تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2004 از 2605 اولاول ... 100415041904195419942000200120022003200420052006200720082014205421042504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,031 به 20,040 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

من اصفهانم امروز سرویس ۸ مگ ۵۰ تومنی رو گرفتم ،قوانین مخابرات مثل همه

یه کلاه برداری شیک دیگه امروز متوجه شدم

توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی

بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
    گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
    صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین

اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .

واقعا کاش توی افریقا ب دنیا می اومدیم حداقل میدونستیم نبودیم و نیستم و نداریم

2. 3 کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خودتون رو اذیت نکنید تو یه تاپیک دیگه دوستان گفته بودن که مخابرات استان خراسان رضوی گفته که ما نمیتونیم تفکیک کنیم و بنابراین همون نصف حجم رو میدیم فکر کنم اینجام همون وضعه
    اصلا فکر کنید که کامل هم تفکیک کنند اکثر سایتهای هم که ما فکر میکنیم داخلیه تکلیفشون معلوم نیست مثلا من از سایت تلوبیون سریال دانلود میکردم با نت ایرانسل گاهی اوقات داخلی حساب میکرد بعضی وقتام خارجی یعنی اصلا معلوم نیست اینا با خودشون چند چندن اونوقت میان کل وضعیت اینترنت رو اینطوری میریزن به هم
    نه اصلا بحث تفکیک خارجی و داخلی به کنار،این کلا نشون نمیده که چقدر حجم داری چقدرش مصرف شده و چقدر مونده

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من اصفهانم امروز سرویس ۸ مگ ۵۰ تومنی رو گرفتم ،قوانین مخابرات مثل همه

یه کلاه برداری شیک دیگه امروز متوجه شدم

توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی

بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
    گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
    صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین

اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .

واقعا کاش توی افریقا ب دنیا می اومدیم حداقل میدونستیم نبودیم و نیستم و نداریم
    نه اینطوری نیست 90 گیگ خارجی +90 داخلی،شما اگه فقط ترافیک داخلی استفاده کنی 180گیگ داری،اگرم فقط خارجی استفاده کنی 90 گیگ داری،اگرم هردوش باشه که باید محاسبه و تفکیک کنن که با این وضع داغون نمیکنن یا نمیتونن در این صورت داخلی هم خارجی حساب میشه و مشترک ضرر میکنه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان اگه من از 512 نامحدود برم سمت این طرح جدیدها، بعد یکماه اگه خوب نبود؛ میتونم برگردم به همین 512 نامحدود قبلی ؟
    مطمئنی شما ؟

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

4 شنبه هفته پیش زنگ زدم 2020 برای تغییر سرویس به 16 مگ.
    تا دیروز هیچ خبری نشد و سرعت همون سرعت 512 قبل بود.
    دوباره زنگ زدم گفتن که سرویس شما تغییر کرده، گفتم ولی من به زور دارم 30 کیلوبایت سرعت دانلود میگیرم. گفت اعلام خرابی میکنم.

الان تو پنل که نگاه میکردم تو قسمت تیکت بعد از بررسی زده که "پورت مشترک zte است ونیشتر از 2m نمیشود ،لطفا مشترک جهت تغییر تعرفه راهنمایی گردد."
    دوستان این الان یعنی چی؟ در ضمن خط فیبر نوریه

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان عزیز در سرویس پس پرداخت مخابرات حجم باقی مانده را نشان نمیدهد. برای نشان دادن مصرف حتما باید پیش پرداخت باشید.
    در پنل کاربری سرویس ---- جزییات--- حجم ترافیک باقی مانده
    برای دیدن آخرین حجم باقی مانده یک بار مودم را خاموش رو روشن نمایید تا حجم باقی مانده به روز شود. در غیر اینصورت آخرین حجم باقی مانده از آخرین اتصال نمایش میده

8. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله مطمئن هستم. سرویس نامحدود سابق از دست بدی تمام. حواست باشه. تو خود مخابرات هم کاغذ به دیوار زدن و تذکرش رو دادن

10. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

نه اصلا بحث تفکیک خارجی و داخلی به کنار،این کلا نشون نمیده که چقدر حجم داری چقدرش مصرف شده و چقدر مونده

برادر من جلومه حرف الکی نیمی زنم که

فقط ۹۰ گیگ خارجی زده شده در پنل . پیش پرداخت هم حساب کردم

۱ گیگ از سرور داخلی دانلود کردم . و نیم گیگ از اون ۹۰ تا کم شد

رفت تو پاچه ، مبارکمون باشه ، امروز ب نتیجه نرسم ۱۹۵ و کل سایت های تکنولوژی اینقدر میگم تا بفهمن مردم گاو نیستن

12. این کاربر از ravani_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

رفت تو پاچه ، مبارکمون باشه ، امروز ب نتیجه نرسم ۱۹۵ و کل سایت های تکنولوژی اینقدر میگم تا بفهمن مردم گاو نیستن
    والا همون قبلا بهتر بود ی طرح تشویقی میزاشتن یکساله میخریدی با ی حجم اضافه. ترافیک داخلی و خارجی هم نداشن. سیصد گیگ حجم سیصد تومن مال همسفر عالی بود برای سرویس یکساله همسفر که سرعتشم 16 بود. کلا سرعت 16 یکساله با 90 گیگ و حجم اضافه 300 گیگ میشد که کلا هزینش میشد470 تومن. که روزی 1ونیم گیگ میشه. حیف شد من سرویس یساله خریدم 130 تومن ولی پول نداشتم حجم اضافه بخرم 300 گیگ رو.
    در ضمن بگم که همون 90 گیگ درسته تو سایت مخابرات بر حسب ترافیک داخلی زده. ینی مثلا که زده 180 گیگ در صورتی میتونی 180 گیگ استفاده کنی که از ترافیک داخلی فقط این 90 گیگو استفاده کنی(که ترافیک داخلیم ی چیز مسخرس چون ما اصلا سایت دانلود فیلمو نرم افزارو... نداریم که ترافیکش داخلی حساب شه) در اصل شما پول 90 گیگ ازت گرفتن و فقط 90 گیگ حجم داری که این 90 گیگ میتونی همش خارجی استفاده کنی یا داخلی استفاده کنی که میشه 180 گیگ و ترکییی هم مثلا 80 گیگ خارجی استفاده کردی و اون ده گیگ باقی مونده رو داخلی استفاده کردی(ینی در اصل بیست گیگ داخلی استفاده کردی.
    این جدولو ببینی بهتر متوجه میشی.

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست عزیز شما بد متوجه شدی
    هیچ جا نگفتن اون حجم اعلامی نصف نصف هست یعنی هم ۹۰ گیگ داخلی داری هم ۹۰ خارجی
    نه مخابرات نه هیچ کدوم از بقیه شرکتها
    حجمی که اعلام کردن به صورت داخلی هست یعنی اگه همش‌ رو داخلی مصرف کنی اون مقدار داری اگه همش رو خارجی مصرف کنی نصف اون رو داری
    اگه هم ترکیبی باشه که یه ترکیبی از اون مقدار
    شما بد متوجه شدی که نصف هم داخلی داری و نصف خارجی
    ۱۹۵ هم شکایت کنی به حایی نمیرسی چون شما بد متوجه قضیه شدی

15. 5 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •