سلام. من کارتم ازین قدیمیاس.. برای تعویض به کارت هوشمند باید دقیقن چه مدارکی ارائه بدم ؟
سلام. من کارتم ازین قدیمیاس.. برای تعویض به کارت هوشمند باید دقیقن چه مدارکی ارائه بدم ؟
در رابطه با وسایل که هم تو اولین پست این تاپیک یه چیزایی نوشته و هم این که اگه پیگیر باشی دوستان تو پست های مختلف گفتن چیا لازمه.
در موردمو هم حتما موهاتو همینجا کوتاه کم چون بعدا معلوم نیست چی بشه و چطور بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دوست عزیز شما درست میگی اصلا احتیاجی به ترمینال رفتن نیست.
دوستان من قبلا واسه معافیت ( کفالت ) اقدام کرده بودم که رد شد..یه برگه استعلام از ثبت احوال (واسه تک پسری) گرفته بودم که همون موقع ضمیمه پروندم شد حالا واسه اینکه بعد از آموزشی بیفتم شهر خودم باید دوباره برم ثبت استعلام بگیرم ببرم نظام وظیفه؟؟؟؟یا اینکه دیگه لازم نیست این کارو انجام بدم!؟
آقا جواب ما رو هم بدید
پادگان خوبیه
نسبت به چند سال پیش خیلی بهتر شده
فکر کنم بیشتر سمت کامیاران باشه تا خود کرمانشاه
نگران نباش جای بدی نیست
05 سلامت میکنم!
کرمان کسی نبود؟
من دارم خودمو واسه دوهفته دیگه و شروع دهن سرویس شدن آماده میکنم!
خیلی خیلی ممنون همشهری از راهنماییت، اینطوری که میگی، مشکلی نیست اصلا. فقط سه تا سوال :
این شهریار کرج که میگی یعنی بلیط اتوبوس که از اصفهان میگیرم برای اونجا بگیرم؟ یا منظورت اینه اول بیام تهران بعد شهریار؟؟
بعد این اتوبوس های اصفهان تهران فک میکنم باید از آزادراه تهران ساوه بیان تهران دیگه، بین راه نمیشه پرندک پیاده شد و رفت پادگان؟؟
و سوال آخر اینکه میشه بپرسم کجا تقسیم شدی؟ و کلا تقسیماتش کجاهست؟
Last edited by parsiaweb; 06-02-2014 at 01:25.
دوست عزیز در این 2000 صفحه من اولین باره میبینم فردی بخواد بیفته ناجا ... خیر نمیشه ...
در حالت عادی یا لیسانس 60 درصد ناجا هستی ...
فرماندهی و ستاد ..
عقیدتی سیاسی
بیمارستان و بهداری ناجا
tapatalk
خدا رحمت کنه
من خودم آموزشی عجب شیر بودم ارتش
خدمت هم سراب بودم هر دوتا از سخت ترین محل های خدمت
کلا ارتش خیلی ناجور:banghead:
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)