تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2001 از 2605 اولاول ... 100115011901195119911997199819992000200120022003200420052011205121012501 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,001 به 20,010 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرویس 2 مگابیت غیر حجمی 75 گیگ در ماه معادل 37.5 گیگ بین الملل

این سرویسی که از مخابرات گرفتید همیشه اینقدر با کیفیته؟ ظاهرا خیلی اوضاعش بهتر شده. اگه اکثر ساعات روز همینجوری باشه خیلی گزینه خوبیه برای جایگزینی با پارس انلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

این سرویسی که از مخابرات گرفتید همیشه اینقدر با کیفیته؟ ظاهرا خیلی اوضاعش بهتر شده. اگه اکثر ساعات روز همینجوری باشه خیلی گزینه خوبیه برای جایگزینی با پارس انلاین
    مخابرات خیلی بالا و پایین داشت. من قبلا یه زمانی 1 مگ نامحدود داشتم بعضی اوقات از عهده تامین همین بر نمیامد و سرعت من عملا 200-300 کیلوبایت بود. کار به شکایت کشید و انقدر پیگیری کردم تا از دفتر مدیر عامل تماس گرفتند و آخرین جوابی که گرفتم این بود که کاری از دست ما بر نمیاد باید صبر کنید تا درست بشه. قصه هم از این قرار بود که مخابرات بدهی خودش به زیرساخت رو پرداخت نمی کرد اونا هم پهنای باند مخابرات رو محدود می کردند. گذشته از اون قضایا که مال 1-2 سال پیش بود از اواخر سال گذشته به این ور کیفیت تقریبا خوب بوده. پینگ همیشه خوب نیست و هیچ تضمینی نداره ولی سرعت تقریبا اکثر اوقات خوبه.

- - - Updated - - -

مخابرات خیلی بالا و پایین داشت. من قبلا یه زمانی 1 مگ نامحدود داشتم بعضی اوقات از عهده تامین همین بر نمیامد و سرعت من عملا 200-300 کیلوبایت بود. کار به شکایت کشید و انقدر پیگیری کردم تا از دفتر مدیر عامل تماس گرفتند و آخرین جوابی که گرفتم این بود که کاری از دست ما بر نمیاد باید صبر کنید تا درست بشه. قصه هم از این قرار بود که مخابرات بدهی خودش به زیرساخت رو پرداخت نمی کرد اونا هم پهنای باند مخابرات رو محدود می کردند. گذشته از اون قضایا که مال 1-2 سال پیش بود از اواخر سال گذشته به این ور کیفیت تقریبا خوب بوده. پینگ همیشه خوب نیست و هیچ تضمینی نداره ولی سرعت تقریبا اکثر اوقات خوبه.

3. 2 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی هم عالی. من پینگ خیلی فوق العاده نیاز ندارم چون اهل گیم نیستم. تایم اوت نباشه یا کم باشه و سرعت همینطور مناسب باشه کافیه.

پروفشنال lord_alone_dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه سرویسی دارین؟

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    نوشتم اون بالا 16 مگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم زنگ زدم گفت ترافیک داخلی نیم بها حساب می شه جالب اولش می گفتن یک به سه مردم انقدر اعتراض کردن کردنش یک به دو منم 16 مگ 350 گیگ در ماه گرفتم کیفیتش که خوبه سرعت دانلودش هم 2 مگ در ثانیه هست از سرور خارجی ولی پنل اصلا مشخص نمی کنه چقدر داخلی مصرف کردی چقدر خارجی

- - - Updated - - -
    Last edited by SAHANDE3; 11-12-2017 at 11:43.

7. این کاربر از SAHANDE3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منم زنگ زدم گفت ترافیک داخلی نیم بها حساب می شه جالب اولش می گفتن یک به سه مردم انقدر اعتراض کردن کردنش یک به دو منم 16 مگ 350 گیگ در ماه گرفتم کیفیتش که خوبه سرعت دانلودش هم 2 مگ در ثانیه هست از سرور خارجی ولی پنل اصلا مشخص نمی کنه چقدر داخلی مصرف کردی چقدر خارجی
    سلام
    حالا شاید بعدا مصرف داخل و خارج رو اصافه کنه و نشون بده
    الان ایا حجم مصرف شده و باقی مانده رو نشون میده ؟ و اینکه مثلا حجم اختصاصی شما که 350 گیگ هست رو نشون میده ؟ یا کلا هیچی رو حساب نمیکنه ؟
    اگر میشه یه سری عکس از پنل این مخابرات بگذارید ممنون میشم

9. این کاربر از CasT!el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    حالا شاید بعدا مصرف داخل و خارج رو اصافه کنه و نشون بده
    الان ایا حجم مصرف شده و باقی مانده رو نشون میده ؟ و اینکه مثلا حجم اختصاصی شما که 350 گیگ هست رو نشون میده ؟ یا کلا هیچی رو حساب نمیکنه ؟
    اگر میشه یه سری عکس از پنل این مخابرات بگذارید ممنون میشم
    کلا همان پنل قدیمی حتی نوع سرویس رو هم نشون نمی ده از دیروز هم نزدیک 1 گیگ مصرف کردم ولی هنوز زده ترافیک مصرفی 0 کلا مشکل شده این پنل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    منم امروز سرعت 8 مگ 180 گیگ رو خریدم
    سرعت رو 3800 بستن ولی سرعت نسبت به 512 خوب پیجو باز نمیکنه :|
    سرعت دانلود هم 400 کیلو
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خط شما بیشتر از 4 مگ نمیکشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اقا چرا تو پنل نمیتونم ببینم چقدر حجم دارم و چقدرش مصرف شده و چقدر مونده
    ادرسش اینه دیگه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وقتی وارد پنل شدی برو تو قسمت :
    سرویس
    جزئیات(زرد رنگ)
    اونجا همه چی مشخصه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •