تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2004 از 2376 اولاول ... 10041504190419541994200020012002200320042005200620072008201420542104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,031 به 20,040 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال رفت تا خاطرات تلخ جده را پاك كند
    به ياد دونادونى و عليرضا نيكبخت!

استقلال ديشب تهران را به مقصد جده ترك كرد تا چهارشنبه شب اولين و حساس ترين بازى خود در چهارچوب ليگ قهرمانان آسيا را مقابل اين نماينده پرادعاى عربستانى برگزار كند. مسابقه اى كه حتى تساوى در آن نيز براى پسران آبى يك پيروزى خفيف محسوب مى شود.جدال با الاتحاد در شهر جده همواره خاطرات جالبى را براى استقلالى ها تداعى مى كند. خاطراتى كه هم تلخ است و هم شيرين، به همين خاطر بد نديديم سرى به آرشيو بزنيم و رويارويى هاى اين ۲ تيم در كنار درياى سرخ را به اتفاق هم مرور كنيم:
    گل زيباى دونادونى
    در پائيز سال ۷۸ استقلال پس از حذف «هومنت من» لبنان حريف الاتحاد در دور دوم جام حذفى آسيا شد و بازى رفت به ميزبانى زردپوشان عربستان برگزار گرديد. آن ديدار با تك گلى كه «روبرتو دونادونى» هافبك بزرگ ايتاليايى از روى نقطه پنالتى وارد دروازه هادى طباطبايى كرد به سود ميزبان تمام شد تا آنها به لطف شادى يك بر يك در تهران راهى مرحله بعد شوند.
    تلفن بازى نيكبخت
    ۲ سال بعد از آن تاريخ؛ استقلال در مرحله اول جام قهرمان باشگاه هاى آسيا دوباره با الاتحاد همگروه شد و دست بر قضا اين بار هم عربستانى ها ميزبان شدند. بازى رفت در حالى با حساب ۳ بر ۲ به سود الاتحاد تمام شد كه عليرضا نيكبخت بعد از به ثمر رساندن گل اول استقلال كفش خود را از پايش در آورد و در حركتى سمبليك شروع به حرف زدن با آن همانند تلفن كرد. ارزش نيكبخت هنگامى دوچندان شد كه او در دقايق تلف شده بازى برگشت هنگامى كه همگان كار استقلال را تمام شده مى دانستند با ضربه سر خود گل برترى استقلال را رقم زد و حكم به صعود آبى پوشان داد.
    حالا نه از دونادونى در الاتحاد خبرى است و نه نيكبخت در استقلال توپ مى زند اما اميدواريم نماينده كشورمان طلسم ناكامى هاى خود در جده را شكسته و ضمن ارائه يك نمايش مطلوب؛ با دستى پر به تهران بازگردد.تاريخچه ديدارهاى استقلال - الاتحاد
    21 آذر ۷۸
    جام حذفى آسيا - جده
    الاتحاد ۱ - استقلال صفر
    28 آذر ۷۸
    جام حذفى آسيا - تهران
    استقلال ۱ - الاتحاد ۱
    گل استقلال: عليرضا اكبرپور
    30 آذر ۸۰
    جام قهرمانى باشگاه هاى آسيا - جده
    الاتحاد ۳ - استقلال ۲
    گل هاى استقلال: عليرضا نيكبخت و محمود فكرى
    14 دى ۸۰
    جام قهرمانى باشگاه هاى آسيا - تهران
    استقلال ۲ - الاتحاد ۱
    گل هاى استقلال: محمد نوازى (پنالتى) و عليرضا نيكبخت

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جان واريو: پيروزى مقابل الاتحاد اهميت بسزايى دارد

جان واريو هافبك تيم استقلال تهران در آستانه بازى اين تيم مقابل الاتحاد عربستان گفت: استقلال قطعاً الاتحاد را شكست مى دهد و به اعتقاد من پيروزى مقابل اين تيم اهميت بسزايى دارد. وى همچنين خاطرنشان كرد: هميشه ديدار ابتدايى در تمام رقابتها داراى اهميت بسزايى است و اگر شما بتوانيد در آن به پيروزى دست يابيد مى توانيد به بخش زيادى از اهدافتان دست يابيد. در حال حاضر نيز تمام بازيكنان استقلال با انگيزه بالايى در تمرينات شركت مى كنند تا بتوانند مقابل الاتحاد بازى خوبى را به نمايش بگذارند.او ادامه داد: به اعتقاد من و با شناختى كه در طى اين مدت از تيم استقلال پيدا كردم مى توانيم با تمام قدرت الاتحاد عربستان را در خانه خودش شكست دهيم.وى افزود: همه شرايط در استقلال مهيا است و ما اكنون فقط به بازى هاى آسيايى فكر مى كنيم تا بتوانيم در اين بازى ها به مانند ديدارهاى ليگ عمل كرده و حضور موفقى را داشته باشيم.جان واريو با اشاره به رفع مصدوميت خود گفت: براى حضور در مسابقه با الاتحاد به آمادگى كامل رسيده ام و مصدوميتم به طور حتمى برطرف شده است.وى در پايان اظهار داشت: اميدوارم بتوانيم در آسيا هم به موفقيت برسيم و از گروه خود به مرحله بعدى اين رقابت ها صعود كنيم به اعتقاد من استقلال مى تواند در آسيا هم قهرمان باشد.

برهانى: نماينده شايسته اى براى ايران خواهيم بود

آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در ديدار مقابل الاتحاد نماينده شايسته اى براى ايران خواهيم بود.وى تصريح كرد: از آمادگى خوبى برخورداريم و خود را براى ديدارهاى آسيايى آماده مى كنيم. او در خصوص ديدار اين هفته تيمش مقابل الاتحاد اظهار داشت: بازى سختى داريم. الاتحاد از تيم هاى خوب عربستان است و بازى مقابل اين تيم قطعاً آسان نخواهد بود اما شك نكنيد استقلال براى پيروزى وارد ميدان مى شود. قصد داريم به عنوان نماينده ايران از اعتبار فوتبال كشورمان دفاع كنيم. وى يادآور شد: پس از ۵ هفته گل نزدن قصد دارم از موقعيت هاى به دست آمده در ديدار مقابل تيم عربستانى استفاده كرده و دروازه الاتحاد را باز كنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرفاوى : استقلال مدعى اصلى قهرمانى در آسياست

صمد مرفاوى مربى تيم استقلال تهران با اشاره به آغاز ديدارهاى اين تيم در رقابت هاى جام باشگاه هاى آسيا گفت: با وجود اينكه در تمام تورنمنت ها اولين ديدار سخت ترين بازى تيم ها به حساب مى آيد اما استقلال مدعى اصلى قهرمانى در آسيا است. وى همچنين خاطرنشان كرد: با توجه به تعطيلات يك ماهه در ليگ تمام فكر خود را روى بازى هاى آسيايى معطوف كرديم. او ادامه داد: ۲ بازى حساس با الاتحاد عربستان و الجزيره امارات داريم و بايد با تمام قوا مقابل اين تيم ها به ميدان برويم تا بتوانيم با پيروزى زمين را ترك كنيم و منتظر ديدارهاى بعدى باشيم.وى افزود: مساله اى كه براى ما حائز اهميت است اين است كه ابتدا بايد از گروه خود به مرحله بعدى صعود كنيم و سپس براى رسيدن به قهرمانى با حريفان خود دست و پنجه نرم كنيم. مربى تيم استقلال درخصوص بازى با الاتحاد عنوان كرد: الاتحاد تيم بسيار خوبى است و داراى خط هافبك و خط حمله قدرتمندى است كه اگر بتوانيم نقاط قوت آنان را خنثى كنيم مى توانيم نبض بازى را در دست بگيريم. مرفاوى در پايان گفت: براى شكست الاتحاد و گرفتن ۳ امتياز مسابقه به عربستان مى رويم چرا كه در تمامى مسابقات اولين بازى و موفقيت در آن از اهميت بسزايى برخوردار است.

عليزاده: در بهترين شرايط روحى قرار دارم

على عليزاده مهاجم تيم استقلال تهران درخصوص بازى با الاتحاد گفت: بازى سختى در مقابل الاتحاد داريم و بايد مراقب تاكتيك هاى اين تيم باشيم.وى خاطر نشان كرد: الاتحاد تيم قدرتمندى است و ما كار سختى را براى ديدار با اين تيم در عربستان خواهيم داشت.وى ادامه داد: همچنين آن ها از شرايط ميزبانى خود استفاده مى كنند ضمن آنكه جنگ هاى روانى و خصوصيات ويژه اعراب هميشه جزئى از بازى آنان است.او افزود: البته اين ها براى تيم بزرگ مثل استقلال اصلا مهم نيست چرا كه ما به دنبال پيروزى مقابل الاتحاد هستيم و با تمام قدرت و انسجام به ديدار اين تيم خواهيم رفت.مهاجم تيم استقلال با اشاره به آخرين وضعيت خود گفت: صحبت هايى كه كادر فنى با من داشتند باعث شده تا دوباره در بهترين شرايط روحى و روانى قرار بگيرم.عليزاده در پايان اظهار داشت: ديگر به گذشته فكر نمى كنم و دوست دارم هر روز بهتر از روز قبل كار كرده و بتوانم در خدمت تيم باشم.

عباسفرد: دوست دارم اولين گل آسيايى استقلال را به الاتحاد بزنم
    عليرضا عباسفرد مهاجم تيم استقلال تهران در خصوص بازى مقابل الاتحاد گفت: با تمام توان مقابل الاتحاد به ميدان خواهيم رفت وبه شخصه دوست دارم اولين گل آسيايى استقلال را من به الاتحاد بزنم. وى همچنين خاطر نشان كرد: پس از بازى با ذوب آهن تمرينات تعطيل شد و از روز شنبه دوباره تمرينات خود را براى بازى مقابل الاتحاد آغاز كرديم. او ادامه داد: در اين مدت با ديدن چند فيلم از بازى هاى تيم الاتحاد شناخت خوبى نسبت به اين تيم پيدا كرديم و تا قبل از بازى نيز سعى مى كنيم روى نقاط ضعف و قوت اين تيم كار كرده و حضور موفقى در عربستان داشته باشيم.وى افزود: الاتحاد تيم قدرتمندى است و از شرايط ميزبانى نيز استفاده مى كند اما اين باعث نمى شود تا ما نتوانيم بر اين تيم غلبه كنيم بلكه با اين وجود با تمام قدرت مقابل آنان ظاهر خواهيم شد.وى در پايان گفت: خوشبختانه در حال حاضر كوچكترين مشكلى در تيم ديده نمى شود و تمام بازيكنان با روحيه بالا و آمادگى كامل خود را براى يك ديدار حساس مقابل الاتحاد آماده مى كنند.

امير آبادى: بازيكنان بين المللى استقلال الاتحاد را شكست مى دهند

عليرضا عباسفرد مهاجم تيم استقلال تهران در خصوص بازى مقابل الاتحاد گفت: با تمام توان مقابل الاتحاد به ميدان خواهيم رفت وبه شخصه دوست دارم اولين گل آسيايى استقلال را من به الاتحاد بزنم. وى همچنين خاطر نشان كرد: پس از بازى با ذوب آهن تمرينات تعطيل شد و از روز شنبه دوباره تمرينات خود را براى بازى مقابل الاتحاد آغاز كرديم. او ادامه داد: در اين مدت با ديدن چند فيلم از بازى هاى تيم الاتحاد شناخت خوبى نسبت به اين تيم پيدا كرديم و تا قبل از بازى نيز سعى مى كنيم روى نقاط ضعف و قوت اين تيم كار كرده و حضور موفقى در عربستان داشته باشيم.وى افزود: الاتحاد تيم قدرتمندى است و از شرايط ميزبانى نيز استفاده مى كند اما اين باعث نمى شود تا ما نتوانيم بر اين تيم غلبه كنيم بلكه با اين وجود با تمام قدرت مقابل آنان ظاهر خواهيم شد.وى در پايان گفت: خوشبختانه در حال حاضر كوچكترين مشكلى در تيم ديده نمى شود و تمام بازيكنان با روحيه بالا و آمادگى كامل خود را براى يك ديدار حساس مقابل الاتحاد آماده مى كنند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رضایت کامل استقلالی ها از هتل هیلتون

هتل هیلتون شهر جده فوق العاده مورد توجه کاروان استقلال قرار گرفته است.

زیبایی، بزرگی و تجهیزات این هتل که در کنار دریا قرار دارد بازیکنان استقلال را متعجب کرده است.

استقلالی ها وسعت این هتل را ده برابر هتل استقلال در تهران عنوان می کنند. ساختمان های دوقلو در کنار هم که در تصویر فوق مشاهد می کنید در مساحتی بسیار بزرگ و با سازه فوق العاده زیبا محل اقامت کاروان استقلال است.

باشگاه الاتحاد تا به این لحظه پذیرایی مناسب و ایده آلی را از کاروان استقلال انجام داده است. آنها حتی جهت انجام کارهای پزشکی یک اتاق کلینیک برای کادر پزشکی تیم استقلال در نظر گرفته اند. همچنین یک اتاق تدارکات هم در اختیار تیم استقلال است. در این دو اتاق فقط امور پزشکی و تدارکات انجام می گیرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ترکیب اتاق ها
    بازیکنان و کادرفنی تیم استقلال به ترتیب زیر به صورت گروه های یک نفره، دو نفره، سه نفره در اتاق های مختلف هتل هیلتون مستقر شدند.

- مرفاوی، بابازاده
    - پولادی، عباسفرد
    - طیری، فکری
    - برهانی، نوری
    - طالب لو، نامداری
    - شکوری، علیزاده
    - قربانی، منتظری
    - رینالدو، جانواریو
    - جباری، حیدری
    - بیک زاده، خذیراوی
    - مجیدی، منیعی
    - قلعه نویی
    - کوشکی،روانخواه
    - علی نظری، علی امیری
    - امیرآبادی، کاظمی، اکبرپور
    - اکبری، تقی پور

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

قلعه نویی
    به جده که آمدم بیشتر امیدوار شدم

امیر قلعه نویی دقایقی پیش از شروع جلسه آنالیز تیم الاتحاد عربستان در سالن همایش های هتل هیلتون به پرسش های سایت رسمی باشگاه استقلال پاسخ داد.عکس این خبر مربوط به جام باشگاههای آسیا در سال 2002 در امارات است.میلان ماچالا و وینگادا در کنار قلعه نویی
    شرایط سفر چگونه بود؟

در مجموع مناسب بود. من جا دارد از مدیریت باشگاه تشکر کنم که امکان پرواز چارتر اختصاصی را فراهم کردند. من فکر می کنم استقلال سال ها بود که اینقدر در آرامش به یک سفر خارجی نیامده بود.

البته بچه ها یک مقدار در فرودگاه مهرآباد خسته شدند. چون ما بعد از تمرین دیروز به فرودگاه رفتیم و تا ساعت 30/9 شب که پرواز انجام شد بچه ها منتظر بودند اما در مجموع پرواز خوبی بود و سالم و سلامت به جده رسیدیم.

گویا صدور ویزا در فرودگاه جده نزدیک به 2 ساعت طول کشید؟

بله، حدود 2 ساعت معطل شدیم اما قابل پیش بینی بود و از قبل به ما گفته بودند که در فرودگاه جده ویزاها به صورت نهایی تحویل اعضای تیم می شود.

در خبرها آمده بود که بازیکنان استقلال از اسکان تیم در هتل هیلتون خیلی راضی هستند؟

انصافاً هتل فوق العاده زیبا و مجهزی است. واقعاً هر چقدر از این هتل تعریف کنم کم گفتم من فکر می کنم این یکی از بهترین هتل های هیلتون در دنیاست. امروز پیش از ناهار هم از تجهیزات مختلف هتل دیدن کردیم و باید به این موضوع اشاره کنم که تا اینجای کار میزبانی باشگاه الاتحاد از ما خیلی خوب و ایده آل بوده است.

وضعیت تمرینات به چه نحوی خواهد بود؟

ما امشب در ورزشگاه فیصل بن فهد تمرین می کنیم و فردا شب هم در ورزشگاه اصلی حدود یک ساعت تمرین می کنیم. البته تمرینات اصلی را در تهران انجام دادیم و در اینجا فقط تمرینات هماهنگی با محیط را انجام می دهیم.

برخورد مردم شهر جده با شما چگونه است؟

از همان اول که وارد فرودگاه شدیم کری خوانی را آغاز کردند. از واکنش مردم جده نسبت به تیم استقلال که بسیار هم محترمانه است می توان فهمید که این مسابقه برای مردم عربستان و شهر جده خیلی مهم است. در نقاط مختلف شهر تبلیغ این مسابقه را انجام دادند و دوستان ما در سفارت ایران پیش بینی می کنند که ظرفیت ورزشگاه در شب مسابقه تکمیل خواهد شد. به طور کلی مردم عربستان فوتبال را دوست دارند و در گذشته هم این موضوع را نشان دادند.

احساس شما با توجه به حضور درشهر جده نسبت به بازی چهارشنبه شب چگونه است؟

اتفاقاً من وارد جده که شدم بیشتر به این مسابقه امیدوارم. البته مسابقه خیلی سختی است. الاتحاد طرفداران بی شماری دارد اما مطمئن باشید استقلال حرف های زیادی در این مسابقه برای گفتن دارد.

آخرین خاطره شما در جام باشگاه های آسیا چه بود؟

مربوط به دوره ای می شود که سرمربی استقلال رولند کخ بود. من هم به عنوان مربی به امارات آمده بودم. یادم هست هم آقای وینگادا حضور داشتند و هم میلان ماچالا که یکی از بهترین مربیانی بود که در چند سال اخیر در منطقه خاورمیانه حضور داشته است.

درباره ترکیب مسابقه و بازیکنان هم صحبت می کنید؟

اجازه بدهید به زمان مسابقه که نزدیک تر شدیم درباره این مسائل صحبت کنیم.

من فقط دلم می خواهد به غلامرضا محمدی یک خسته نباشید بگویم و تأکید کنم که با مقام نایب قهرمانی و شکست خوردن در فینال جام جهانی هیچ چیز از ارزش کار این سرمربی ارزنده تیم ملی کشتی آزاد کم نمی کند. به یاد داشته باشیم که ما در المپیک و در رقابت های جهانی گذشته اصلاً در شان کشتی ایران ظاهر نشدیم اما این بار با هدایت یک مربی شجاع و با دانش موفق بودیم.

امیدوارم غلامرضا به مانند گذشته به تلاش خودش ادامه دهد. زندگی ورزشی یعنی همین. برای تیم های صبا، سپاهان و به خصوص پرسپولیس هم آرزوی موفقیت در لیگ قهرمانان آسیا را دارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرين اطلاعات از الاتحاد در آستانه ديدار با استقلال

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران ساعت 21 فردا در حالي به مصاف الاتحاد عربستان مي رود كه حريف از مهره هاي خوبي بهره مي برد.

به گزارش خبرگزاري فارس، الاتحاد مهره هاي تأثيرگذار زيادي دارد كه اين امر كار آبي پوشان را در برابر اين تيم مشكل مي كند. رضا حسن تكر فلاته مدافع شماره 4 و عبدالعزيز السبياني مهاجم شماره 3 اين تيم كه در چند بازي اين تيم نقش اساسي در حملات الاتحاد داشتند، در بازي آخر اصلاً به ميدان نيامدند و اين نشان از پرمهره بودن الاتحاد است.
    با همه اين ها قلعه نويي با بررسي حدود 6 بازي اخير الاتحاد مهمترين و خطرناك ترين بازيكنان اين تيم را مشخص كرده است.
    رناتوي برزيلي هافبك اين تيم (شماره 27)، عماد متعب مهاجم مصري (شماره 10)، سلطان النمري (شاره 30) و محمد نور (شماره 18).
    البته از كنار چهره هايي چون حمدالمنتشري و طلال مشعل هم به سادگي عبور نكنيد.
    هرچند در الاتحاد رناتو نمايشي بهاري داشته و به گفته كارشناسان فوتبال در عربستان گاهي نمايش قابل توجهي دارد و گاهي هواداران را از خود نااميد كرده است. محمد نور هم از آن دسته از بازيكناني است كه وقتي صاحب توپ مي شود بسيار خطرناك و در مقابل وقتي توپ را از دست مي دهد بسيار ضربه پذير نشان داده است. اما ويژگي بارز الاتحاد ميانگين بالاي قدي تيم است و بازيكنان تنومند اين تيم سعي مي كنند برتري جسماني خود را بر حريفان تحميل كنند اما در عين حال حضور بازيكناني با فيزيك بدني اين چنيني به نوعي آفت نيز محسوب مي شود و موجب كاهش سرعت الاتحاد در اجراي تاكتيك هاست.
    شايد سرعت دادن به بازي كليد طلايي شاگردان قلعه نويي در عربستان باشد كه در صورت دقت و تمركز استقلالي ها را به پيروزي در اين رقابت رهنمون سازد.
    تحت فشار قراردادن حريف در زمان دفاع مهمترين حربه الاتحاد است و اين تيم با وجود كندي در اجراي تاكتيك هاي خود در زمان دفاع با سرعتي باور نكردي فشار بر بازيكن صاحب توپ را با حداقل 3 الي 4 بازيكن خود اجرا مي كنند.
    خطا دادن پشت محوطه جريمه نيز از جمله مشكلات لاينحل اتحادي ها به شمار مي آيد عادتي كه به نوعي فرصت را در اختيار استقلالي ها قرار مي دهد تا از ضربات ايستگاهي نهايت بهره را ببرند.
    كسب امتياز از جده قطعاً يكي از اهداف مهم استقلال است. اگر چه پيروزي و برتري برابر الاتحاد بسيار خوشايند آبي پوشان خواهد بود، اما بايد گفت در صورت تساوي نيز استقلال صاحب يك امتياز با ارزشي مي شود كه بي شك بيش از يك امتياز ارزشمند است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کنفرانس مطبوعاتی قلعه نویی و کالدرون
    کالدرون : هرگز نگفته ام استقلال را با سه گل شکست می دهیم

ساعت 12 امروز به وقت تهران کنفرانس مطبوعاتی سرمربی و کاپیتان های دو تیم استقلال و الاتحاد عربستان در سالن کنفرانس هتل هیلتون شهر جده آغاز شد.

نکته قابل توجه در این کنفرانس زمانی بود که کالدرون تأکید کرد: «من به هیچ وجه درباره نتیجه این مسابقه صحبتی نکردم و هرگز نگفته ام که استقلال را با سه گل شکست می دهیم من برای استقلال احترام زیادی قائل هستم.مسابقات استقلال در لیگ ایران را به دقت آنالیز کردیم و برای پیروزی به میدان می رویم.

کالدرون آرژانتینی سرمربی تیم الاتحاد عربستان بازی با استقلال ایران را دشوار خواند.

وی با اشاره به قدرت تیم استقلال دیدار با این تیم را بازی سختی برای شاگردانش توصیف کرد.

کالدرون در مورد اینکه در رسانه های ایران به نقل از او نوشته شده الاتحاد با سه گل استقلال را شکست می دهد گفت: در ایران هم خبرنگاران مثل همه دنیا چیزهایی می نویسند که اصلا گفته نشده.

وی با استناد به اینکه هیچ مربی و بازیکن عاقلی هرگز برای پیش بینی یک مسابقه از نتایجی با اختلاف سه گل استفاده نمی کند گفت: شاید بتوان یک بازی را یک- یک، صفر-صفر یا یک- صفر پیش بینی کرد اما در حالی که در این مسابقه احتمال عکس شدن نتیجه دور از ذهن نیست، هیچ مربی و یا بازیکنی چنین پیشگویی نمی کند!

سرمربی الاتحاد در مورد مصدومان تیمش نیز گفت: نایف هزاری و سلطان نمربی عملا به دیدار برابر استقلال نخواهند رسید.»

فرهاد مجیدی، کاپیتان تیم استقلال هم در این کنفرانس حضور داشت. او در پاسخ به پرسش خبرنگاران عربستانی گفت: استقلال صدرنشین لیگ برتر ایران است و یکی از پرافتخارترین تیم های قاره آسیا است. مطمئن باشید مسابقه فردا یکی از مسابقات مهم و زیبا در دور اول لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود. ما انگیزه زیادی برای فتح جام باشگاه های آسیا داریم و در این راه باید یکی از قدرتمندترین تیم های حال حاضر در آسیا یعنی تیم الاتحاد را شکست دهیم.

قلعه نویی: پشتوانه استقلال یکصد هزار هوادار در ورزشگاه است.

امیر قلعه نویی، سرمربی تیم فوتبال استقلال امروز در نشست خبری پیش از مسابقه ،گروه 3 رقابت ها را گروه مرگ خواند.

قلعه نویی تأکید کرد در گروه 3 هر سه تیم استقلال، الاتحاد و الجزیره بهترین های لیگ کشورهای خود هستند و هر سه از بخت صعود برخوردارند. لذا ما برای هر مسابقه برنامه ای جداگانه داریم و در بازی های داخلی و خارجی با رویکردهای خاص با توجه به شرایط آن مسابقه ظاهر خواهیم شد. در بازی های خانگی بزرگترین پشتوانه ما یکصد هزار هوادار هستند.

سرمربی استقلال در پاسخ به سوال یک خبرنگار عرب در مورد اینکه برنامه استقلال در دیدار با الاتحاد چیست، گفت: «همچنان که می دانید استقلال و الاتحاد دو باشگاه پرافتخار آسیا هستند و بازی این دو تیم آسان نخواهد بود. بازی های الاتحاد را دیده ام و به رغم احترامی که برای این تیم قائلم نقاط ضعف این تیم را شناسایی کرده ایم و برای آنها برنامه داریم. تیم استقلال با گل های زده بالا خط حمله قدرتمندی دارد و در دیدار با الاتحاد هم هدف اول ما پیروزی در این مسابقه خواهد بود و در درجه دوم در پی کسب امتیاز از این مسابقه خواهیم بود.

وی در پاسخ به ادعای منتسب به سرمربی الاتحاد که گفته است با 3 گل استقلال را شکست می دهیم گفت: «ضمن احترام به آقای کالدرون باید بگویم نتیجه در زمین مشخص می شود و بهتر است حرف هایمان را در زمین مسابقه بزنیم.

کالدرون پس از صحبت قلعه نویی اذعان کرد هرگز چنین نگفته است.
    قلعه نویی در مورد نقش سایر عوامل در نتیجه یک تیم گفت: بی تردید همه عوامل اداری، فنی، مدیریت، رسانه ها و هواداران در عملکرد یک تیم موثر هستند اما باید پذیرفت که در طول 90 دقیقه این کادر فنی است که در تیم اثر گذار است و البته گاهی اتفاقاتی می افتد که از دست مربیان یک تیم هم خارج است. ما در ایران می گوییم هر کس مورد نفرین مادرش قرار بگیرد مربی خواهد شد و از طرفی مربیگری تنها شغلی است که آینده کاری فرد را پای بازیکنان رقم می زند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •