دیشب 1.5 گیگ از ترافیکم کم کردن دزداااااااااااااااااا !!!!!
زنگ زدم میگن مطمئنی ؟؟ میخواستم گازش بگیرم !!!!!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دیشب 1.5 گیگ از ترافیکم کم کردن دزداااااااااااااااااا !!!!!
زنگ زدم میگن مطمئنی ؟؟ میخواستم گازش بگیرم !!!!!
باگ چیه دیگه ؟
یه عده امدین فقط میگین دزدی و دزدی بسه دیگه از این کلمه دزدی خسته نشدید ؟؟؟ هر روز تو تاپیک فقط پی دزد میگردید
اگه واقعا راست میگید شکایت کنید سند و مدرک بدید سازمان تنظیمات براتون پی گیری کنه اگر این طوریه کل شرکت های
اینترنت دارن دزدی میکنن یه مقدار بگردید مشکل کار رو پیدا کنید و حل کنید نه مسئله بسازید و حل نکنید
اگر راست میگید دزدی میشه شکایت کنید الان هم یه عده نیان بگن تو با شرکت اسیاتک هستی و تو نمایندشون هستی
تو فلان هستی من یه کاربر ساده دارم از اینترنت مبین نت و اسیاتک استفاده میکنم تا الان فقط یه بار با مبین نت مشکل پیدا کردم
3 بار با مدرک شکایت کردم حقمو گرفتم شما هم همین کارو کن
ترفند![]()
هیچ دزدی وجود نداره به دلیل سهل انگاری دوستان از حجمتون کم میشه.
طبق قانون نمایندگان شرکت های ispباید برای دانلود در زمان تایم رایگان حتما باید مودم ریست شه و 15 دقیقه بعد از اون تایم اعلان شده دانلود شروع و 15 دقیقه قبل از سر رسید زمان دانلود قطع بشه غیر این عمل کنید مسولیت با خود مشترک هستش
وضعیت نامحدود اسیاتک چطوریه!؟این سرویس: چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه ،سرعتش بعد از اتمام 20 گیگ اولیه روی 512 می مونه یا کمتر میشه!
Last edited by Argada; 14-11-2014 at 13:34.
دوستان وضعیت روزانه سرویس های محدود چجوریاست ؟ رو چند بسته شدن ؟
شما مودم دیال آپ رو از کمد در بیاری وصل بشی بهتر از این نامحدودهای برنزیه آسیاتکه
سلام. دوستان من ساکن اهواز هستم
می خوام از پارس کوچ کنم بیام اسیاتک سرعت سرویس های شبانه و روزانه اش چطوره
من احتمالا 2 مگ بگیرم. من حدود 1 سال پیش هم از اسیاتک سرویس داشتم. ولی سرعت شبانه پایین بود. مجبور شدم عوض کنم
بعد تو صحفه اصلی سایت زده 2 مگ با 10 گیگ ترافیک 2 تا 8 هست رایگانش
ولی تو ریز تعرفه ها یه چیز دیگه زده
والا ما از برج 12 سال پیش که آسیاتک داشتیم تو سرعت شبانه کم نیاوردیم ... باگی هم نیاز نداریم ... دوشواری هم نداریم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)