به مبین نت هیچ اعتباری نیست. شاید طرح ویژه گذاشت، شاید نزاشت، شاید گرون کرد، شاید نکرد. نمیشه پیش بینی کرد. هر جور صلاح میدونید انجام بدید.
به مبین نت هیچ اعتباری نیست. شاید طرح ویژه گذاشت، شاید نزاشت، شاید گرون کرد، شاید نکرد. نمیشه پیش بینی کرد. هر جور صلاح میدونید انجام بدید.
با سلام
کسی از دوستان در کرمانشاه سرویس داره که بتونه از کیفیتش برام توضیح بده ؟
دوستان اگه من بخوام 1024 حجمی بگیرم، سرعت دانلود روزانه و شبانه ام چقدر خواهد بود ؟ از نظر پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 روی چند هست مبین نت معمولاً ؟
راستی دوستان میتونن یه مودم خوب بی سیم با کمترین قیمت و بهترین کیفیت بهم معرفی کنم ؟ چون من به دلیل قطع ADSL تازه میخوام وایمکس بگیرم و وارد نیستم اصلا.
مودم ها باید داخلشون سیم کارت بزاری ؟
ممنون
اگر کسی از دوستان شیرازی مبین نت دارند میشه بفرمایند سرعت شبانه و صبحانه مبین در سرویس های یک و دو مگ چگونه است ؟
ممنون
Sent from my LG-E975 using Tapatalk
شبانه 1 مگ حداکثر چقدر میشه گرفت؟
من کرمانشاه نیستم پس جواب سوال ها رو به صورت کلی میدم:
سرعت روزانه و شبانه (در idm) :
512 میشه: 64
1024 میشه: 128
2048 میشه: 256
مودم رو حتما باید مودم های خود شرکت باشه یا مودم ایرانسل که تبدیل بکنید. سیم کارت؟؟ نه . فقط مودم.
پینگ (همین الان گرفتم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعات رایگان از 2 تا 8. 6 ساعت در 60 دقیقه در 60 ثانیه در 128 میشه: 2764800 کیلوبایت که با تقسیم بر 1024 میشه 2700 مگابایت که با تقسیم دوباره بر 1024 میشه : 2.63671875 گیگ که همون 2.6 گیگ باشه. البته فک نکنم کسی از همون ساعت 2 تا دقیقا ساعت 8 دانلود کنه. پس میشه 2.5 گیگ.
Last edited by Joaquin; 07-02-2014 at 12:55.
تو همه ی شهر ها با هر موقعیتی سرعت اینطوری که شما گفتید هست ؟
پینگ 4.2.2.4 این سرویس روی چند هستش ؟
ممنون.
سرعت ثابته. ممکنه بعضی مواقع روی بعضی IP ها تغییر کنه که با ریبوت میتونید دوباره این سرعت (و حتی بالاتر رو بگیرید) یا چند فایل رو همزمان برای دانلود بزارید که از حدکثر پهنای باند استفاده کنید.
پینگ ربطی به نوع طرح مورد استفاده نداره و به موقعیت شما و وضعیت پایداری شبکه مربوطه.
دیشب باز سرعت شبانه رو کم کردن ۲۵ تا ۴۰ در نوسان بود (واسه طرح ۵۱۲) .این کارشون خیلی ستمه مخصوصا اگه بخواین فیلم حجم بالا بگیرید .
ادیت .داشتم طرح هارو چک میکردم دیدم ۵۱۲ رو هر گیگش رو ۷ تومن کردن !!! منکه قدیمی هستم ۶ تومن فعلا میدم. ولی طرح های دیگه قیمت ثابته مثلا ۲ مگ همون قیمت ارزان و مناسب و معقوله۱۲ هزار تومن واسه هر گیگ رو داره
Last edited by pcgamer; 07-02-2014 at 14:52.
واسه توضیحات بسیار کامل ازتون ممنونم
پینگش که خیلی خوبه من فکر میکردم وایمکس چون ماهواره ای هستش از 300 400 پایین تر نمیاد !!! همیشه پینگ همین حدوداس ؟
بعضی اوقاتم چون بازی آنلاین میزنم گفتم شاید نیاز باشه ADSL هم بگیرم !
پینگ اسپید تست رو میدونین تا لندن چند میده ؟!
ممنون
سلام
پینگ من کلن بین همین مقدار تا حدود 400 توی بدترین شرایطه.
ادیت: وایمکس ماهواره ای نیست. شبیه وایرلس با دکله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)