدودیت گذاشته بعد از چند شب دانلود دیشب سرعت شبانه من رسید به 20 با سرویس 512

داره خودمونی میشه jesika_243's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سزعت همش بر می گرده به مخابرات
    من مدتی بود سرعتم بالای 60 نمیومد ولی بعد مخابرات منطقه ما مثل اینکه سیستمشونو ارتقا دادن و الان من زیر 200 سرعتم نمیاد !!! با وجود اینکه 128 هم هستم
    نه دوست عزیز همه چی هم به مخابرات برنمیگرده من یکی از فامیل هامون تو مرکز مخابراتی من از پارس سرویس داره سرعتش زمین تا آسمون با من فرق داره سرویس جفتمون هم یکی هست

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست من سرویس 128 شاتل داره منم یه زمانی شاتل داشتم اون خیلی راضیه میگه اکثرا با 80 kb دانلود میکنه ،خودم یه مدت وایمکس داشتم توی خونمون زیاد آنتن نمیداد . حالا میخوام دوباره ADSL بگیرم به نظرتون کدوم سرویس پارس بهتره ؟ از پارس آنلاین بگیرم یا شاتل؟ من سرعت برام مهمه .
    مرسی

داره خودمونی میشه SomeOne.Like.You's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان قضیه چیه امشب ؟

از چند ساعت پیش سرعت منو روی 4 مگ بستن که سرعت دانلودم در حال حاضر که در ساعات رایگان هستیم اینه :

سلام میشه بگی از کدوم سرویس استفاده میکنی . و اینکه روزانه با چه سرعتی دانلود میکنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •