تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2002 از 4751 اولاول ... 1002150219021952199219981999200020012002200320042005200620122052210225023002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,011 به 20,020 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saha Software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

symbian-freak جان ، خیلی نتیجه گیری جالبی داشتی!!!!
    من حدود 4 ماه پیش شکایت کردم ، اون موقع اصلأ شبانه کانکت نمیشد!!!و یه ارور عجیب میداد!! شکایت کردم ، تقریبأ توی تنظیم مقررات هم آشنا زیاد دارم ، اما به هیچ نتیجه ایی نرسیدم و هیچ کس جواب درست و حسابی بهم نداد!!!!!! حدود 1 ماه شبانه ام همینطور بود تا یک روز زنگ زدم تهران پشتیبانی و با سر تیم پشتیبانی حرف زدم و فهش و بد و بیراه گفتم و تهدیدش کردم ، خلاصه از اون شب به بعد تا همین چند روز پیش که این مشکل دوباره شروع شد ، سرعتها توپ بود و من با اکو 512 شبها حدود 1.3 ~ 1.2گیگ هرشب دانلود رایگان داشتم!!!
    فکر کنم اینبار هم باید همین کار را بکنم ،توی ساعت اداری زنگ بزنم و فهش بدم تا درست بشه!!!!
    دوستان یادتون باشه یه شکایت و 2 شکایت فایده ایی نداره!! یادتون باشه اگر 100000 تا شکایت بشه مطمئنأ فایده داره!!! پس دوستان همین فردا پسفردا (شنبه ) حتمأ اقدام کنید!!!
    بالاخره شاتل پول گرفته از ما ، باید سرویس ارائه بده!!!

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

سایت شاتل این وارد کردن کد امنیتی رو ورداشت که !!. خودشون فهمیدن چقد شاسگول بازی درآوردن

من این ماه رکورد دانلود رایگانم رو میشکونم.
    تا الان 90 گیگ .
    فردا و پس فردا هم که کلا رایگانه بهش اضافه میشه.

رکورد قبلیم اسفند بود 87 گیگ.

کسی اینجا هست که آرت1 تهران باشه .اما سرعت شبانش خراب باشه مثل اکوها ؟
    دمش گرم . چه کردی شما !!!
    منم آرت 1 ی هستم و اوضاع دانلودم نسبت به قبل خیلی خوب شده این ماه و سرعتم عموما بالای 100 هست . توی این ماهم تا الآن 55 گیگ دانلود داشتم . دانلود شبانم هم حول و حوش 900 مگ میچرخه . و امروز که 5شنبس و ترافیک رایگان تا همین الآن حدود 6 گیگ دانلود داشتم .

داره خودمونی میشه nima_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    es

پيش فرض

symbian-freak جان ، خیلی نتیجه گیری جالبی داشتی!!!!
    من حدود 4 ماه پیش شکایت کردم ، اون موقع اصلأ شبانه کانکت نمیشد!!!و یه ارور عجیب میداد!! شکایت کردم ، تقریبأ توی تنظیم مقررات هم آشنا زیاد دارم ، اما به هیچ نتیجه ایی نرسیدم و هیچ کس جواب درست و حسابی بهم نداد!!!!!! حدود 1 ماه شبانه ام همینطور بود تا یک روز زنگ زدم تهران پشتیبانی و با سر تیم پشتیبانی حرف زدم و فهش و بد و بیراه گفتم و تهدیدش کردم ، خلاصه از اون شب به بعد تا همین چند روز پیش که این مشکل دوباره شروع شد ، سرعتها توپ بود و من با اکو 512 شبها حدود 1.3 ~ 1.2گیگ هرشب دانلود رایگان داشتم!!!
    فکر کنم اینبار هم باید همین کار را بکنم ،توی ساعت اداری زنگ بزنم و فهش بدم تا درست بشه!!!!
    دوستان یادتون باشه یه شکایت و 2 شکایت فایده ایی نداره!! یادتون باشه اگر 100000 تا شکایت بشه مطمئنأ فایده داره!!! پس دوستان همین فردا پسفردا (شنبه ) حتمأ اقدام کنید!!!
    آقا من شدیداً پایه شدم واسه شکایت ،ازاول بگو ببینم باید چیکار کرد؟

داره خودمونی میشه nima_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    es

پيش فرض

symbian-freak

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اتفاقا همین پشتیبانی رو نداشت ، اعصاب ما راحت تر بود
    فقط بدرد تنظیم مودم میخورن!
    چند روز پیش گفتم که برای من از ساعت 6:55 تا 7:00 ترافیک اضافه میخوره ، اگه الان بذارم تا 7 ، توی 5 دقیقه حداقل 60 70 مگ دانلود میکنه که خیلیه
    رفتم به پشتیبانیشون توی چت گفتم ، بعدا زنگ زدن و ... ، تا آخرش بهم گفتن کلا همینطوریه و کاریش نمیشه کرد
    پشتیبانی که نتونه این مشکلو که صد در صد مربوط به خودشونه رو حل کنه ، به درد لای جرز هم نمیخوره!

عزیز برای من بارها شده که قبل از ساعت 7 ازم کم میکنه!

من تنظیم کردم که ساعت 6:50 دانلودها قطع بشه اما باز هم دیدم که قبل از ساعت 7 کم میکنه.

یه زمانی که دیگه در اوج خودش قرار داشت و هر روز 60 تا 70 تا و یه روز حتی 130 تا کم کرد.

پشتیبانی یه چیز خیلی خیلی الکی هست و هیچ کاری بلد نیستن.

امروز بعد از چند ماه رفتم تو چت با پشتیبانی. فقط دو چیز بلد هستند که بگن: 1: برو اوپرا رو دانلود کن 2: ترافیک مرکز شما بالاست.

من رفتم گفتم سرعتم 2 کیلوبایت ماکسیمومش هست و اغلب بایت هست. لینک اوپرا داد گفت ببین سرعت چیه. گفتم سرعت اینه (صفر کیلوبایت). بعد از یه مکث خیلی طولانی: ترافیک مرکز شما بالاست و.... (که متوجه شدم این متن رو برای 10000 نفر دیگه هم Paste میکنه.)

پشتیبانی هیچ کاری نمیتونند بکنند و حتی یه کامپیوتر هم جلوشون نیست. فقط و فقط با زیر شلواری نشستن کنار یه تلفن و دارن همین حرفها رو تحویل مردم میدن

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

این فعلا تا اینجا...
    امشب و فردا هم بهش اضافه میشه....
    اگر ماه بعد کلا مثل این هفته ها باشه که رکورد اردیبهشت هم میزنم.
    چون اوایل اردیبهشت وضع خراب بود.
    البته بعیده خرداد وضع همینجوری باشه.به خاطر مسائل سیاسی.

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

اینم ریزش
    دقیقا از 22 اردیبهشت اوضاع ایده آل شد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

عزیز برای من بارها شده که قبل از ساعت 7 ازم کم میکنه!
    من تنظیم کردم که ساعت 6:50 دانلودها قطع بشه اما باز هم دیدم که قبل از ساعت 7 کم میکنه.
    یه زمانی که دیگه در اوج خودش قرار داشت و هر روز 60 تا 70 تا و یه روز حتی 130 تا کم کرد.
    پشتیبانی یه چیز خیلی خیلی الکی هست و هیچ کاری بلد نیستن.
    شما اگه بریدج تنظیم میکنی ، اگه ساعت کامپیوترت خیلی دقیقه ، طوری تنظیم کن که 6:59 کانکشن حتما قطع بشه ، اگه دقیق نیست ، 6:58 قطع کن
    اگه هم PPPOE تنظیم میکنی ، تا 6:55 باید دانلود تموم بشه!
    اگه از 6:59 چند ثانیه دیرتر کانکشن قطع بشه ، 5 دقیقه آخر حساب میشه!
    قانونشه!
    امروز بعد از چند ماه رفتم تو چت با پشتیبانی. فقط دو چیز بلد هستند که بگن: 1: برو اوپرا رو دانلود کن 2: ترافیک مرکز شما بالاست.
    من رفتم گفتم سرعتم 2 کیلوبایت ماکسیمومش هست و اغلب بایت هست. لینک اوپرا داد گفت ببین سرعت چیه. گفتم سرعت اینه (صفر کیلوبایت). بعد از یه مکث خیلی طولانی: ترافیک مرکز شما بالاست و.... (که متوجه شدم این متن رو برای 10000 نفر دیگه هم Paste میکنه.)
    اون اپرا رو دیگه نمیگن ، فقط میگن ترافیک مرکز شما بالاست
    جالبه اول میگه شناسه کاربری رو بده ، بعدش یه چند دقیقه مکث میکنه (که مثلا شما فکر کنی که داره مرکز شما رو بررسی می کنه) ، بعد میگه ترافیک مرکز شما بالاست
    پشتیبانی هیچ کاری نمیتونند بکنند و حتی یه کامپیوتر هم جلوشون نیست. فقط و فقط با زیر شلواری نشستن کنار یه تلفن و دارن همین حرفها رو تحویل مردم میدن
    ای بابا ، خانم اونجا کار میکنه ، زشته!
    این فعلا تا اینجا...
    امشب و فردا هم بهش اضافه میشه....
    اگر ماه بعد کلا مثل این هفته ها باشه که رکورد اردیبهشت هم میزنم.
    چون اوایل اردیبهشت وضع خراب بود.
    البته بعیده خرداد وضع همینجوری باشه.به خاطر مسائل سیاسی.
    این دانلود دیشب من با اکو:

البته لینک دانلود پیدا نکردم ، وگرنه 2 ساعت از شبانه بلا استفاده موند!
    این برای 4 ساعت از شبانست ، 300 مگ تا از ساعت 1 تا 2 ، بقیه هم تا ساعت 5 دانلود شده
    تا 4 گیگ جا داشت!
    2 شبه که اینطوری شده!
    Last edited by Mahdi.p30; 20-05-2010 at 22:22.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ..::Dream::land ::..

پيش فرض

mstf666 چه سرویسی داری

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ART1
    .......................

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شاتل بازم مثل همیشه ترکید
    من که زنگ زدم هرچی از دهنم درومد بهشون گفتم
    شما هم همین کارو کنید . طرف فقط میگفت حق با شماست .
    کوتاه اوومدین که اینجوری باهاتون میکنن . حالا من میگم شکایت کنید همتون راحت بشینید و فقط پول بدین تا اینا بیشتر بخورن و ببرن

---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

شكايت هم هيچ تاثيري نداره.
    دوست عزیز ببین حالا تاثیر داره یا نه . درسته تنها هستم و همتوون نشستید و فقط نگاه میکنید ولی ببینید چکار میکنم با این شاتل

دوست عزیز باید بری تنظیم مقررات . من که شیراز رفتم اتاق فناوری اطلاعات و اوونجا بهم فرم شکایت دادن . پر میکنی و میذاری برای بررسی .
    موفق باشی

11. 3 کاربر از farzad_sh_2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 301 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 301 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •