![]()
یه روز شده خب
![]()
یه روز شده خب
ببینید دوستان این هدیه کاملا مشکوک میزنه
من تمام مراحل رو انجام دادم و اس ام اس اومد به دفتر نمایندگی مبین نت شهرتون برید تا اون یه گیگ رو دریافت کنید من هنوز نرفتم .میرم خبرشو میدم بهتون.
در ضمن هیجا ننوشته این یه گیگ رایگانه نه تو سایت نه تو این اس ام اسی که اومده برام![]()
اگه دفترچه مودمهای خارجی رو بخونید نوشته که اصلاً کمتر از بیست سانت بین مودم و بدن فاصله نباشه. به نظر همین وضعیت برای مودمهای داخلی هم باشه. برای بعضیها که به امواج الکترومغناطیس حساستر هستن این فاصله بیشتر هم میشه. منتهی چیزی نیست که دقیق بشه گفت حتماً فاصله باید اینقدر باشه یا فلان کس حساس هست و اون یکی نیست. کلاً دورتر بودن به نفع هست، بخصوص برای مورد خارجی که قویتر هست. منتهی این تششع فقط مال مودم نیست و به قول خودتون موبایل با بدتر تلفن بیسیم (بخصوص پایه تلفن) نزدیک بدن و سر و گردن نباشه بهتر هست. یعنی اگه میخوابین تلفن و موبایل رو بالای سرتون نذارین. برای مودم هم وضعیت همینطوره.
اگه خواستین توی ویکیپدیا در مورد حساسیت به امواج الکترومغناطیس مطلب هست که توضیحات تکمیلتری داره.
منتهی اینکه مودم خارجی اینقدر بتونه تولید نویز بکنه که سیستم وایمکس یا موارد مشابه رو به هم بزنه، کمی برام عجیب و غیرمنطقی هست. برای همین شاید هم دلیل اون حرفشون چیز دیگهای باشه.
من دیشب درخواست دادم و ایمیل هم بهم رسیده اما هنوز خبری از SMS نیست. امیدوارم که فقط سرکاری نباشه.
جدی یعنی توی اون SMS کذایی که قراره برام بیاد و هنوز نیومده فقط همین رو گفته؟ اینجوری که باید بیشتر از سود اون یک مگ، بابت هزینه رفت و آمد و اتلاف وقت بکنیم. گفتم از مبیننت بعید بود از این کارها بکنه.
در مورد مجانی بودن هم اگه حدستون درست باشه که باید گفت با این حساب مبیننت یه تعریف جدید از هدیه داده. یعنی هدیه جنسی هست که با کلک به مردم میفروشن و پولش رو هم میگیرن.
اس ام اسی که برای من اومد : (بلافاصله بعد از پر کردن فرم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول یه SMS میاد و یه کد توش هست.بعدش باید ایمیل رو چک کنی و لینکی بهت میدن میگن کد داخل SMS رو بزن .بعد دوباره یه پیام میاد که درخواست شما با موفقیت ثبت شد و تا 48 ساعت آینده به حسابتون اضافه میشه.
من دیشب اینا رو انجام دادم همش هم 5 دقیقه طول نکشید.فقط هنوز چیزی به حسابم واریز نشده!
( همزمان پست دادم! دقیقا مثل پست بالایی هست)
من تا بخش ایمیل رو رفتم، ولی هنوز SMS برام نیومده که ببینم توش کد هست (طبق ادعای اولیه خودش) یا سفارش برای رفتن حضوری به جایی. فقط موندم چیکار کنم اگه اون SMS بهم نرسه. لینک ایمیل رو هم دوبار باز کردم و فرقی نکرده.
برای منم اس ام اس هنو نیومده .. نیم ساعته حدودا ثبت نام کردم ..
خطتون همراه اول بوده یا ایرانسل که اس براتون اومده ؟
در تکمیل صحبت قبلیم، راستش وقتی دیدم برای عدهای اون SMS اومده و برای من نیومده به شماره مخابرات شک کردم و بجاش یه شماره ایرانسل دادم. اینبار یک دقیقه نشده SMS رسید و توی اون لینک وارد کردم. بهم هم گفت که تا ۴۸ ساعت صبر کنم که یک مگ بهم اضافه بشه.
دوستانی که مشکل توی گرفتن SMS دارن به مشکل من و نکتهای که گفتم دقت کنن. شاید برای اونها هم مشکل حل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)