تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 2002 از 2014 اولاول ... 100215021902195219921998199920002001200220032004200520062012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,011 به 20,020 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جواد كاظميان پس از تمديد قراردادش براي يك سال ديگر با تيم عجمان امارات گفت: سال آينده در پرسپوليس بازي خواهم كرد.

بازيكن ايراني عجمان ‌اظهار كرد: دو هفته است به امارات آمده‌ام تا قراردادم را تمديد كنم. تصميم سختي بود، از كشورهاي آلمان و اسپانيا هم پيشنهاداتي داشتم اما پولي كه آن‌ها پرداخت مي‌كردند كمتر از پولي بود كه در امارات مي‌گيرم.

وي افزود: 28 سالم است و بايد قبول كنم كه از من گذشته در اروپا بازي كنم. بازيكني كه مي‌خواهد به اروپا برود بايد 23 يا 24 ساله باشد. با در نظر گرفتن اين شرايط ترجيح دادم كه در امارات بمانم و قرارداد خود با عجمان را يك سال ديگر تمديد كنم.

كاظميان كه در چند سال گذشته هر سال در يك باشگاه اماراتي بازي كرده بود، در مورد تمديد قراردادش با عجمان گفت: در سال‌هاي گذشته در تيم‌هاي الاهلي، الشباب و ... بازي كرده بودم و اين براي اولين بار است كه در فوتبال امارات براي دو سال در يك تيم باقي مي‌مانم. اين مساله را به فال نيك مي‌گيرم. راحت بودن در كنار ديگر بازيكنان و رابطه دوستانه‌اي كه ميان من با مديران، مسوولان و تماشاگران عجمان وجود دارد دليل تمديد قراردادم بود.

وي ادامه داد: تماس‌هاي چند تيم خسته و ديوانه‌ام كرده بود، سخت بود كه تصميم خود را عوض كنم. از اينكه قراردادم را تمديد كردم راضي هستم. اين تصميم دل به دريا زدن بود. پاي تصميم خود ايستاده‌ام و تمام تلاش خود را انجام مي‌دهم.

مهاجم اسبق تيم پرسپوليس با اشاره به اينكه علي سامره زحمات زيادي براي تيم كشيد، گفت: سال گذشته در زمان تمديد قرارداد سامره در كنارم بود و كمك زيادي به من كرد. او فصل پيش در عجمان زحمات زيادي كشيد اما متاسفانه نتوانست زياد گل بزند. براي همين هم زحمات او به چشم نيامد. معتقدم او سال گذشته بهتر از سال‌هايي بازي كرد كه گل مي‌زد. جايش در عجمان خالي است و اميدوارم هم‌اكنون كه در مس است، روزهاي خوبي را پشت سر بگذارد. آرزوي موفقيت مي‌كنم و اميدوارم يكي از كانديداهاي آقاي گلي فصل بعد ليگ ايران باشد.

كاظميان در مورد پيشنهادهايش از آلمان و اسپانيا گفت: اين تيم‌ها يك چهارم پولي را پرداخت مي‌كردند كه در امارات مي‌گيرم. من فوتباليست منطقي هستم و بايد واقع بينانه اين مسائل را دنبال كنم. حدود چهار يا پنج سال ديگر مي‌توانم فوتبال بازي كنم، بنابراين بايد بهترين‌ها را انتخاب كنم.

وي ادامه داد: علاوه بر مسائل ملي، نزديكي امارات به ايران هم يكي از دلايلم بود. به دور از هر حاشيه‌اي كه در فوتبال ايران وجود دارد، در اينجا راحت هستم. امارات براي خانواده من هم خوب است. به طور مثال زماني كه در پرسپوليس بازي مي‌كردم هرگاه مسابقه‌اي را مي‌باختيم،‌ خانواده نيز ناراحت مي‌شد. اين راحتي در كنار خانواده‌ام برايم بسيار مهم است.

مهاجم اسبق پرسپوليس در مورد مذاكره‌اش براي بازگشت به اين تيم نيز گفت: اگر قرار باشد به ايران بازگردم قطعا انتخاب اول و آخرم پرسپوليس استريال چون نمي‌توانم در تيم ديگري بازي كنم. دوست داشتم كه بازگردم، مطمئنا سال بعد در پرسپوليس بازي خواهم كرد. هم‌اكنون براي اين تيم بسيار ناراحتم. شرايط سختي بر پرسپوليس حاكم است و هر روز خبري مي‌شنوم كه چند بازيكن خوب اين تيم جدا مي‌شوند.

وي ادامه داد: پرسپوليس سال بسيار سختي را پيش رو دارد. اميدوارم اتفاقي بيفتد و اين تيم در ده يا بيست روز آينده بازيكنان خود را جمع كند. با اين شرايط كه وضعيت آن‌ها اصلا مشخص نيست فكر نمي‌كنم توانايي جمع‌آوري 12‌ يا 13 بازيكن را هم داشته باشند.

كاظميان در بخش ديگر گفت‌وگوي خود در مورد ناكامي تيم ملي ايران و عدم راهيابي به جام جهاني 2010 گفت: براي فوتبال ايران متاسفم. دوباره از فوتبال روز جهان عقب افتاديم. معتقدم بعد از جام جهاني 2006 آلمان تدارك خوبي براي اين تيم ديده نشده بود. ضعيف بودن ليگ سال گذشته ايران نيز دليلي بر حذف تيم ملي بود.

وي ادامه داد: كارشناسان فوتبال هميشه عنوان مي‌كنند بازيكناني ايراني كه در امارات بازي مي‌كنند به دليل ضعف اين ليگ توانايي زيادي ندارند. خدا را شكر مي‌كنم در تيمي كه بازي مي‌كرد غير از تنها دقايق كوتاهي كه معدنچي حضور داشت، ديگر بازيكنان ايراني شاغل در امارات بازي نكردند. شايد اگر ما بازي مي‌كرديم دلايل حذف را به ما نسبت مي‌دادند. حذف تيم ملي نشان داد كه ليگ ايران هم ضعيف بود كه بازيكنان نتوانستند تيم ملي را به جام جهاني ببرند.

كاظميان گفت: اين راحت‌ترين دوره‌اي بود كه مي‌توانستيم به جام جهاني برويم. در گروه خوبي قرار داشتيم و به عنوان تيم سوم به راحتي مي‌توانستيم شانس خود را در مراحل بعد آزمايش كنيم. به عنوان تيم‌هاي اول و دوم هيچ شايستگي‌اي براي حضور در جام جهاني نداشتيم اما براي سوم شدن آن هم در گروهي 5 تيمي، مي‌توانستيم با عربستان مبارزه كنيم. معتقدم تيم ملي ايران شايستگي حضور در جام جهاني را نداشت.

وي در مورد تغيير مربيان تيم ملي و تاثيرش بر نرفتن به جام جهاني هيچ اظهار نظري نكرد و گفت: تغيير مربي در همه جاي جهان انجام مي‌شود و چيزي كاملا طبيعي است. بايد قبول كنيم كه شايستگي رفتن به جام جهاني را نداشتيم و با اين نرفتن حداقل 7 - 8 سال از فوتبال جهان عقب افتاديم.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به دليل مشكلات قراردادي فصل گذشته الونگ باشگاه پرسپوليس با اين بازيكن كامروني به توافق نرسيد.
    با توجه به اينكه اعلام شده بود، الونگ با عقد قراردادي 2 ساله به اين تيم پيوسته است اين خبر از سوي مديرعامل باشگاه تكذيب شد.
    الونگ به دليل داشتن قرارداد با تيم‌هاي ديگر و نداشتن برگه تسويه حساب حضورش در پرسپوليس منتفي است و هيچ قراردادي با اين باشگاه امضا نكرده است. قرار است تا انتهاي هفته تكليف اين هافبك كامروني مشخص شود اما پرسپوليسي‌ها تمايل زيادي براي جذب او ندارند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

مجتبی زارعی به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست
    چهار تا بازیکن مثه این بگیرن می ارزه به صد تا امثال نیکبخت ......

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با اين كارها مي‌خواهند مرا تخريب كنند
    كريمي: هيچ مسئولي از باشگاه پرسپوليس با من تماس نگرفته است
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم با مصاحبه‌هاي خود دنبال چه هستند چون تا به امروز هيچ مسئولي از باشگاه پرسپوليس با من تماس نگرفته است.

علي كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص اظهارات انصاري‌فرد مبني بر اينكه كريمي بارها به باشگاه پرسپوليس دعوت شده است، اظهار داشت:‌ نمي‌دانم آقايان با اين حرف‌ها دنبال چه هستند. تا به امروز هيچ مسئولي با من تماس نگرفته است. من مي‌توانم بپرسم آقايان چه وقت و كجا به من زنگ زدند يا من را براي تمديد قرارداد دعوت كردند؟
    وي اضافه كرد: من دروغگو نيستم و روحم از تماس و دعوت شدنم به باشگاه بي‌خبر است اما فكر مي‌كنم تمام اين كارها براي تخريب شخصيت و توهين به من است. قسم مي‌خورم باز هم به خاطر هواداران سكوت مي‌كنم و منتظر اقدامات مسئولان باشگاه مي‌مانم چون دوست ندارم برخلاف علاقه قلبي‌ام به خاطر ميليون‌ها هوادار پرسپوليس به اين تيم پشت كنم.
    كريمي ادامه داد:‌ مي‌توانيد حتي از مدير برنامه‌هاي من هم بپرسيد كه آيا با آنها تماس گرفته‌اند يا خير.
    اين بازيكن خاطرنشان كرد: دوست دارم هواداران پرسپوليس واقعيت را بدانند. من تا به امروز در خانه خودم به انتظار خدمت دوباره به پرسپوليس نشسته‌ام و اگر باز هم اقدامي نشود تصميم ديگري خواهم گرفت. من فعلا به الاهلي و اروپا فكر نمي‌كنم و همچنان در انتظار پرسپوليس مي‌مانم اما دوست ندارم برخلاف ميل باطني‌ام تصميم بگيرم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

چك قائم‌ مقام باشگاه برگشت خورد نه من
    هدايتي: حاضرم به انصاري‌فرد پول بدهم تا كريمي در پرسپوليس بماند
    خبرگزاري فارس: رئيس سابق هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: حاضرم به انصاري‌فرد كمك مالي كنم تا بازيكنان پرسپوليس از جمله كريمي در اين تيم بمانند.

حسين هدايتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص صحبت‌هاي اخير انصاري‌فرد در خصوص پرداخت نشدن پول وينگادا اظهار داشت: شنيدم كه ايشان حرف‌هايي را زده تا از سكوت من سوء استفاده كند. من در مرحله اول انصاري‌فرد را به خدا مي‌سپارم چون مي‌دانم هواداران و مردم مي‌دانند چه كسي در اين تيم خرج كرده و يا چه فردي زحمت خود را براي موفقيت پرسپوليس كشيده است.
    وي افزود: قرارداد وينگادا با باشگاه پرسپوليس 400 هزار دلار بود كه من 50 درصد اين قرارداد يعني 200 هزار دلار در قسط اول به او تحويل دادم. در كنار اين موضوع پول دو كمك مربي پرتغالي وينگادا را كه نيز قرار نبود من بدهم، به مبلغ 75 هزار دلار تقديم كردم كه اين جزو كادوي من به هواداران نبود.
    هدايتي تاكيد كرد: 200 هزار دلار از قرارداد وينگادا مانده است. از انصاري‌فرد مي‌خواهم با توجه به اينكه پول دستياران وينگادا را من دادم 125 هزار دلاري كه بابت پول وينگادا بدهكار هستند را از مطالبات من كه بالغ بر 3 ميليارد تومان است، برداشت كند و به وينگادا بدهد.
    مالك باشگاه استيل آذين ادامه داد: دوست ندارم اين حرف ها را بزنم اما بر خودم واجب دانستم كه ذهن مردم و هواداران را روشن كنم. با اين حرف به انصاري‌فرد اجازه دادم كه از مطالبات 3 ميليارد توماني من پول وينگادا را بدهد علاوه بر اينكه نقش باشگاه را در جذب وينگادا هنوز نمي‌دانم.
    وي در جواب اين سئوال كه چرا قصد جذب بازيكنان پرسپوليس را داريد گفت: اين سئوال بود يك هفته است من را آزار مي‌دهد. من بارها به علي كريمي و ساير بازيكنان پرسپوليس اعلام كردم بايد در اين تيم بمانند و به تيم ديگري فكر نكنند اما متاسفانه هر روز مي‌بينم كه بازيكنان پرسپوليس در حال رفتن هستند و افراد جديدي مي‌‌آيند تا جاي افراد بزرگي مثل كريمي را بگيرند.
    هدايتي عنوان كرد: به همين دليل تا امروز به خودم اجازه ندادم به بازيكنان پرسپوليس در خصوص عقد قرارداد با استيل آذين صحبت كنم و حتي اين اجازه را به مديرعامل باشگاه هم ندادم. چون دوست ندارم هواداران ذهن‌شان خراب شود.
    هدايتي يادآور شد:‌ اهل بازار گرمي و خودنمايي نيستم اما اي كاش هواداران به من اجازه دهند به جاي اينكه بازيكنان پرسپوليس را در ملوان يا تيم‌هاي ديگر ببينيم به استيل آذين بياورم.
    وي خطاب به انصاري‌فرد گفت: به مديرعامل پرسپوليس كه از تقديم دسته‌‌گل‌هاي من به هواداران صحبت مي‌كند مي‌گويم همين الان هم با اينكه بيرون از باشگاه پرسپوليس هستم حاضرم با تمام وجود براي اين باشگاه هزينه كنم و بازيكناني مثل كريمي كه واقعا دچار مشكل شده‌اند را در اين تيم نگه دارم تا پرسپوليس دچار ضرر نشود.
    رئيس سابق هيات مديره پرسپوليس در خصوص برگشت خوردن برخي از چك‌هاي وي به هتل‌ها و اماكن مختلف اظهار داشت: اگر در فصل گذشته يك چك از من برگشت خورده، حاضرم با كمال ميل ظرف دو ساعت آن را پرداخت كنم. به نظرم آقايان به دنبال اين هستند كه اطلاعات غلط به مردم بدهند.
    وي اضافه كرد:‌ تنها چك برگشتي باشگاه پرسپوليس در زمان من چك 30 ميليون توماني هتل استقلال بود كه آقاي منتظر موعود قائم مقام باشگاه صادر كرده بود و قرار بود از جذب اسپانسر در ليگ قهرمانان آسيا پرداخت شود. حالا نمي‌دانم با چه هدفي اين موضوع را به پاي من نوشته‌اند. من براي همه گفته‌هايم مدرك دارم و حاضرم آنها را منتشر كنم.
    هدايتي درباره برگشت خوردم چك خود از صندوق حمايت از قهرمانان تاكيد كرد: دو بار از صندوق حمايت از قهرمانان وام گرفتيم. دفعه اول كه وامي 300 ميليوني بود بايد چك مي‌داديم كه مصطفوي اين كار را كرد و خوشبختانه با كمك سازمان تربيت‌بدني اين چك پاس شد.
    وي افزود: ‌در وام دوم 300 ميليوني كه از صندوق حمايت از قهرمانان گرفتيم آقاي انصاري‌فرد چك نداشت كه به صندوق بدهد. به همين دليل اين چك را من دادم و بايد اين پول از حساب جذب اسپانسر و سازمان تربيت بدني پرداخت شود. حتي اسناد و مدارك اين موضوع را دارم و از من خواسته شد با توجه به اينكه باشگاه نياز به پول دارد و چك لازم است من اين كار را انجام ‌دهم.
    هدايتي خاطرنشان كرد: همچنان منتظر موافقت هواداران براي جذب بازيكنان پرسپوليس هستم كه آقايان آنها را به بازي گرفته‌اند. اگر لازم باشد درددل‌هاي زيادي دارم تا بيشتر درباره آقايان براي رسانه‌ها و مردم توضيح دهم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

باشگاه مس خواهان عذرخواهي رسمي بازيكن پرسپوليس شد
    خبرگزاري فارس: مدير نقل و انتقالات باشگاه مس كرمان گفت: عليرضا محمد بايد از باشگاه و مردم فوتبالدوست كرمان به طور رسمي عذر خواهي كند.

مجيد مكي زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد حضور عليرضا محمد در تمرين پرسپوليس اظهار داشت: اين بازيكن بايد به طور رسمي از باشگاه مس و مردم فوتبالدوست كرمان عذرخواهي كند. در غير اين صورت طبق قرارداد داخلي محمد با مس و مقررات جديد اين بازيكن بايد 50 درصد از مبلغ قراردادش را به ما بپردازد كه 25 درصد آن به سازمان ليگ تعلق مي‌گيرد.
    وي ادامه داد: مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرده اين باشگاه قصد دارد از مس كرمان شكايت كند. اين در حالي است كه محمد خودش نزد باشگاه مس آمد و گفت قرارداد دو ساله من مشروط است و مي توانم از پرسپوليس جدا شوم. باشگاه مس نمي توانست استعلام قرارداد بگيرد. ما به حرف هاي محمد اعتماد داشتيم.
    مكي زاده در مورد گلايه باشگاه استقلال مبني بر اينكه مس بازيكنان اين باشگاه را جذب مي كند گفت: نمي دانم چرا باشگاه استقلال اجازه مي دهد بازيكنانش به راحتي از اين تيم جدا شود. ما يك بازيكن ديگر هم از استقلال جذب خواهيم كرد. حضور پيروز قرباني كه اسطوره تعصب و غيرت و اخلاق در فوتبال است را در مس كرمان به فال نيك مي گيريم. او بازيكني است كه مي توانست به استقلال كمك كند و فصل پيش هم مانع ايجاد حاشيه در اين تيم شد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

روابط‌ عمومي باشگاه استيل‌آذين خبر خود را تكذيب كرد
    خبرگزاري فارس: روابط ‌عمومي باشگاه استيل‌آذين خبر صبح امروز خود مبني بر عدم حضور كاشاني در هيات مديره را تكذيب كرد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، صبح امروز مسئولان روابط‌ عمومي باشگاه استيل‌آذين اعلام كردند پس از جلسه كاشاني با هدايتي؛ مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس نپذيرفته كه در هيأت مديره استيل‌آذين مشغول فعاليت شوند و به همين دليل حضور كاشاني در اين باشگاه منتفي است اما بعدازظهر امروز مسئولان روابط‌ عمومي استيل‌آذين اعلام كردند كه چنين خبري صحت ندارد و نتيجه جلسه آن چيزي نيست كه صبح اعلام شده است.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس
    عابدزاده: براي خدمت به تيم خودم پول و قرارداد نمي‌خواهم
    خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به خاطر مردم هميشه پرسپوليسي هستم و به خاطر خدمت به خانه خودم هيچ وقت دنبال پول و قرارداد نيستم.

احمدرضا عابدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: براي مردم همه كار انجام مي‌دهم چون هر چه دارم از آنها است و به خاطر هواداران پرسپوليس و خانه خودم به هيچ عنوان دنبال قرارداد و پول نيستم.
    وي افزود: به خاطر پرسپوليس و مردم با دستور انصاري‌فرد قبول كردم كه كارها را قبل از آمدن سرمربي جديد با پرسپوليس آغاز كنم. اين كار من فقط به خاطر اين بود كه بخش كوچكي از عقب‌افتادگي تمرينات را جبران كنم.
    عابدزاده در جواب اين سئوال كه آيا دروازه‌بانان فصل گذشته پرسپوليس با اين تيم تمديد قرارداد خواهند كرد؛ گفت:كسي كه قلبش با پرسپوليس است نمي‌تواند از اين تيم جدا شود

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با عقد قراردادي يكساله
    كمالوند: نيكبخت واحدي فصل آينده در تراكتورسازي بازي مي‌كند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز اعلام كرد مهاجم پرسپوليس با عقد قراردادي يك ساله به اين تيم پيوست.

فراز كمالوند در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: امروز عليرضا نيكبخت واحدي با ناصر شفق مذاكرات نهايي را انجام داد و با عقد قراردادي يك ساله به تراكتورسازي پيوست.
    وي ادامه داد: نيكبخت از جمله بازيكنان با تجربه‌اي است كه مي تواند تراكتورسازي را در خط حمله كمك كند.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

با حضور در فدراسيون فوتبال
    سعداوي رسما از باشگاه پرسپوليس شكايت كرد
    خبرگزاري فارس: مربي فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس با حضور در فدراسيون فوتبال رسما از اين باشگاه و قائم‌مقام پرسپوليس شكايت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس نعيم سعداوي ظهر امروز با حضور در فدراسيون فوتبال رسما از باشگاه پرسپوليس شكايت كرد. وي همچنين به طور جداگانه شكايتي از منتظر‌موعود، قائم‌مقام پرسپوليس به كميته انضباطي تحويل داد.
    سعداوي در اين باره به فارس گفت: فردا به يكي از شعب‌ دادگستري تهران خواهم رفت و تا آنها را پاي ميز دادگاه نكشانم دست‌بردار نخواهم بود. آقايان مثل اينكه حرفه‌اي فوتبال را با تئاتر اشتباه گرفته‌اند.
    سعداوي اعلام كرده چك شخصي قائم مقام پرسپوليس كه بابت 20 درصد از قراردادش بوده برگشت خورده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •