والا به نظر من موضوع الان 50 50 شده من فكر ميكنم اين فاميلتون خودشم بدش نمياد xbox بازي كنه . براي بچه 9 ساله بازي كردن با xbox يا pc فرق زيادي نميكنه البته اگه بعدا خيال خريد كينكت داره خوبه چون kinect براي بچه هاي توي اين سن خيلي بايد جذاب باشه .
والا به نظر من موضوع الان 50 50 شده من فكر ميكنم اين فاميلتون خودشم بدش نمياد xbox بازي كنه . براي بچه 9 ساله بازي كردن با xbox يا pc فرق زيادي نميكنه البته اگه بعدا خيال خريد كينكت داره خوبه چون kinect براي بچه هاي توي اين سن خيلي بايد جذاب باشه .
یعنی الان میتونیم داشبورد جدید بریزیم
یکی میتونه این مسیله رو کاملا توضیحبده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جیگرت رو برم، اومدی یه خبر به این جنجالی یی گذاشتی، بعد رفتی که رفتی...
خب بگو چی؟ چجوری؟ کجا؟
این هم آپدیتش نیاز به باز کردن کنسول داره؟
بعد الان چیکار میشه بکنیم چیکار نمیشه؟
اين طور كه معلومه LT plus بازيهاي ap2.5 رو فقط به صورت پچ شده اجرا ميكنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک دانلود lt+ !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني ايني که ميگن کيفيتش بهتره نسبت به PC درست نيست؟ آيا نميشه با کارت گرافيک خوب خريدن براي PC، کيفيتشو مثل Xbox کرد؟
چرا عزیزم میشه ولی کدوم بازی ها بیشتر بازی های خوب رو ایکس باکس میاد در ظمن با300 تومن نمیشه یه کامپیوتر درست خرید بهترین گزینه ایکس باکسه
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
خوب آموزش نصبی چیزی هم بده دیگه
سلام
من بازی assassins creed رو خریدم.بعد دستگاهمو خود به خود آپدیت کرد.(اصلا همچین چیزی میشه)؟
ولی وقتی بازی رو تو دستگاه می ذارم میگه برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟لطفا کمکم کنید.هرچه زودتر بهتر
ممنون![]()
برای پسر بچه 9 ساله Wii بخره بهتره .
اصلا این کار رو تایید نمیکنم!
کنسول واسه کسی خوبه که کامپیوتر رو بلده و اگه کار اختصاصی با کامپیوتر داشته باشه میتونه کار خودش رو انجام بده. ولی در نظر بگیر یه بچه 9 ساله که تنها انگیزش برای یادگیری کامپیوتر گیم هست! با این کار این انگیزه ازش گرفته میشه و دیگه به کامپیوتر توجهی نمیکنه و وقتی احساس نیاز بهش میکنه که هیچی ازش بلد نیست! من اگه جای این آقا بودم واسه پسرم یه کامپیوتر متوسط میخریدم تا علاوه بر سرگرم شدن بتونه یه چیزی هم (که دیر یا زود بهش احتیاج پیدا میکنه) از کامپیوتر یاد بگیره.
به هر حال این نظر من هست و نظر شما هم خیلی خیلی محترم هست.![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)