دوستان کسی که بعد از آموزشی به یه شهر دیگه تقسیم شده رو چه جوری میشه درخواست داد به شهر خودش منتقل بشه ؟ از کجا باید اقدام کرد ؟ معاف از رزم هم باشه و نیاز به پیگیری درمان
دوستان کسی که بعد از آموزشی به یه شهر دیگه تقسیم شده رو چه جوری میشه درخواست داد به شهر خودش منتقل بشه ؟ از کجا باید اقدام کرد ؟ معاف از رزم هم باشه و نیاز به پیگیری درمان
اره از اصفهان باید بگیریاین شهریار کرج که میگی یعنی بلیط اتوبوس که از اصفهان میگیرم برای اونجا بگیرم؟ یا منظورت اینه اول بیام تهران بعد شهریار؟؟
همه شرکت های مسافربری برای شهریار-کرج اتوبوس دارند من معمولا با بیتا -15 میرفتم
بیشترشون 90% از قم تهران میانبعد این اتوبوس های اصفهان تهران فک میکنم باید از آزادراه تهران ساوه بیان تهران دیگه، بین راه نمیشه پرندک پیاده شد و رفت پادگان؟؟
ببین یا باید رباط پیاده بشی یا شهریار
پادگان اسمش پرندک ه ولی توی یه بیابون ه
معولا برای برگشت از مرخصی زمانی که میرسی ساعت 4 یا 5 صبحه که خوب توی اون زمان شهریار و رباط تاکسی بهتر پیدا میشه
نگران نباش یکبار که بیایی مرخصی تمام راه ها دستت میاد
زمانی که من 02 بودم امیر پوردستان امد گفت 02 بخاطر اینکه امکاناتش ضعیفه همه استان خودشون یا استان همجوار میافتندو سوال آخر اینکه میشه بپرسم کجا تقسیم شدی؟ و کلا تقسیماتش کجاهست؟
تقسیماتش بیشتر تهران اصفهان شیراز بود برای اصفهانی ها
لذت بخش ترین دوران خدمت همین اموزشیه
مرسی. اطلاع داری حین خدمت چطوری میشه انجام داد؟؟
داداش خیلی حال دادی، دمت گرم![]()
آیا در حین خدمت درجه تشویقی داده میشه؟
این سوال و جدی پرسیدی ؟؟؟!!!!
بله دریگان ما که ناجا بودیم دریک مورد چند نفر درجه تشویقی گرفتند ...
tapatalk
دوستان یه لیسانسه با بسیجی فعال درجش چی میشه؟
بسیجی بودن لاخ درجه سرباز ارتباطی نداره ستوان
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
تو خدمت گروهبان و ستوان و سرباز صغر چون همه وظیفه هستن فرق آنچنانی ندارن
امون از دست اون هایی که جو گیر میشن تو خدمت و میخوان عقده های خودشون رو خالی کنن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)