جرقه رو بزن دیگه.حال میده ها.![]()
جرقه رو بزن دیگه.حال میده ها.![]()
من تازه اومدم توی تریبال
سلام
اسم دهکده ام هست: motionall
توی world 14 هستم
این world خوبه یا همون world10 بهتره
اگه بخوام برم world10 چطوری باید برم اصلا میشه؟
در ضمن کسی هست منو به یک tribe دعوت کنه؟ point:242
من دارم پیش بینی ه جنگ خفن را میکنم
که تو اون کل روستاهای مصطفی به غارت میره و خود مصطفی هم مفقود الاثر میشه
مصطفی نا لوتی چرا sms ها را جواب نمی دی ؟![]()
خوب سلام
می بینم تازه واردین جدید امدن.قبل از هر چیز لطفا تو امضاتون ورود و محل روستا را قرار دهید.
خوب یک روز نبودم انبارم 100000 تا پر شده دارم خرج می کنم برای نیرو که روستا های اطراف را بگیرم.
dizgah شما نمی خواید برگردین؟
خطرناکه حسن !
من میتونم نوبلش کنم.
اما نمیتونم کلیرش کنم.
میام اضفهان بلایی به سرت میارم که تا خود طالش یورتمه بری...
ایشالله گوشیت ریست بشه .
امیدوارم جوهر خودکارت سر یک امتحان مهم تموم بشه.
امیدوارم جلوی دخترای دانشگاهتون با مخ بری تو جوب.
امیدوارم ....
انشاالله
mstf666 جان شما تو 15 مسئولیتی دارین؟
به این میگن مرده خوری
ما که از این شانس ها نداریم
خوش به حالت.
من تا حالا نشده دو تا نوبل با هم داشته باشم
پالاداین بهترین یونیت بازیه.
اگه باهاش زیاد حمله بکنی و سلاح بگیری مثلا قدرت اکس 30 درصد زیاد میشه.
منظور ایشون سلاح بود![]()
با این script یه کم از قابلیت های premium رو بدون دادن پول میتونین بدست بیارین
بالا سمت راست روی install script ، کلیک کنید وقتی دانلود تموم شد(همش 75K) به روش زیر در نم افزار اپرا opera میتونین script رو فعال کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
To enable user JavaScript, use Tools > Preferences > Advanced > Content > JavaScript options, and select the directory where you will put your User JavaScript files. Opera will load all files in the
specified directory whose names end with .js and will use them as User JavaScript files
به Tools > Preferences > Advanced > Content > JavaScript option برید و جایی که برنامه دانلود شده را انتخاب کنید
حالا شما یه سری خاصیت premium رو رایگان دارید
این script مدام update میشه و قابلیت های جدید بهش اضافه میشه
تذکر:اگه مدیران بازی بفهمن (که احتمالش بسیار کمه و یه نفر باید گزارش بده حتما) که شما از این script استفاده می کنین اکانت شما ban میشه
کل اینترنت رو زیر و روکردم ولی پیداش نکردم ممنونبا این script یه کم از قابلیت های premium رو بدون دادن پول میتونین بدست بیارین
کد:
بالا سمت راست روی install script ، کلیک کنید وقتی دانلود تموم شد(همش 75K) به روش زیر در نم افزار اپرا opera میتونین script رو فعال کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
To enable user JavaScript, use Tools > Preferences > Advanced > Content > JavaScript options, and select the directory where you will put your User JavaScript files. Opera will load all files in the
specified directory whose names end with .js and will use them as User JavaScript files
به Tools > Preferences > Advanced > Content > JavaScript option برید و جایی که برنامه دانلود شده را انتخاب کنید
تذکر:اگه مدیران بازی بفهمن (که احتمالش بسیار کمه و یه نفر باید گزارش بده حتما) که شما از این script استفاده می کنین اکانت شما ban میشه
ببینم این دانلودمیشه
مسیر دانلود رو پیدا نکردم
Last edited by B O L O T; 29-02-2008 at 23:18.
از اینجا دانلود کن
بعد همونطور که گفتم تو opera نصبش کن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by logos; 29-02-2008 at 23:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)