سرعت 1M برنزه ماکس نت قبل عید 90-80 بود که الان شده 55 و 2M برنزه هم 100-90 تاست. خیلی نامردیه قبلا خیلی بهتر بود همه سرعتشو نو بیشتر کردن حتی مخابرات که دستش درد نکنه و قیمتهاشونو کم کردن اما این ماکس همیشه برعکس عمل میکنه متاسفانه ......![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت 1M برنزه ماکس نت قبل عید 90-80 بود که الان شده 55 و 2M برنزه هم 100-90 تاست. خیلی نامردیه قبلا خیلی بهتر بود همه سرعتشو نو بیشتر کردن حتی مخابرات که دستش درد نکنه و قیمتهاشونو کم کردن اما این ماکس همیشه برعکس عمل میکنه متاسفانه ......![]()
حاجی قبل اینکه بگی ایکی قیرانلیخ ام افتاد که منطورت از شل کردن چی بودو سرور لازمه
من چندین صفحه قبل گفته بودم که اینترنتم خاک مبخوره چون شبا زیاد دانلود ندارم، فقط دلم میخاد نتم پایدار باشه بدونم تا قیامت سرعتم فلان قده! (چبز زیادیه ملت)
==========
پ.ن: اگه مصرفم زیاد شد آمارشو میگیرم ازت دمت گرم، البته اگه لو نره و نگیرنت![]()
اگر من رو نگیرن بهتون میگم![]()
باگ باید باگ باشد باگی که باگ نباشد . باگ نیست![]()
تکبیر!![]()
اقا همه مخابراتی ها مشکل پینگ بالا دارن؟؟؟؟
الان دو هفته میشه کاهی حتی بالای 500 هم میرسه
این تست رو الان گرفتم...اصلا معلوم نیست چی به چیه همش پینگم بالا پایین میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماکس نت = بای بای
خط تلفنی جدید گرفتم و پیوستم به مخابرات
کلاسیک 6 ماهه 12 گیگ گرفتم 55 تومن
سرویسی معادل این در ماکس نت میشه حدود 83 تومن
خوشبختانه مخابرات هزینه رانژه هم نمیگیره
فقط حسین این کلاسیک سرعتش کم باشه من میدونمو تو![]()
Last edited by golmohammadi; 16-07-2014 at 15:04.
اینم مال ماکس نت دوستان یه نظر بدن که من وضعم چطوره![]()
برای شما IP رنج 5 میده برای همینه !!
من با رنج 2 2 هفته ای میشه که پینگم حدود 90 - 120 هستش
نباید 6 ماهه میگرفتی!!
من یکی 1 ماهه گرفتم 5 تومنو یه 128 نامحدود
البته قصد دارم اون 128 نامحدود رو جمع کنم !! چون دیگه 6 مگ نامحدود دارم !!نمیدونی فول اچ دی دیدن تو یوتیوب بدون نگرانی از کاهش ترافیک چه حالی میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========
وضعیت مودم :
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 18 49 Attenuation (0.1dB): 530 340 Output Power (dBm): 19.5 12.0 Attainable Rate (Kbps): 7336 1056 Rate (Kbps): 5860 950 D (interleave depth): 64 4
کیفیت خطت حرف نداره!! چه دانلود و چه آپلود !! کاش این خط تلفن دست من بود !!چه کارها که باهاش نمیکردم
![]()
Last edited by fanoostalaei; 16-07-2014 at 16:26.
اخه تو که به موبایلت جواب نمیدی
اونجا انتن نداشت
حالا اینو وصل کنند ببینم چجوره
میدونی احتمالا ماکس را جمع اوری کنم
در اینصورت اونی که گفتی جواب نمیده
برا همین فکر اونجاشک کردم که زیاد ترافیک کم نیارم
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)