تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2005 از 4428 اولاول ... 1005150519051955199520012002200320042005200620072008200920152055210525053005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,041 به 20,050 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    زنجان - پلاک 7

پيش فرض

عزیز دل برادر ، وقتی بهت بر میخوره ؛ نیازی نیست از کوره در بری !
    آخه طرح گذاشتن چه ربطی به هزینه رانژه داره !؟ اینا دو چیز بسیار متفاوت هستند ها ! الان چون حرفی مخالف حرف شما میزنم، اطلاعاتم کمه!
    نه داداش من ؛ اینا حرفه ، پرسیدم که میگم ؛ همونطوری که خودم وقتی اومدم نوین نت و بقیه میاند ؛ هیچ هزینه مازادی بابت رانژه ازشون گرفته نمیشه ؛ تا مادامی که اینجا هم هزینه ی اینطور دزدی رو یاد بگیره. اما خیلی ساده هست! طرح گذاشتن!!!
    پس لطفا وقتی اشراف کامل نداری یا دوست داری بپیچونی موضوع رو که ربطش میدی به طرح! تلاش کن توی یه بحث ، همیشه نظر مخالف رو بهش احترام بذاری.

اینکه لطف مکنید و تلاش میکنید سوال های بقیه رو پاسخ بدید ؛ خیلی ارزشمند هست ؛ اما اینو هر کسی میدونه، وقتی میخوای چند نقل قول داشته باشی توی یک پست، عوض ردیف کردن پست ها؛ گزینه ی نقل قول کردن چندگانه استفاده میشه که پست حالت اسپم و افزارش آمار نگیره.

با توجه به شخصیتی که از خودتون نشون میدید ؛ احتمالا به این پست هم طبق عادت معمول پاسخ خواهید داد! اما برای اینکه جو تاپیک بهم نخوره ؛ هیچ ارزشی توی پاسخ دادن بهش دیگه نمیبینم.
    جالبه که میگی به نظر مخالف احترام بذار بعد اینطوری حرف میزنی
    جوابه حرفای دیگه رو نمیدم. دوستان منو تو این تاپیک میشناسن چند وقتی هست گره از مشکلاته یه عده باز کردم. شخصیته شماهم معلومه خیلی قانون مند هستی

ولی برای اینکه میگی از خودم میگم طرح رو. کافیه یه سر به سایت مقررات ارتباطات رادیویی یا سایت خوده پارس آنلاین بزنی
    اونوقت میفهمی کی رو هوا حرف میزنه
    نوین نت به کاربرانی مثل شما لطف دارن که میخوان شما به اینترنت دستیابی داشته باشی
    شما اصلا اینجا چیکار میکنی وقتی نوین نت داری! اینجا برا پارس هست! جالبه وقتی از پارس آنلاین هم نیستی با قاطعیت جواب میدی! برو به بچه های نوین برس عزیز
    من یا همون!
    Last edited by amir_n71; 22-10-2012 at 01:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه های تهران که سرویس 512 رو گرفتند تو روز با IDM سرعت دانلودشون چنده ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه های تهران که سرویس 512 رو گرفتند تو روز با IDM سرعت دانلودشون چنده ؟؟؟؟

من برا پینگ پایین به خواست خودم رو 2 مگ نو اینترلیو بستم ( 1 مگ بود قبلا ) و تو اینترلیو بودن کشش دانلود رو کم میکنه... الان 240 و شب هم 240 دانلود میکنم ( Lick ma Speed ! )

بخوام میتونم رو 4 هم ببندم

اما برخی مراکز مخابراتی 4 مگ ندارند و شبانه برخی جاها بده چون شلوغه.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان کسی از تعرفه های نامحدود استفاده کرده؟
    128 اش چطوریه سرعت محدود ترافیکی (منظور بعد از مقدار خاصی ترافیک محدود کنه سرعت رو) پینگ شب و روز و...؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شارژ موقت کجاست؟
    این سرویس ها جدید که تبلیغ کرده همش همون قدیمیاست که چه تغییری کرده!؟
    این سرویس traی من کجاست؟
    Last edited by SevenCity; 22-10-2012 at 17:45.

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

من برای یکی از آشناها درخواست adsl دادم از پارس همون موقع که یه ماه رایگان داده بود
    الان وصل شده
    بعد یکی از این مسئولاش که صحبت کرد گفت 10 تومن جایزه معرفی و اینا میزارم تو سرویست ؟!! چجوری میشه فمید لحاظ کرده و حجم بوده یا تخفیف تو شارژ سرویس بعدی ؟
    و اینکه برای یکی دیگه میخوام یه ساله بگیرم اونم همین جایزه رو داره ! چرا ؟

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

MTU رو بزن 1300 یا 1290
    ممکنه یکمی سرعتت بهتر بشه البته تو باز کردن صفحات وب
    ممنون
    دوستان این تاثیری هم توی دانلود داره(مثلا کمتر قطع شدن فایل های ریزام ندار) یا بی تاثیره؟
    سپاس

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان کسی از تعرفه های نامحدود استفاده کرده؟
    128 اش چطوریه سرعت محدود ترافیکی (منظور بعد از مقدار خاصی ترافیک محدود کنه سرعت رو) پینگ شب و روز و...؟
    من 128 داشتم بستگی به کار شما داره سرعتش واسه من تو روز خیلی نوسان داشت و پیکش 100 بود ولی معمولا از 60 بالا تر نمیرفت (موقع دانلود فایل های حجیم) از 2 به بعد هم بیشتر مواقع میومد حدود 20 . الان هم که چند روزه محدود شدم که شده 12!! ولی برای کار من سرویس قابل قبولی بود

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این محدود شدنها فقط برای دانلود هست یا مثلا توی وب پیج لود کردن هم سرعت پایین میاد؟ مثل لود عکس و اینا با این 12 که حتی نمیشه یه ویس چت تو یاهو کرد
    راستی چرا پارس با تمام مسنجرها مشکل داره؟ من با سرویس 1 مگ توی تمام مسنجرها مشکل ویس دارم صدا قطع و وصل میشه

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم نا محدود POL -U چطوره ؟ مثل همون حجمی فقط نا محدود آخه عده ای میگن نا محدود خوب نیست شاید منظورشون TRA هست که ارزون تره درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •