افغانستانو خوب اومدیمجبوری بیای تو جمع وایمکسی ها ب اجبار مثل ماها دیگه با گرونی ها و قطعی ها و نوساناتش بسازی. البته چون میخوای مودم بخری و مشترک جدید هستی اولاش خیلی خوبه هم سرعت شبانت هم روزانت ..امان از روزی که کمی قدیمی بشی ...هیییییی
افغانستانو خوب اومدیمجبوری بیای تو جمع وایمکسی ها ب اجبار مثل ماها دیگه با گرونی ها و قطعی ها و نوساناتش بسازی. البته چون میخوای مودم بخری و مشترک جدید هستی اولاش خیلی خوبه هم سرعت شبانت هم روزانت ..امان از روزی که کمی قدیمی بشی ...هیییییی
الان دوباره توی صفحه مشترکین رو نیگا کردم دیدم بله از 17 تا طرح موجود الان فقط 13 تا طرح داره!
به اصطلاح نامحدوداشون رو برداشتن(همون بهتر!)
نمیدونم دیگه چیکار میخوان بکنن که نکردن.
مثل اینکه الاکلنگی هست و مال یه جا بالا میره مال جای دیگه مییاد، پائین. من از راس ساعت ۲ تا ۸ صبح دیشب با سرعت یک مگابیت، حتی نتونستم یک گیگ دانلود کنم.
مشکل GPRS رو هم با ایرانسل و هم با مخابرات چک کردین؟ برای مثال من توی سه تا سیمکارت ایرانسل چک کردم و تنها یکیشون هست که همیشه بین حدود ۵۰ تا ۵۵ دسیبل قدرت میده و باقی بالای ۶۰ هستن. منظورم این هست که حتی توی یه شرکت باز هم به دلیلی که نمیدونم وضعیت سیمكارت با سیمکارت فرق داره.
حالا همین لیست فعلی رو با لیست اشتراکهایی که اواخر همین آبان سال جاری میدادن مقایسه کنید. اون موقع ۲۷ مورد بود و الان ۱۴ مورد. یعنی تقریباً توی این ۳-۴ ماه اخیر انتخابهای ممکن رو نصف کردن. اسمش باشه گروون نکردن، اما عملاً انتخابها رو محدود میکنن که کاربر مجبور بشه بره به سمت طرحهای گروونتر. یادتون باشه توی سرعت دو مگ هم حجم انتخابی رو بیشتر کردن که باعث شده عملاً طرحهای دو مگ قیمتشون بره بالا. به نظر که میخوان به زور مصرف رو ببرن بالا که هزینه بیشتری بگیرن.
میشه حدس زد که مشابه سالهای قبل یه گروونی هم دم عید داشته باشیم.
![]()
آقا من شخصا از مبین نت توبه کردم
چی بود بابا
خداتومن فقط باید پول ترافیک میدادی
گزارش دهی ش هم خیلی مزخرفه
همش یکی دو روز عقبه
مودم رو هم خاموش میکنم بعد از پنج دقیقه باز گزارش دیروز رو بهم میده
سرعتش هم تعریفی نداره که
الان رفتم دو مگ مخابرات گرفتم
گیگی دو تومن
سرعتش هم خیلی هم خوبه
مودم وایمکسه رو میشه فروخت؟؟
اره دقیقا هروقت بچه ها اینجا میگن سرعتشون خوبه برای من کم میشه و برعکس
البته ناگفته نماند که من وی پی ان داخلی هم میزنم وگرنه 1 گیگ هم نمیشه گرفت
آقا یه راهنمایی بی زحمت بکنید . من میخوام مبین نت یه ساله بگیرم سرعت 512 سی گیگ . به سرعت شصت هفتاد تا هم قانعم . میخواستم ببینم سرعت روزانه و شبانه چنده و کلا میصرفه یا نه . ممنون . تو تهرانم .
Last edited by Alisheykh; 08-02-2014 at 21:17.
مگه جداً VPN وطنی توی مبیننت براتون اثر داشته؟!؟ من که خودم و دوستم نزدیک یک ماه همه جور تست کردیم و توی سرعت هیچ تاثیری ندیدیم. من هم دیگه تمدیدش نکردم،
vpn برای کسایی کاربرد داره که سرعت روز و شبشون فرق داره. مال ما اکثرا یکیه. (شایدم فقط من اینجوریم!)
مثلا من با نت افتضاح مخابرات vpn برام یه جورایی سرعت رو ثابت میکنه ولی روی مبین نت تاثیر نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)