خوب اردیبهشت رو با 106.5 گیگ دانلود رایگان و 12 گیگ غیررایگان به پایان رسوندیم....![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب اردیبهشت رو با 106.5 گیگ دانلود رایگان و 12 گیگ غیررایگان به پایان رسوندیم....![]()
دوستان سرویس های اکو تغییری توشون داده نشده مثلا اکو 512 شده باشه 1 مگ
موفق باشید
...............................
Last edited by sepehrsr; 03-06-2011 at 00:45.
الان جمله ات سوالی بود یا خبری؟
اگه سوالی بود ....نه کماکان داون استریم روی 544 هست
ارزو به دل موندیم سرعت 1 مگ را تجربه کنیم![]()
ما که آرزو به دلمون نموند
ولی چه فایده ، فقط توی روز سرعت بالاست ، توی شب باید 4 5 تا فایل همزمان بذاری ، تازه اگه سروری که ازش دانلود میکنی ساپورت کنه
شخص دیگر ارتباطش قطع میشه ؟
اگر از User , Pass یکی دیگه برای دانلود استفاده کنیم، ارتباط اون قطع میشه ؟
خواهشا" جواب بدید.
تو روزنامه خبرجنوب امروز شيراز شاتل آگهي داده 2 مگ سيزده و خورده اي، درسته قيمتش؟
آقا من دیشب به این نتیجه رسیدم بستگی داره خونتون چه منطقه ای باشه سرعت دانلود بالا پایینه من یکی از دوستام 128 شاتل داره تو روز که میگه بین 50-65 شبام 60 -70 دانلود میکنم منکه شبا نتونستم از روزیکه گرفتم بیدارشم دان کنم نمیدونم چنده
دوست عزیز هروقت پینگت رفت بالا این دستور رو بزن . اگر پینگ از خط 4 به بالا زیاد شد بدون از مخابراته . اگر پینگ خط 1 و 2 و 3 و 4 بالا بود از شاتل هست
tracert yahoo.com
اینو توی CMD بزن
بله مجتبی جان . یک ساله . مثل 512 که میده 9 تومن . ولی دیگه دانلود رایگان شبانه نداره . درضمن میدیریت شاتل به من گفت اصلاً الان پیشنهاد نمیکنم چون سرویس خرابه و نویز خیلی میره بالاتر
هم اکنون 191 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 191 مهمان)