تا 20 گیگ ماهیانه ؟سرویس 27 تومانی تا 20 گیگ دانلود سرعتش روی دو مگابیت بسته میشه و بعدش میاد روی 128 که دانلودت میشه 15 کیلوبایت و تا آخر دوره همون قدر میمونه
تا 20 گیگ ماهیانه ؟سرویس 27 تومانی تا 20 گیگ دانلود سرعتش روی دو مگابیت بسته میشه و بعدش میاد روی 128 که دانلودت میشه 15 کیلوبایت و تا آخر دوره همون قدر میمونه
الان چک کردم دیدم سه ماهه 128 با حجم 8 گیگ میشه 72 تومن که همون نامحدودش از نوع POL میشه 78 تومن خوب نامحدود ( یا همون 20 گیگ ) که خیلی به صرفه تره
دوستان قضیه چیه امشب ؟
از چند ساعت پیش سرعت منو روی 4 مگ بستن که سرعت دانلودم در حال حاضر که در ساعات رایگان هستیم اینه :
![]()
بحثتون به هیچ عنوان اسپم به حساب نمیاد.
تا همین پارسال کل پولی که کاربرای ADSL باید در ابتدا به مخابرات بدن از 3 هزار تومن بیشتر نمیشد.2 تومن بابت میکروفیلتر که تو مخابرات نصب میشه و هزار تومن رانژه (بله اشتباه نکنید هزار تومان).الان میکروفیلتر 5 تومن شده و هزینه رانژه رو هم خبر ندارم اما در بدترین حالت اگه 2 برابر شده باشه میشه 2 تومن.پس کل هزینه اولیه پرداختی به مخابرات میشه نهایتا 7 تومن.هر مبلغی بیشتر از این تو جیب نمایندگی میره.من پارسال همین موقع مشترک پارس شدم و اوموقع 15 تومن هزینه اولیه گرفتن و گفتن 3 تومن مال مخابراته و 12 تومن هزینه نصب.من گفتم نصبو خودم بلدم اما اونا مدعی بودن که بار اول فقط نمایندگی پارس باید سرویسو راه اندازی کنه.از من و تمام کاربرای شهرمون 15 تومن گرفتن در حالی که سهم مخابرات فقط 3 تومن بود.اما چند تا از دوستام از مخابرات سرویس گرفتن که هیچ هزینه ای بابت نصب و راه اندازی ازشون نگرفتن.
سلام به همگی دوستان من منزل قبلی صبا نت داشتم و الان که جا به جا شدم میخوام نتم رو عوض کنم چون از قطعی های صبا ناراضی ام
شاتل در حال حاضر جشنواره سرویس رایگان برای دانشجویان گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما شاتل را انتخاب کنم یا از پارس سرویس بگیرم ؟؟؟؟؟؟
میشه دوستان کمکم کنید !!!!!!!!!!!!![]()
دوستان پارس به نظرم برای سرویس شبانه هم محدودیت گذاشته بعد از چند شب دانلود دیشب سرعت شبانه من رسید به 20 با سرویس 512
نه دوست عزیز همه چی هم به مخابرات برنمیگرده من یکی از فامیل هامون تو مرکز مخابراتی من از پارس سرویس داره سرعتش زمین تا آسمون با من فرق داره سرویس جفتمون هم یکی هست
سلام دوستان
دوست من سرویس 128 شاتل داره منم یه زمانی شاتل داشتم اون خیلی راضیه میگه اکثرا با 80 kb دانلود میکنه ،خودم یه مدت وایمکس داشتم توی خونمون زیاد آنتن نمیداد . حالا میخوام دوباره ADSL بگیرم به نظرتون کدوم سرویس پارس بهتره ؟ از پارس آنلاین بگیرم یا شاتل؟ من سرعت برام مهمه .
مرسی
سلام میشه بگی از کدوم سرویس استفاده میکنی . و اینکه روزانه با چه سرعتی دانلود میکنی؟![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)