تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2002 از 4105 اولاول ... 1002150219021952199219981999200020012002200320042005200620122052210225023002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,011 به 20,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

آقا من شنیدم اگه تو آموزشی خودتو خوب نشون بدی یه وقت میزنه به سرشون همونجا نگهت میدارن واسه سربازی.
    کلا بیشتر شانسیه یا دست اوناس که کجا بندازنت؟ واسه تقسیمات یه بار پرسیدم تو یه پست ولی نتیجه ای نگرفتم.

دمت گرم واسه کمکت به بچه ها، حسابی حال میدی

اونا بیشتر رو کسایی قفل میکنن که دنبال پیچن و اگه حال سر و کله زدن با سرباز رو داشته باشن شاید نگهشون دارن یا اینکه موقع تقسیم بهشون حال بدن ( در این مورد تو تقسیمات دخالت میکنن یا بند پ )
    کلی هم اگه بخوان نگه دارن که خوب و بدش فرق نمیکنه چون برای هر آدمی یه جایی دارن ولی اینجوری نیست و اگر هم به سرباز نیاز داشته باشن اواخر آموزشی میان میگن کی دوست داره این جا بمونه .

تقسیمات آخر آموزشی اگه پذیرش باشی که مشخصه کجایی ، اگه نه بیشتر شانسیه و بعد پر شدن ظرفیت سرباز مقیم دیگه معلوم نیست کجا بیفتی...

2. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستان برای گرفتن پذیرش تو یه جای خاص کپی برگ سبز رو بدیم کافیه یا اصلش؟
    شما هم کپی رو ببر و هم اصل رو طرف هر کدومو بخواد میگیره ازت .

برگه سبزم بدرد نمیخوره . من الان اصل شو هنوز دارم اصل کار برگه سفیده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یعنی من از پادگان میام آزادگان ( همون مسیر 2000 تومنی ) از اونجا مترو میام مصلی پیاده میشم میرم ترمینال آرژانین؟؟

از ترمینال آرژانین هم مترو سوار میشم آزادگان پیاده میشم، از آزادگان هم تاکسی تا پادگان؟؟

(
    از سه راه تا سر رجایی هم نفری 750 تومن )

این " سه راه " چیه؟؟ کجاست؟؟

آقا اصلا از ترمینال جنوب و ترمینال آزادی هم برای اصفهان اتوبوس هست ، چه کاریه تا آرژانتین بیام
    از ایستگاه مترو ترمینال آزادی میام ایستگاه مترو آزادگان، از اونجا هم میام پادگان، نظرتون چیه؟؟
    یا اصلا اگه اتوبوس وقتی از اصفهان میاد احتمالا از آزاد راه تهران ساوه میاد دیگه، وسط راه شاید بشه پیاده شد

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

معاف از رزم ها معمولا می افتن شهر خودشون ؟ ممکنه بافته یه شهر دیگه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی من از پادگان میام آزادگان ( همون مسیر 2000 تومنی ) از اونجا مترو میام مصلی پیاده میشم میرم ترمینال آرژانین؟؟

از ترمینال آرژانین هم مترو سوار میشم آزادگان پیاده میشم، از آزادگان هم تاکسی تا پادگان؟؟

(
    از سه راه تا سر رجایی هم نفری 750 تومن )

این " سه راه " چیه؟؟ کجاست؟؟
    آره
    سه راه افسریه دیگه

7. این کاربر از aghaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستی این فجر و نصر چیه داستانش؟هر کی میدونه مارم در جریان بذاره؟
    خیلی خلاصه بگم فقط دعا کن بیوفتی نصر. فجر و وحدت داغونت میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

دوستان اگه در سپاه پذیرش بگیریم قبل از آمدن برگ سفید میگن موافقت شده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

معاف از رزم ها معمولا می افتن شهر خودشون ؟ ممکنه بافته یه شهر دیگه ؟

قانون خاصی برا اینکه معاف از رزم ها بیفتن شهر خودشون وجود نداره مگر اینکه طرف جزء گروه ب باشه ( اعصاب و روان ) که اونا معمولا باید تو شهر خودشون خدمت کنن که این مورد همش بستگی به نامه ای داره که دکتر کمیسون مینویسه مثلا نباید پست بده ، شب نباید تو پادگان بمونه و...

11. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

قانون خاصی برا اینکه معاف از رزم ها بیفتن شهر خودشون وجود نداره مگر اینکه طرف جزء گروه ب باشه ( اعصاب و روان ) که اونا معمولا باید تو شهر خودشون خدمت کنن که این مورد همش بستگی به نامه ای داره که دکتر کمیسون مینویسه مثلا نباید پست بده ، شب نباید تو پادگان بمونه و...
    ممنون عزیز
    جریان از این قراره پسر عموی منو با وجود بیماری اگزمای شدید پوستی معاف از رزم کردن اعزام رو هم زدن 19 اسفند امسال
    بیماری این با استرس بیشتر میشه برای همین نمیخواد یه ماه دیگه منتظر بمونه میخواد شنبه 19 بهمن داوطلب اعزام بشه تا بیماریش از این که هست شدیدتر نشه !
    حالا با این جریان که برگه سفیدش هم نیومده و تقسیم نشده کار این بنده خدا چی میشه ؟ من خودم یه چند باری رفتم نظام وظیفه گفتن باید همون روز اعزام بیاد و ما با تهران صحبت کنیم اگر نیاز بود همون جا بگیم که تقسیمش خورده فلان جا
    حالا نامه دکترش رو که معاف از رزم کرده از کی بگیریم ؟

پ.ن : ماشالله شما چقدر اطلاعات داری ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

ممنون عزیز
    جریان از این قراره پسر عموی منو با وجود بیماری اگزمای شدید پوستی معاف از رزم کردن اعزام رو هم زدن 19 اسفند امسال
    بیماری این با استرس بیشتر میشه برای همین نمیخواد یه ماه دیگه منتظر بمونه میخواد شنبه 19 بهمن داوطلب اعزام بشه تا بیماریش از این که هست شدیدتر نشه !
    حالا با این جریان که برگه سفیدش هم نیومده و تقسیم نشده کار این بنده خدا چی میشه ؟ من خودم یه چند باری رفتم نظام وظیفه گفتن باید همون روز اعزام بیاد و ما با تهران صحبت کنیم اگر نیاز بود همون جا بگیم که تقسیمش خورده فلان جا
    حالا نامه دکترش رو که معاف از رزم کرده از کی بگیریم ؟

پ.ن : ماشالله شما چقدر اطلاعات داری ممنون

من زیاد تو روند اداری معاف از رزمی تجربه ندارم ولی اگه معاف شده باشه احتمالا همونجا نامه رو میدن دستش که ببره +10 یا بایگانی ثبت کنه یا خودشون ثبت میکنن و با توجه به اینکه برگه سبزش اومده باید توش زده باشه وضعیت جسمانی : ....

من تا به حال نشنیدم کسی روز اعزام بره اونجا و اونا هم اعزامش کنن و معمولا حداقل 2.3 هفته یا بیشتر مونده به اعزام میشه تاریخ اعزام رو عوض کرد که کلا تو پرونده ثبت میشه که شما درخواست تعجیل دادی و زودتر اعزام شدی.

و اگر هم بشه وقتی تو سیستم ثبت نشه که پسر عموی شما تو این تاریخ اعزام شده و فقط در حد حرف باشه که ثبت میشه ممکنه بعدها براش مشکل به وجود بیاد و ریسکش بالا هست ( یادمه یه بنده خدایی همینجا پست گذاشته بود که آموزشیم

تموم شده و آخر آموزشی به من گفتن که شما اصلا سرباز نیستی و اطلاعاتت تو سیستم نیست و از کجا اومدی و... ) در ثانی اسفند بهترین ماه برا اعزام هست ، بهش بگو بره حال دنیا رو بکنه تو این یه ماه ، معمولا چند وقت مونده به خدمت همه خوشحالن
    البته بین خودمون باشه وقتی میرن تو میفهن چه خبره

قایلی نداشت
    بازم سوالی بود در حد تجربه درخدمتم

14. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •