آره منتظريم...
سلام ميخواستم بدونم xbox slim هم كپيخكور شده يا نه؟
بله چند وقته کپی خور شده(چی کار کردم)
تعجبم از اينه توي پي سي ورلد كسي در مورد اجراي بازيها و قفل AP2.5 بحث نميكنه
يعني همتون الان دارين راحت نسخه هاي جديد اساسين كريد و نيدفوراسپيد رو اجرا ميكنيد؟
جالبه![]()
نه نیست
چرا همونه... پس روشی که به ذهنم رسیده قبلا Use شده... ولی من آموزشی ندیدم براش اگه هست بذار دیگه یه چنین چیزایی باید منتشر بشه. اگه منبعب چیزی داره معرفی کن.
انصافا روش خوبیه بخصوص از وقتی هارد IDE رو با تبدیل USB وصل کردم کیفیت مانیتور هم بهتر شده من همش از این ناراحت بودم که کیفیت تصویرم افت داشت به خاطر سایه افتادن آبجکت ها از همه چیز ها 3 لایه روح زده بود بیرون ولی الان نیست کلا تصویر هم شفاف شده... اوکی پس قدیمیه... بازم اگه جایی هست که آموزش های بیشتری برای این روش گذاشته معرفی کنید. مرسی
ما دیدیم اون تاپیک کسی جواب نداد و مشاهده کردیم اینجا تنورش داغه گفتیم اینجا مطرح کنیم
دوستان این ورژن داشبورد مال آوریل ورژن LT هست ؟!
بعدش با اینترنت 128 مخابرات (آخر اعتماد به نفس) می شه لایو بازی کرد؟
سلام میشه بگین چجوری و از کجا میشه update xbox رو دانلود کنیم بریزیم داخل فلش؟
تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) ! :
پست اول رو مطالعه کنید همه چیز دستگیرتون میشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جواب ما هم بدین تورو خدا![]()
جواب بدین دیگه
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
دمت گرم tnx![]()
نه همه صبر می کنیم ، عین بچه آدم هر وقت LT جدید اومد بازی می کنیمعجله کار شیطونه
نه این آپدیت جدید آپدیت جدید داشبورده .
میشه بازی کرد ، چرا نشه؟ ( شاید مشکل داشته باشی ،لگ و باگ بگیره بازیت ، ولی میشه!)
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)