تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2006 از 4751 اولاول ... 1006150619061956199620022003200420052006200720082009201020162056210625063006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,051 به 20,060 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
    بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست

---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
    بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از بچه هاي شيراز كي مياد بريم براي شكايت؟
    با هم باشيم خيلي بهتره.
    مجتبی جان اینجا خیلی دنبال همراه نباش . من که خودم رفتم . شما هم خودت برو .

3. این کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهم اون عدد Downstream توی تنظیمات مودم هست که هم روی 128 ، هم روی 256 و هم روی 512 ، یکسانه!
    تایید میشه
    من اکو 256 دارم ولی تو تنظیمات مودم Downstream رو 544kb زده

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

گند بزنن شاتل رو
    با این سرعت شبانش....

6. 2 کاربر از vahid_ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

نمیدونم مشکل از چیه واسه منم همین طوره ولی این فایل رو امتحان کن ببین با چه سرعتی میگیره!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو با سرعت 70 تا دانلود میکنه ولی بقیه لینکها رو با سرعت زیر 5 کیلو؟
    الان تا ساعت 1 سرعت عالی بود و دو دقیقه قبلش زدم رسید به 200 ولی بعد از یک سرعت اومد پایین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا به دیشب از سروم تو آلمان که دانلود میزم سرعت 64 بود سرور کانادا هم حداکثر 10
    امشب سرور آلمان 10 و سرور کانادا 60

دستش درد نکنه شاتل
    پشتیبانی هم میگه سرورت مشکل داره
    خیلی باحالن به خدا

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان گرامی ، من یک مطلبی رو چند ماه پیش به عنوان شگرد جدید کلاهبرداری شاتل زدم دوستانی که مشکل سرعت دارند حتما مطالعه کنند .
    امشب دیگه بعد از ۲ هفته واقعا قاطی کردم . زنگ زدم پشتیبانی (مشهد ) کلی سر و صدا راه انداختم . طرف میگه برو فایرفاکس دانلود کن ! گفتم نگاه کن منو نمی خواد سر کار بزاری . من میدونم که لینک ها کش میشن !
    گفت پس اگه میدونی چرا پس زنگ میزنی ، گفت الان یک ماهه شبانه مشکل داریم . گفتم پس چرا از اول منو سرکار میزاری میگی برو از فایرفاکس دانلود کن !‌
    مرتیکه احمق میگه خوب همه سر کار میزارن ، مگه اشکالی داره (نمی دونم کی این احمق ها رو استخدام می کنه )
    بهش گفتم ملت دیوانه اند که هر شب ۵۰ تا لینک از سایت فایرفاکس بزارند (همه هم فقط باید لینک نسخه ی آخر ویندوزی باشه ) بعد تا صبح با سرعت بالا دانلود کنند ! (یک هارد۲ ترابایتی پر از فایرفاکس . جالبه نه ؟!!! )
    بعد گفتم چطوری میشه فسخ کرد ، گفت : میخوای فسخ کنی که چی بشه ! . گفتم برم از یک جای دیگه بگیرم . گفت همه جا همینجوریه !‌
    گفتم به طور ربطی نداره . گفت خوب یا باید صبر کنی که قراردادت تموم شه ، پورتت خالی بشه یا هم که بیای درخواست فسخ بدی !
    گفتم هزینه چی ؟ گفت : هزینه رفته هوا ! اینو که گفت دیگه مخم داشت سوت می کشید !‌
    گفتم یعنی چی ! گفت همین که هست . یعنی دزدی در روز روشن !
    دیگه گوشی رو کوبیدم زمین ....

دوستان باز هم تاکید میکنم . به سرعت سرورهاتون شک نکنید ! طرف برگشته میگه رپیدشیر معتبر نیست برای ما ! (رپیدشیر با ۶۰۰ گیگابیت بر ثانیه پهنای باند ( چند ده برابر کل اینترنت ایران )‌ . توی خوابش هم رئیس شاتل این عدد رو بلد نیست لاتینش رو بنویسه !
    یک چیز رو هم متذکر بشم . موضوع اصلا سیاسی نیست . چون من از چند تا از دوستام توی مخابرات مطلع شدم که محدودیتی از طرف اونها اعمال نشده . اینها از بس مشتری جمع کردند و کیلویی هم پهنای باند رو باز گذاشتند اینجوری شده .
    قبلا هر کس هرچی پول میداد همون قدر هم دریافت می کرد . من ۵۱۲ با ۵۸ کیلوبایت دانلود می کردم . کسی هم که ۱۲۸ داشت با ۱۶ . ولی الان پورت ها رو باز کردند . همین خر تو خری میشه که من ۵۱۲ باید طی دو هفته ی اخیر نتونسته باشم ۱۰۰ مگابایت دانلود کامل و بدون مشکل داشته باشم . شخص دیگری با ۱۲۸ بتونه شبی ۲ گیگ دانلود کنه !
    مدیران احمق این شرکت هم نمی فهمن که ملت به حق خودشون قانع هستند . شما نمی خواد دست و دلبازی کنید و بدون داشتن اطلاعات فنی کامل (با گذاشتن سه تا جوجه مهندس به عنوان مهندس فنی که فقط چیپس و پفک می خورن ) روی اعصاب ملت راه برین !

10. 6 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قبلا هر کس هرچی پول میداد همون قدر هم دریافت می کرد . من ۵۱۲ با ۵۸ کیلوبایت دانلود می کردم . کسی هم که ۱۲۸ داشت با ۱۶ . ولی الان پورت ها رو باز کردند . همین خر تو خری میشه که من ۵۱۲ باید طی دو هفته ی اخیر نتونسته باشم ۱۰۰ مگابایت دانلود کامل و بدون مشکل داشته باشم . شخص دیگری با ۱۲۸ بتونه شبی ۲ گیگ دانلود کنه !
    سرعت دانلود شبانه 128 مدتهاست برگشته به 16. وگرنه من مرض نداشتم با هزار جور مصیبت بیام اکو512. حالام که اومدم 512 سرعتم اینجوری.

الان زنگ زدم به پشتبانی بهش میگم چرا توی دانلود شبانه سرعتها اومده پایین؟ میگه ترافیک مرکزتون دیالمه بالاست! آخه من موندم توی مرکز ما اکثر مردم نمیدونن کامپیوتر چیه بیان دانلود شبانه داشته باشن!
    بعد بهش میگم اگر پهنای باند مرکزمون کمه خب چرا فقط سرعت دانلود اکثر آپلود سنترها محدود شده و بقیه سرورها و سایت ها سرعتشون عادیه؟ بازم با توجیه مسخرش گفت که ما سرعت سایتی رو محدود نکردیم!!! مشکل از کم بودن پهنای باند مرکز شماست که اون رو در آینده باید اضافه کنیم!!! طرف من رو ببو فرض کرده بود.
    منم که دیدم بحث با این آدمای کلاهبردار نتیجه ای جز عصبانیت من به دنبال نداره گوشی رو قطع کردم.

کاری نداره. عطای دانلود شبانه رو به لقاش میسپارم و برمیگردم همون 128 (با سرعت روزانه 512 ) تا بیش از حد پول توی حلقوم این دزدا نفرستم.
    Last edited by P‌C; 22-05-2010 at 01:25.

داره خودمونی میشه aga hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کمک! کمک! هلپ

از آقایون کمک کنن شاید این مشکل بنده حل بشه.تازه یه ماه و نیم که رفتم از شاتل سرویس eco 256k گرفتم.ولی پینگم هر 5 دقیقه میرسه به 900 - 1000 حسابی اعصابمو خرد کرده.به پشتیبانی هم میگم میگه مشکل از ما نیست. کسی میدونه مشکل از کجاست؟ لطفا کمک کنین. وین عوض کنم حل میشه؟ تازه ویروس یابی کردم. کامپیوتر تمیزه تمیزه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با خود ویندوز پینگ میکنی دیگه؟
    DNS شاتل رو پینگ کن (85.15.1.10) ببین پینگش باید زیر 80 باشه
    شاید مخابرات محله ی شما مشکل پیدا کرده
    سال پیش 1 ما من پینگم 1000 تا 2000 بود بعد خودش درست شد

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------

راستی last.fm هم فیلتر شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •