خطتون روی 17 مگ بسته شده
اینکه بیشتر از 10 نمیده مشکل از خط یا مودم شما نیست و از خود شرکت هست
Sent from my MI 5 using Tapatalk
خطتون روی 17 مگ بسته شده
اینکه بیشتر از 10 نمیده مشکل از خط یا مودم شما نیست و از خود شرکت هست
Sent from my MI 5 using Tapatalk
همه طرحها به 128 تغییر میکنه
دوستان اگه من از 512 نامحدود برم سمت این طرح جدیدها، بعد یکماه اگه خوب نبود؛ میتونم برگردم به همین 512 نامحدود قبلی ؟
خیر. دیگه پریده
جدول مقایسه تعرفه اینترنت غیر حجمی شرکتها؛ سرعت 16 مگابیت بر ثانیه
![]()
تکلیف ما با این پنل کاربری آشغال چیه واقعا؟ الان از کجا بفهمم چقدر ترافیک مصرف شده؟ چقدر مونده؟ اصلا ترافیک اضافه نمیشه خرید صفحه اش ارور میده.
این دوستانی که سرویس حجمی داشتن تا حالا چیکار میکردن؟
Last edited by xomax; 12-12-2017 at 19:43.
این همسفره پس پرداخت.با سیم مسی..به نظرتون سرویس جدید بگیرم؟
مصرفم زیر ۲۰ گیگ
Last edited by saeidsmxo; 12-12-2017 at 21:59.
خیلی خوبن اینا،زنگ زدم میگم مقدار حجمو نشون نمیده میگه ماهانه یه حجم مشخصی داری باید مصرفتو ازش کم کنی (یعنی خودت حساب کنی) گفتم خسته نباشی شرکت های دیگه حتی به تفکیک داخلی و خارجی حساب میکنن میگه اره مخابرات فعلا اینجوریه شاید دراینده پنل و اپدیت کنیم،دوباره زنگ زدم به یکی دیگه گفتم شماره رو گرفت گفت برو درست شد،ولی الان بازم فرقی نکرده
به نظرم باید از طریق 195 اقدام کنیم
خودتون رو اذیت نکنید تو یه تاپیک دیگه دوستان گفته بودن که مخابرات استان خراسان رضوی گفته که ما نمیتونیم تفکیک کنیم و بنابراین همون نصف حجم رو میدیم فکر کنم اینجام همون وضعه
اصلا فکر کنید که کامل هم تفکیک کنند اکثر سایتهای هم که ما فکر میکنیم داخلیه تکلیفشون معلوم نیست مثلا من از سایت تلوبیون سریال دانلود میکردم با نت ایرانسل گاهی اوقات داخلی حساب میکرد بعضی وقتام خارجی یعنی اصلا معلوم نیست اینا با خودشون چند چندن اونوقت میان کل وضعیت اینترنت رو اینطوری میریزن به هم![]()
من اصفهانم امروز سرویس ۸ مگ ۵۰ تومنی رو گرفتم ،قوانین مخابرات مثل همه
یه کلاه برداری شیک دیگه امروز متوجه شدم
توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی
بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین
اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .
واقعا کاش توی افریقا ب دنیا می اومدیم حداقل میدونستیم نبودیم و نیستم و نداریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)