پخشو عوض کنید به نظرم .
JVC X120 + KENWOOD PS6975
پخشو عوض کنید به نظرم .
JVC X120 + KENWOOD PS6975
سلام--پس بگم --با این پول پخش بخره بجای کواک---
1-پخش های جی وی سی چه رده ای نسبت به کنوود دارند؟؟
2-این پخش مارشال رانگاه کردم--حدود145 تومان است ایا واقعا توی صدا با مثلا با x400 که حدود همین 300 تومن دوستم است خیلی تفاوت صدا دارد؟؟/
Last edited by poloton7; 23-04-2016 at 14:38.
اصلا قابل مقایسه نیست . تنظیمات ، کیفیت ساخت ، خروجی ها ، زیبایی . هرچی شما بگی سر تره .
چون نمیخواد زیاد خرج کنه و بعدا هم قصد ارتقا نداره همون پخش جی وی سی و باند کنوود که عرض کردم خوب هستند . جفتشون روی هم 300 میشه .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سیم پک امپلیفایر جی فورس بگیرم یا زامیکس؟
سلام
سمند دارم یه آمپ 4 کانال و باند بیضی 690 و هدیونیت همه پایونیر و صدای مناسب فقط باندهای جلو روی در فابریک هستند که اصلا صدایشان به گوش نمی رسه.
خواستم یه جفت باند گرد حدود 70 تا 100 برا جلو بگریم .نصابها گفتند اصلا فایده نداره و صدا باز هم فرقی نمی کنه.حالا میخواه نظر شما رو هم بدونم و ایا تنها راه خرید کامپوننت هست و اگر جواب مثبته یه کامپوننت قیمت مناسب و کیفیت مناسب به من معرفی کنید ممنون
سلام دوستان پک سیم امپلیفایر جی فورس بهتره یا زامیکس؟
با سلام به دوستان
دوستان میخواستم یه سیستم در حد 500 تومن نصب کنم دنبال صدای زیاد تا 4 تا خیابون اونورتر نیستم
یکی از دوستان اینجا بهم ضبط 3750 با باند 6965 پیشنهاد دادن
پیش یکی از دوستای نصابم رفتم بهم باند رو کدنس پیشنهاد داد بخرم البته مدلش یادم نیست ولی قیمتش رو 285 میگفت و 220 وات بود امتحانش هم کرد بیس صداش واقعا عالی بود یه ظبط دست دوم 3550 هم داشت که میگفت 165 بهم میده حالا بنظرتون بین باندها پایونر خوبه بگیرم یا کدنس ؟؟؟ آیا ظبط 3550 دست دوم رو بگیرم یا 3750 یا 3850 که این دوتا یه قیمت بود فقط فیسش فرق داشت فقط تو بین باندها وات پایونر 550 بود ولی کدنس 220 که دوستم میگفت این واتها رو پایونر الکی میزنه واقعی نیست ولی کدنس واتش واقعا همون 220 واته
اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم![]()
سلام .
KENWOOD X400 + JVC 7158 روی هم 510.000 . چند وقت دیگه هم آمپ اضافه بکن .
ما که قید 7158 رو زدیم اهوازو زیر و رو کردیم فقط یه مغازه داشت اونم 280 تومن میگفت
داداش ضبط نظرم پایونر هست فقط تو باند موندم یعنی jvc مثل کدنس بیس و صدای واضح داره چون کدنس رو که دوستم برام امتحان کرد خودش یه سابی بود برای خودش یعنی صدای ریز هم خوب بود هم بیسش یعنی نسبت به پایونیر همپایه خودش که 6975 بود بهتر بود ولی جی وی سی رو نمیدونم یعنی از این دوتا سر تره این مدل ؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید چون پنجشنبه میخوام برم سیستم رو ببندم
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)