جواد كاظميان پس از تمديد قراردادش براي يك سال ديگر با تيم عجمان امارات گفت: سال آينده در پرسپوليس بازي خواهم كرد.
بازيكن ايراني عجمان اظهار كرد: دو هفته است به امارات آمدهام تا قراردادم را تمديد كنم. تصميم سختي بود، از كشورهاي آلمان و اسپانيا هم پيشنهاداتي داشتم اما پولي كه آنها پرداخت ميكردند كمتر از پولي بود كه در امارات ميگيرم.
وي افزود: 28 سالم است و بايد قبول كنم كه از من گذشته در اروپا بازي كنم. بازيكني كه ميخواهد به اروپا برود بايد 23 يا 24 ساله باشد. با در نظر گرفتن اين شرايط ترجيح دادم كه در امارات بمانم و قرارداد خود با عجمان را يك سال ديگر تمديد كنم.
كاظميان كه در چند سال گذشته هر سال در يك باشگاه اماراتي بازي كرده بود، در مورد تمديد قراردادش با عجمان گفت: در سالهاي گذشته در تيمهاي الاهلي، الشباب و ... بازي كرده بودم و اين براي اولين بار است كه در فوتبال امارات براي دو سال در يك تيم باقي ميمانم. اين مساله را به فال نيك ميگيرم. راحت بودن در كنار ديگر بازيكنان و رابطه دوستانهاي كه ميان من با مديران، مسوولان و تماشاگران عجمان وجود دارد دليل تمديد قراردادم بود.
وي ادامه داد: تماسهاي چند تيم خسته و ديوانهام كرده بود، سخت بود كه تصميم خود را عوض كنم. از اينكه قراردادم را تمديد كردم راضي هستم. اين تصميم دل به دريا زدن بود. پاي تصميم خود ايستادهام و تمام تلاش خود را انجام ميدهم.
مهاجم اسبق تيم پرسپوليس با اشاره به اينكه علي سامره زحمات زيادي براي تيم كشيد، گفت: سال گذشته در زمان تمديد قرارداد سامره در كنارم بود و كمك زيادي به من كرد. او فصل پيش در عجمان زحمات زيادي كشيد اما متاسفانه نتوانست زياد گل بزند. براي همين هم زحمات او به چشم نيامد. معتقدم او سال گذشته بهتر از سالهايي بازي كرد كه گل ميزد. جايش در عجمان خالي است و اميدوارم هماكنون كه در مس است، روزهاي خوبي را پشت سر بگذارد. آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم يكي از كانديداهاي آقاي گلي فصل بعد ليگ ايران باشد.
كاظميان در مورد پيشنهادهايش از آلمان و اسپانيا گفت: اين تيمها يك چهارم پولي را پرداخت ميكردند كه در امارات ميگيرم. من فوتباليست منطقي هستم و بايد واقع بينانه اين مسائل را دنبال كنم. حدود چهار يا پنج سال ديگر ميتوانم فوتبال بازي كنم، بنابراين بايد بهترينها را انتخاب كنم.
وي ادامه داد: علاوه بر مسائل ملي، نزديكي امارات به ايران هم يكي از دلايلم بود. به دور از هر حاشيهاي كه در فوتبال ايران وجود دارد، در اينجا راحت هستم. امارات براي خانواده من هم خوب است. به طور مثال زماني كه در پرسپوليس بازي ميكردم هرگاه مسابقهاي را ميباختيم، خانواده نيز ناراحت ميشد. اين راحتي در كنار خانوادهام برايم بسيار مهم است.
مهاجم اسبق پرسپوليس در مورد مذاكرهاش براي بازگشت به اين تيم نيز گفت: اگر قرار باشد به ايران بازگردم قطعا انتخاب اول و آخرم پرسپوليس استريال چون نميتوانم در تيم ديگري بازي كنم. دوست داشتم كه بازگردم، مطمئنا سال بعد در پرسپوليس بازي خواهم كرد. هماكنون براي اين تيم بسيار ناراحتم. شرايط سختي بر پرسپوليس حاكم است و هر روز خبري ميشنوم كه چند بازيكن خوب اين تيم جدا ميشوند.
وي ادامه داد: پرسپوليس سال بسيار سختي را پيش رو دارد. اميدوارم اتفاقي بيفتد و اين تيم در ده يا بيست روز آينده بازيكنان خود را جمع كند. با اين شرايط كه وضعيت آنها اصلا مشخص نيست فكر نميكنم توانايي جمعآوري 12 يا 13 بازيكن را هم داشته باشند.
كاظميان در بخش ديگر گفتوگوي خود در مورد ناكامي تيم ملي ايران و عدم راهيابي به جام جهاني 2010 گفت: براي فوتبال ايران متاسفم. دوباره از فوتبال روز جهان عقب افتاديم. معتقدم بعد از جام جهاني 2006 آلمان تدارك خوبي براي اين تيم ديده نشده بود. ضعيف بودن ليگ سال گذشته ايران نيز دليلي بر حذف تيم ملي بود.
وي ادامه داد: كارشناسان فوتبال هميشه عنوان ميكنند بازيكناني ايراني كه در امارات بازي ميكنند به دليل ضعف اين ليگ توانايي زيادي ندارند. خدا را شكر ميكنم در تيمي كه بازي ميكرد غير از تنها دقايق كوتاهي كه معدنچي حضور داشت، ديگر بازيكنان ايراني شاغل در امارات بازي نكردند. شايد اگر ما بازي ميكرديم دلايل حذف را به ما نسبت ميدادند. حذف تيم ملي نشان داد كه ليگ ايران هم ضعيف بود كه بازيكنان نتوانستند تيم ملي را به جام جهاني ببرند.
كاظميان گفت: اين راحتترين دورهاي بود كه ميتوانستيم به جام جهاني برويم. در گروه خوبي قرار داشتيم و به عنوان تيم سوم به راحتي ميتوانستيم شانس خود را در مراحل بعد آزمايش كنيم. به عنوان تيمهاي اول و دوم هيچ شايستگياي براي حضور در جام جهاني نداشتيم اما براي سوم شدن آن هم در گروهي 5 تيمي، ميتوانستيم با عربستان مبارزه كنيم. معتقدم تيم ملي ايران شايستگي حضور در جام جهاني را نداشت.
وي در مورد تغيير مربيان تيم ملي و تاثيرش بر نرفتن به جام جهاني هيچ اظهار نظري نكرد و گفت: تغيير مربي در همه جاي جهان انجام ميشود و چيزي كاملا طبيعي است. بايد قبول كنيم كه شايستگي رفتن به جام جهاني را نداشتيم و با اين نرفتن حداقل 7 - 8 سال از فوتبال جهان عقب افتاديم.